Libnet.ro
watchshop.ro

15:00

Alexandru Rafila, vesti bune despre certificatul verde: Sa nu fie o constrangere!

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila, vesti bune despre certificatul verde: Sa nu fie o constrangere!

Noul ministru al Sanatatii, Alexandru Rafila, este de parere ca certificatul verde nu ar trebui privit ca o metoda de constrangere pentru populatia nevaccinata. Medicul isi doreste ca certificatul sa intre in vigoare doar atunci cand apare o crestere a numarului de cazuri. continuă pe Antena3

Testare gratuita anti-covid-19 pentru toti romanii. Cine spune Alexandru Rafila ca trebuie sa o execute

Alexandru Rafila, actualul ministrul al Sanatatii, a anuntat care sunt primele masuri pe care le va lua in aceasta noua calitate. Acesta a spus ca isi propune sa extinda testarea anti-covid, dar a vorbit si despre certificatul verde: sa introducem certificatul verde intr-un moment in care situatia epidemiologica o impune, sa nu mai asteptam 14 .

Rafila spune ca nu scapam prea curand de certificatul verde. Ce noi reglementari se iau in calcul

Ministrul propus la Sanatate, Alexandru Rafila, a declarat, miercuri, dupa audierile din Parlament, ca certificatul verde ar putea fi reglementat printr-un nou act normativ, el afirmand ca introducerea lui se va face dupa trei saptamani de crestere consecutiva a incidentei, iar eliminarea cand aceasta scade. Rafila a mai spus ca in certificatul verde va fi introdusa si testarea, nu doar trecerea prin boala si vaccinarea.

Alexandru Rafila sustine ca certificatul verde este un instrument care salveaza vieti, dar trebuie introdus in momentul oportun

Alexandru Rafila, ministrul propus al Sanatatii a declarat la audierea in comisiile parlamentare, ca certificatul verde este un instrument care salveaza vieti, dar trebuie introdus in momentul oportun. Ce spune Alexandru Rafila despre certificatul verde .

Alexandru Rafila: Nu putem evita valul 5, dar trebuie sa fie cat mai putine decese. Prezentarea tardiva la medic a dus la supraaglomerarea sectiilor ATI

Deputatul PSD Alexandru Rafila, propus ministru al Sanatatii, a declarat marti ca accesul pacientilor la tratamentul in ambulatoriu trebuie sa fie mult mai facil, astfel ca oamenii sa nu se mai trateze cu medicamente pe care si le cumpara singuri, fara sa fie prescrise de medic. El a adaugat ca pregatirile pentru valul 5 al pandemiei trebuie sa inceapa imediat.

Alexandru Rafila, despre conditiile in care se va impune certificatul verde in Romania: Asta e propunerea pe care am facut-o

Noul ministru al Sanatatii vine cu vesti bune pentru cetateni. Potrivit lui Alexandru Rafila, scopul lui la carma ministerului este aceea de a schimba in bine lucrurile care nu au mers in directia corecta pana acum, astfel ca, medicul doreste ca experienta teribila a valului patru sa nu se mai repete in viitor. in plus, .

Alexandru Rafila, despre momentul in care trebuie introdus certificatul verde in Romania. Conditiile impuse de viitorul ministru al Sanatatii

Medicul microbiolog, Alexandru Rafila, va fi al saselea ministru al Sanatatii din timpul pandemiei. Acesta a explicat, in cursul serii de marti, cum anticipeaza desfasurarea evenimentelor din Sanatate. Potrivit deputatului PSD, certificatul verde ar trebui introdus obligatoriu doar intr-o anumita situatie, fiind incluse, de asemenea, si testele, nu doar vaccinatii si vindecatii. Certificatul verde previne .

VIDEO Alexandru Rafila: Certificatul verde COVID ar putea fi reglementat printr-un act normativ nou Ar putea fi folosit doar dupa 3 saptamani de crestere consecutiva a ratei de infectare

Ministrul propus de PSD la Sanatate, Alexandru Rafila, spune ca certificatul verde COVID ar putea fi reglementat printr-un nou act normativ, astfel incat sa fie introdus dupa trei saptamani de crestere consecutiva a ratei de infectare si eliminat cand aceasta scade. Reamintim ca legea privind obligativitatea certificatului verde COVID la locul de munca este blocata in Camera Deputatilor, dupa ce a fost respinsa de Senat. Acum, este obligatoriu certifictul verde COVID pentru accesul la mall , in institutii publice sau la restaurant, insa introducerea acestei masuri s-a facut prin hotarare de guvern, nu prin lege.

Alexandru Rafila, despre motivul pentru care nu se vaccineaza cu doza booster anti-Covid-19

Noul ministru al Sanatatii a explicat ieri de ce, in Romania, doza a treia de vaccin anti-Covid-19 nu este eficienta. Alexandru Rafila a subliniat inca o data nevoia imperioasa a imunizarii populatiei cu primele doua doze, subliniind motivele pentru care tara noastra se confrunta cu aceasta criza sanitara fara precedent. in ce tari este recomandata .

Certificatul verde la locul de munca. Ce spune Alexandru Rafila

Certificatul verde la locul de munca ar putea fi obligatoriu. Alexandru Rafila, noul ministrul al sanatatii, nu neaga ca romanii vor trebui sa-l prezinte la locul de munca. Certificatul verde la locul de munca. Certificatul verde este un instrument care salveaza vieti, dar trebuie introdus intr-un moment oportun, a afirmat, miercuri, Alexandru Rafila, explicand ca .

Certificatul verde, tema primelor diferente de viziuni din noul Guvern. Cum se contrazic Rafila si Ciuca

Alexandru Rafila, propus de PSD pentru functia de ministru al Sanatatii, a declarat, miercuri, la audierea in comisiile parlamentare, ca Certificatul verde este un instrument care salveaza vieti, dar trebuie introdus in momentul oportun, fiind dat si un exemplu. Cu o zi inainte, Nicolae Ciuca a cerut sa fie adoptata cu prioritate initiativa legislativa Certificatul verde.

carturesti.ro

actualitate, 15:00

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1795 seconds )