Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alfred Stern

Libnet Ro
Austriecii de la OMV, lipsiti de succes la intalnirea cu Ciolacu

Austriecii de la OMV, lipsiti de succes la intalnirea cu Ciolacu

Prim-ministrul Romaniei a avut o intrevedere cu o delegatie a OMV Petrom condusa de Alfred Stern, CEO al grupului OMV, in cadrul careia s-a discutat despre perspectivele proiectului de exploatare a gazelor din Marea Neagra, Neptun Deep. Premierul Marcel Ciolacu a aratat ca statul roman sustine acest proiect strategic in care OMV Petrom este asociata .

Surse: Ciolacu a respins solicitarile sefilor OMV privind Legea offshore din cauza veto-ului Austriei pe Schengen si le-a cerut sa-si foloseasca diplomatia economica pe langa cancelarul Nehammer

Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, i-a spus lui Alfred Stern, seful companiei cu capital majoritar austriac OMV, in cadrul discutiei de luni de la Guvern, ca nu poate nici macar deschide discutia privind o modificare a Legii offshore atat timp cat conducerea politica austriaca blocheaza intrarea Romaniei in Schengen.

Pe langa modificarea Legii Offshore, sefii OMV vor si reducerea la jumatate a taxei de solidaritate

Alfred Stern, seful OMV, vine la Bucuresti pentru a negocia si reducerea taxei de solidaritate, pe langa modficarea Legii Offshore, de la 300 milioane euro la 150 milioane euroan. OMV Petrom a actionat in judecata statul roman la Curtea Internationala de arbitraj de la Paris ICC .

Sefii OMV vor si reducerea la jumatate a taxei de solidaritate, pe langa modificarea Legii Offshore

Modificarea Legii Offshore nu este singurul motiv pentru care sefii companiei austriece OMV se intalnesc, luni, cu premierul Marcel Ciolacu si presedintele Senatului Nicolae Ciuca. Potrivit informatiilor obtinute de HotNews. ro, Alfred Stern, seful OMV, vine la Bucuresti pentru a negocia si reducerea taxei de solidaritate, pe langa modficarea Legii Offshore, de la 300 milioane euro la 150 milioane euro an. in schimb, ar oferi renuntarea la procesul deschis la Curtea Internationala de arbitraj de la Paris ICC impotriva statului roman.

Premierul Marcel Ciolacu, inainte de intalnirea cu seful OMV: Nu negociem legea offshore (VIDEO)

Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni ca nu va negocia legea offshore cu seful companiei OMV Alfred Stern. Premierul a facut aceasta precizare in conditiile in care OMV Petrom a depus la Curtea Internationala de Arbitraj de la Paris o reclamatie impotriva statului roman prin Agentia Nationala de Resurse Minerale ANRM) legata de regimul de vanzare a gazelor din Marea Neagra.

Andrei Caramitru, despre intalnirea oficialilor romani cu delegatia OMV: E ca si cum ma duc eu in Viena si cer sa incalc legea si 50 de milioane de euro de la guvernul lor

Andrei Caramitru a publicat un comentariu acid in legatura cu intalnirea de la Guvern dintre o delegatie OMV si oficialii romani. La intalnire va fi prezent si CEO OMV Alfred Stern, in contextul in care compania austriaca a decis sa conteste in justitie schimbarea legii off-shore.

OMV vrea sa negocieze modificarea legii offshore

CEO OMV Alfred Stern se va intalni, luni, cu premierul Marcel Ciolacu si alti oficiali pentru a discuta despre modificarea legii offshore.

Seful OMV vrea sa negocieze cu Ciolacu modificarea legii offshore. Rares Bogdan: Daca vom accepta acest lucru, il consider o chestiune extrem de grava

CEO OMV Alfred Stern se va intalni, luni, la Palatul Victoria cu premierul Marcel Ciolacu, la discutii participand si presedintele PNL, Nicolae Ciuca si vicepremierul Marian Neacsu.

Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca, intalnire cu CEO-ul de la OMV Ce vor discuta

CEO OMV Alfred Stern se va intalni, luni, la Palatul Victoria cu premierul Marcel Ciolacu. Vor lua parte la discutii presedintele PNL, Nicolae Ciuca si vicepremierul Marian Neacsu. Guvernul anunta ca, luni, de la ora 15. 00, premierul Marcel Ciolacu se va intalni cu Alfred Stern, CEO OMV AG, si cu Christina Verchere, CEO OMV Petrom.

