Libnet.ro
UNICEF

21:30

Aliantei Atlantice

Libnet Ro
LIVE Razboi in Ucraina - ziua 787: Tarile NATO s-au inteles privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina O drona ucraineana a lovit un depozit de combustibili din Smolensk Activele rusesti inghetate ar putea ajuta Ucraina

LIVE Razboi in Ucraina - ziua 787: Tarile NATO s-au inteles privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina O drona ucraineana a lovit un depozit de combustibili din Smolensk Activele rusesti inghetate ar putea ajuta Ucraina

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg. NATO a verificat capacitatile existente in sanul Aliantei si exista sisteme care pot fi disponibilizate pentru Ucraina. Ma astept asadar in curand la noi anunturi despre sisteme de aparare antiaeriana, a declarat el.

Acord in NATO asupra trimiterii de sisteme de aparare antiaeriana Ucrainei. Stoltenberg: in plus fata de Patriot, exista alte arme pe care aliatii le pot livra

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Acord in cadrul NATO asupra trimiterii de sisteme de aparare antiaeriana in Ucraina

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, transmit AFP si Reuters.

Reuters: S-a realizat un acord in NATO asupra trimiterii de sisteme de aparare antiaeriana pentru Ucraina

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat astazi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

S-a realizat un acord in NATO asupra trimiterii de sisteme de aparare antiaeriana pentru Ucraina

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat astazi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

VIDEO Iohannis isi explica argumentele intrarii in competitia pentru sefia NATO, alaturi de premierul Olandei

Presedintele Klaus Iohannis si-a explicat, miercuri, intrarea in cursa pentru sefia NATO, alaturi de premierul Olandei, Mark Rutte, prin aspiratia legitima a tarilor din Flancul Estic al aliantei nord-atlantice pentru o reprezentare mai semnificativa in structurile de conducere ale NATO a unei intregi regiuni care, de-a lungul istoriei, s-a confruntat permanent cu pericolul rusesc.

Prin atacul Rusiei asupra Ucrainei, razboiul s-a intors in Europa, subliniaza presedintele Iohannis. NATO isi mentine superioritatea militara fata de orice potential adversar

La 75 de ani de la infiintarea Aliantei Atlantice, razboiul s-a intors in Europa din cauza agresiunii militare a Rusiei impotriva Ucrainei, insa NATO isi mentine superioritatea militara cu rol de descurajare fata de orice potential adversar, considera presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Prin atacul Rusiei asupra Ucrainei, razboiul s-a intors in Europa, subliniaza presedintele Romaniei, .

Iohannis, mesaj de ziua NATO: Romania este un veritabil pilon de securitate si stabilitate in regiune

Romania se identifica deplin cu valorile democratice ale NATO si actioneaza cu responsabilitate si hotarare la nivel aliat, ca un veritabil pilon de securitate si stabilitate in regiunea Marii Negre si pe Flancul Estic, afirma presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis duminica, in contextul marcarii Zilei NATO in Romania si al aniversarii a 75 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice.

Ciolacu, de Ziua NATO: Romania si-a consolidat profilul de aliat responsabil

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, duminica, in contextul marcarii Zilei NATO in Romania si al aniversarii a 75 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice, ca, in cei 20 de ani de la aderare, Romania si-a consolidat profilul de aliat responsabil.

Comandamentul NATO de la Sibiu si-a deschis portile. Este umbrela de comanda si control a flancului de sud-est VIDEO

Daca la inceput priveau cu spaima convoaiele militarilor straini, romanii au inceput sa se obisnuiasca incet-incet cu prezenta acestora pe strazi si in orase. O demonstreaza si sarbatorirea Zilei NATO Aliantei Nord-Atlantice), joi, 4 aprilie 2024, la Sibiu.

Personal diplomatic rus, expulzat din sediul NATO. Nu faceau de fapt munca diplomatica, spune Stoltenberg

Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, intr-un interviu publicat vineri de tabloidul german Bild.

Diplomati rusi expulzati din sediul NATO pentru spionaj. Jens Stoltenberg, detalii de ultima ora

Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Jens Stoltenberg: Personal diplomatic rus, suspectat de spionaj, a fost expulzat din sediul NATO

Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, intr-un interviu publicat astazi de tabloidul german Bild.

Ucraina va deveni membru al NATO. Veti vedea un sprijin foarte puternic, spune secretarul de stat american Antony Blinken

Ucraina va deveni, in cele din urma, stat membru al Aliantei Nord-Atlantice, NATO.

Alessandro Minuto-Rizzo, fost secretar general NATO, la 75 ani de la crearea NATO: Importanta Romaniei in regiune va creste EXCLUSIV

Intr-un interviu exclusiv pentru Adevarul, primul acordat in Europa de Est, Alessandro Minuto-Rizzo, fost secretar general NATO, vorbeste despre evolutia si provocarile NATO, ce implineste 75 de ani de la crearea Aliantei Nord-Atlantice la 4 aprilie 2024.

Stoltenberg: NATO nu este si nu va fi parte a conflictului din Ucraina

NATO nu este si nu va fi parte a conflictului din Ucraina, a declarat joi secretarul general Jens Stoltenberg, in conferinta de presa de la finalul reuniunii ministrilor de externe ai statelor Aliantei Nord-Atlantice.

Iohannis la aniversarea a 75 de ani de la infiintarea NATO: Romania este ferm dedicata procesului de permanenta adaptare al NATO

Romania este ferm dedicata procesului de permanenta adaptare al NATO, a subliniat, joi, presedintele Klaus Iohannis, intr-unmesaj postat pe platforma X cu prilejul implinirii a 75 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice, potrivit caleaeuropeana. ro. NATO, cea mai puternica si importanta Alianta de aparare din istorie, implineste 75 de ani. Relevanta acesteia este cu atat .

Klaus Iohannis, la implinirea a 75 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice: Romania este ferm angajata in procesul de adaptare permanenta a NATO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi, la implinirea a 75 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice, ca Romania este ferm angajata in procesul de adaptare permanenta a NATO, astfel incat aceasta sa devina mai puternica si mai bine pregatita pentru viitor.

Este NATO pregatita pentru un conflict deschis cu Rusia?. Moscova spune ca relatiile cu blocul militar sunt la un nivel zero critic

Relatiile dintre Rusia si NATO se inrautatesc, dar Moscova nu are nicio intentie de a intra intr-un conflict cu o tara NATO, a declarat ministrul adjunct de externe rus Alexander Grusko, intr-un comentariu facut pentru a marca cea de-a 75-a aniversare a Aliantei Nord-Atlantice, scrie Reuters.

Ministrul britanic de Externe le cere tuturor tarilor NATO sa aloce cel putin 2% din PIB pentru aparare

Toate statele membre ale NATO trebuie sa-si respecte angajamentul de a aloca pentru aparare cel putin 2% din produsul intern brut PIB) intrucat aceasta este cea mai buna cale de a se pregati pentru alegerile americane din toamna , a declarat miercuri, la Bruxelles, ministrul de externe britanic David Cameron, inaintea reuniunii cu omologii sai din celelalte tari ale Aliantei Nord-Atlantice.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )