Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alexei Navalnii a fost arestat la sosirea la Moscova

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alexei Navalnii a fost arestat la sosirea la Moscova

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat duminica seara, 17 ianuarie, la punctul de control al pasapoartelor de pe aeroportul Seremetievo din Moscova, transmite Reuters. continuă pe Wall-Street Ro

Alexei Navalnii a fost arestat la sosirea la Moscova

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat duminica seara, la punctul de control al pasapoartelor de pe aeroportul Seremetievo din Moscova, transmite Reuters.

Alexei Navalnii a aterizat la Moscova, pe alt aeroport decat era prevazut

Politia rusa a arestat astazi mai multi sustinatori ai opozantului Alexei Navalnii, inainte de aterizarea acestuia la Moscova, relateaza agentiile de presa internaionale. Avionul companiei ruse Pobeda la bordul caruia se afla Navalnii urma sa ajunga pe aeroportul Vnukovo din Moscova, dar a fost redirectionat si a aterizat la Seremetievo, conform Agerpres.

Navalnii se intoarce in Rusia. Un membru al echipei sale a fost arestat la Moscova pentru extremism

Pavel Zelensky, membru al echipei lui Aleksei Navalnii de la organizatia anticoruptie din Kremlin a fost arestat prevenitv pana la data de 28 februarie, sub acuzatia de extremism promovat in spatiul online, a transmis instanta judecatoreasca intr-o declaratie de presa citata de Reuters.

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat pe aeroport, la revenirea in Moscova (VIDEO)

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat de Politie la sosirea pe aeroportul Seremetievo din Moscova, la punctul de control al pasapoartelor. De altfel, inainte ca acesta sa revina din Germania,.

Aleksei Navalnii, arestat pentru 30 de zile. Sedinta de judecata s-a desfasurat la sectia de Politie

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta va sta in izolatorul Politiei pana pe 15 februarie. Mandatul de arestare a fost eliberat in dupa-amiaza zilei de luni, 18 ianuarie, de judecatoarea Elena Morozova, care a desfasurat sedinta de judecata chiar in sectia de Politie unde a fost adus politicianul imediat ce a fost retinut pe aeroportul Seremetievo din Moscova.

Politia rusa aresteaza sustinatori ai lui Alexei Navalnii inainte de aterizarea acestuia la Moscova

Politia rusa a arestat astazi mai multi sustinatori ai opozantului Alexei Navalnii, inainte de aterizarea acestuia la Moscova, relateaza AFP.

Alexei Navalnii a fost retinut de cum a pus piciorul pe pamant rusesc

Alexei Navalnii a fost retinut de politie pe aeroportul Seremetovo din Moscova, transmit mai multe p.

Opozantul rus Alexei Navalnii urmeaza sa revina la Moscova, in ciuda amenintarii ca va fi arestat

Opozantul rus Alexei Navalnii, care acuza Kremlinul ca l-a otravit vara trecuta, urmeaza sa revina duminica la Moscova, in ciuda dorintei exprimate de autoritatile ruse de a-l aresta si posibil de a-l condamna la multi ani de detentie, relateaza DPA si Reuters.

Navalnii s-a intors la Moscova intr-o atmosfera tensionata: Peste 50 de opozanti retinuti. Opozantul rus a fost arestat pe aeroport VIDEO

Avionul care l-a adus pe opozantul rus Aleksei Navalnii de la Berlin la Moscova a aterizat pe un alt aeroport decat cel prevazut initial.

Opozantul rus Aleksei Navalnii ramane in arest 30 de zile (VIDEO)

Opozantul rus Aleksei Navalnii ramane in arest 30 de zile. Acesta a fost ridicat de politisti, duminica dupa-amiaza, chiar de pe aeroporul Seremetievo din Moscova. Abia ce revenise in Rusia din Germania,.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )