Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Alexandru Rafila: Trebuie sa schimbam ceea ce s-a intamplat in ultimul an si jumatate, pentru ca am avut de multe ori un comportament autoritar, neexplicat

Adevărul Adevărul,
Alexandru Rafila: Trebuie sa schimbam ceea ce s-a intamplat in ultimul an si jumatate, pentru ca am avut de multe ori un comportament autoritar, neexplicat

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a afirmat, joi, ca trebuie schimbat mecanismul de luare a deciziilor, astfel incat cei care vor fi afectati sa fie consultati. Trebuie sa schimbam ceea ce s-a intamplat in ultimul an si jumatate, pentru ca am avut de multe ori un comportament autoritar, neexplicat, sustine Rafila. continuă pe Adevărul

Testare gratuita anti-covid-19 pentru toti romanii. Cine spune Alexandru Rafila ca trebuie sa o execute

Alexandru Rafila, actualul ministrul al Sanatatii, a anuntat care sunt primele masuri pe care le va lua in aceasta noua calitate. Acesta a spus ca isi propune sa extinda testarea anti-covid, dar a vorbit si despre certificatul verde: sa introducem certificatul verde intr-un moment in care situatia epidemiologica o impune, sa nu mai asteptam 14 .

Alexandru Rafila a preluat mandatul de ministru al Sanatatii: Trebuie sa dam speranta oamenilor ca in 2022 vom gasi drumul spre normalitate

Noul ministru al Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat joi, la preluarea mandatului de la ministrul interimar Cseke Attila ca a fost afectat de sutele de morti care s-au inregistrat zilnic in tara noastra. Trebuie sa ne pregatim si sa facem tot ceea ce putem pentru ca acest lucru sa nu se mai repete. Trebuie sa dam speranta oamenilor ca in anul 2022 vom gasi drumul spre normalitate, este mesajul lui Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila, decizii importante pentru romani de sarbatori: Trebuie sa gasim drumul catre normalitate

Alexandru Rafila, noul ministrul al Sanatatii, a precizat ca mandatul sau nu va fi marcat de decizii autoritare pentru ca nu este preocupat de apartenenta politica a nimanui. in plus, acesta sustine implicarea tuturor in luarea deciziilor in scopul functionarii economiei si a unei vieti mai bune pentru romani.

ALEXANDRU RAFILA: Pe primul loc nu este doza a treia, ci imunizarea celor nevaccinati

Noul ministru al Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat, astazi, ca administrarea celei de-a treia doze de ser anti-COVID este importanta mai ales pentru tarile cu o acoperire vaccinala de 70 - 80%, in timp ce in Romania unde aceasta este de aproximativ 40%, potrivit Agerpres.

Alexandru Rafila (PSD), noul ministru al Sanatatii: De 30 de ani, sistemul se tot depolitizeaza. O sa vedeti ca prin ce spun si ce voi face eu, acest lucru se va intampla cu adevarat (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila a preluat, joi, mandatul de ministru al Sanatatii de la Cseke Attila UDMR). Cu aceasta ocazie, Rafila a tinut sa garanteze ca va depolitiza sistemul sanitar. Ironic, acesta a remarcat faptul .

Alexandru Rafila: Eficacitatea vaccinurilor anti-COVID pentru varianta Delta, sub 50%

Alexandru Rafila a oferit prima declaratie oficiala, in calitate de ministru al Sanatatii in guvernul PSD PNL UDMR, in cadrul unei conferinte de presa, joi 25 noiembrie. Reprezentantul executivului a vorbit despre perspectivele .

Alexandru Rafila (PSD) schimba strategia la Ministerul Sanatatii: Nu vor mai exista decizii autoritare. Transparenta, necesara pentru recastigarea increderii in autoritati (VIDEO)

Alexandru Rafila a oferit prima declaratie oficiala, in calitate de ministru al Sanatatii in guvernul PSD PNL UDMR, in cadrul unei conferinte de presa. Deputatul a transmis ca autoritatile isi vor schimba abordarea .

Predare de stafeta la Ministerul Sanatatii. Cseke Attila: Sunt sigur ca Alexandru Rafila va fi eficient Vom ajuta cu tot ce putem pe partea de constructii si reabilitari de infrastructura sanitara

Cseke Attila, cel care a asigurat conducerea interimara a Ministerului Sanatatii, i-a predat stafeta lui Alexandru Rafila, investit in functia plina, si spune ca social-democratul va fi un ministru eficient. Cseke Attila da asigurari .

Doua masuri prioritare in contextul COVID, anuntate de catre Alexandru Rafila, noul ministru al Sanatatii

Alexandru Rafila, noul ministru al Sanatati, a stabilit prioritatile, in contextul crizei COVID. Deputatul PSD a anuntat joi, ca este nevoie de doua masuri prioritare. Una se refera la dezvoltarea sistemului de asistenta medicala ambulatorie, .

Noul ministru al Sanatatii, Alexandru Rafila, sfat pentru romani inainte de sarbatorile de iarna

Noul ministru al Sanatatii, medicul Alexandru Rafila, le recomanda romanilor sa petreaca cu atentie in perioada sarbatorilor de iarna, iar persoanele vulnerabile sa se vaccineze anti-COVID.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1527 seconds )