Austriecii de la OMV vin in Bucuresti pentru a obtine modificarea Legii Offshore Viena doreste cat mai mult gaz din Marea Neagra

Directorul general al OMV, Alfred Stern, are programata pentru saptamana viitoare o vizita la Bucuresti, pentru a negocia cu reprezentantii Guvernului modificarea Legii Offshore, potrivit mai multor surse HotNews. ro. Aceasta vizita are loc in contextul in care statul roman a fost actionat in judecata, fiind reclamate prevederi din Legea Offshore, care nu ar fi pe placul companiei austriece. Austriecii doresc sa poata avea mai multa libertate in exportul gazelor din Marea Neagra catre vest.

OMV Petrom si Romgaz ar putea incepe productia in perimetrul Neptun Deep in 2027

OMV Petrom lucreaza in prezent cu partenerul sau la asa-numitul Field Development Plan pentru proiectul Neptun Deep din Marea Neagra, care va trebui ulterior sa fie aprobat de autoritatile romane, a declarat vineri directorul general al grupului austriac OMV AG, Alfred Stern intr-un interviu pentru agentia APA. Am facut progrese si credem ca pana in .

Seful OMV crede ca productia de gaze la Neptun Deep poate incepe pana in 2027

OMV Petrom lucreaza in prezent cu partenerul sau la asa-numitul Field Development Plan FDP) pentru proiectul Neptun Deep din Marea Neagra, care va trebui ulterior sa fie aprobat de autoritatile romane, a declarat vineri directorul general al grupului austriac OMV AG, Alfred Stern intr-un interviu pentru agentia APA.

Romania ii va lua fata lui Putin. Neptun Deep ne poate face noul tar al gazelor

Directorul general de la OMV, Alfred Stern, declara ca grupul austriac va continua sa cumpere gaze naturale din Rusia dar in acelasi timp a respins criticile potrivit carora OMV nu face nimic pentru a-si reduce dependenta de gazele rusesti aratand spre.

Premierul Romaniei, intalnire cu guvernatorul BNR si cu sefii OMV

Premierul Romaniei urmeaza sa aiba luni, 19 iunie, o intalnire cu Alfred Stern, CEO OMV AG, si Christina Verchere, CEO OMV Petrom, pe tema evolutiei proiectului Neptun Deep. De asemenea, Ciolacu va avea o intrevedere cu Mugur Isarescu.

Premierul Ciolacu se intalneste cu guvernatorul BNR, apoi cu sefii OMV Petrom

Abia instalat in functia de premier, Marcel Ciolacu are programate doua intalniri extrem de importante, cu sefii compamiei OMV si cu guvernatorul BNR. Mai intai, premierul Ciolacu se intalneste cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Apoi, premierul se intalneste cu Alfred Stern, CEO OMV AG, si Christina Verchere, CEO OMV Petrom. Ambele intalniri se vor desfasura .

Iohannis, intalnire cu delegatia OMV Petrom. Activitatea si planurile de investitii in Romania, printre subiecte

Presedintele Romaniei a primit astazi, la Palatul Cotroceni, o delegatie a OMV Petrom, condusa de directorul general executiv al OMV, Alfred Stern. Subiectele abordate in cadrul discutiei au vizat activitatea si planurile de investitii din Romania.

Iohannis a cerut OMV sa inceapa cat mai rapid exploatarea in perimetrul Neptun Deep din Marea Neagra

Presedintele Klaus Iohannis a primit, la Palatul Cotroceni, o delegatie a OMV Petrom, condusa de directorul general executiv al OMV si presedinte al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, Alfred Stern, relateaza Agerpres.

Presedintele Iohannis se intalneste cu seful OMV

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, la Palatul Cotroceni, cu o delegatie condusa de seful OMV, Alfred Stern. Stern este director general executiv al OMV si presedinte al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, precizeaza Administratia Prezidentiala a Romaniei. OMV este o companie austriaca foarte activa in Romania. Pe de alta parte, OMV Petrom este .

Presedintele Iohannis se intalneste cu seful OMV

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, la Palatul Cotroceni, cu o delegatie condusa de seful OMV, Alfred Stern. Stern este director general executiv al OMV si presedinte al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, precizeaza Administratia Prezidentiala a Romaniei. OMV este o companie austriaca foarte activa in Romania. Pe de alta parte, OMV Petrom este .

Klaus Iohannis primeste luni la Cotroceni o delegatie OMV Petrom, condusa de Alfred Stern

Presedintele Klaus Iohannis primeste, luni, la Palatul Cotroceni, o delegatie condusa de Alfred Stern, directorul general executiv al OMV si presedintele Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom. Klaus Iohannis primeste luni la Cotroceni o delegatie OMV Petrom .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0.217 seconds )