Libnet.ro
watchshop.ro

06:16

Alina Mungiu-Pipidi: Stelian Ion nu e seful coalitiei, ca sa raspunda pentru esecul din justitie

Adevărul Adevărul,
Alina Mungiu-Pipidi: Stelian Ion nu e seful coalitiei, ca sa raspunda pentru esecul din justitie

Coalitia de guvernare a dat vaccinarea la armata si Interne, lasind pe Arafat si Gheorghita sa se lupte cu ce e mai greu. Din lista lor de promisiuni populiste sau care le servesc doar interesele lor alegeri in doua tururi de scrutin la primar) sunt si unele pe care le-au facut la Bruxelles. Pe acelea, ce sa-i faci, trebuie sa le tina. Si cum nu sunt in stare energia se duce, din nou, pe cautat tapul ispasitor. continuă pe Adevărul

evomag.ro

Stelian Ion cere interventia presedintelui Klaus Iohannis pentru deblocarea proiectului de desfiintare a SIIJ

Ministrul Justitiei Stelian Ion sustine ca blocajul in ceea ce priveste proiectul de desfiintare a SIIJ vine din coalitie si din Parlament si ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa intervina pentru depasirea acestui blocaj.

Stelian Ion, rugaminte la Iohannis, dupa ce l-a criticat pentru esecul desfiintarii Sectiei speciale: Sa se implice in depasirea acestui blocaj. Criticile ar trebui indreptate spre UDMR

Criticat de presedintele Klaus Iohannis, care i-a reprosat intarzierea in modificarea legilor justitiei si esecul discutiilor referitoare la desfiintarea Sectiei speciale, ministrul Justitiei, Stelian Ion, spune ca atat desfiintarea definitiva a SIIJ, cat si repararea legilor justitiei ar fi fost deja realizate daca toti partenerii din coalitie ar fi respectat programul de guvernare si ar fi pus pret pe opiniile institutiilor internationale. El ii transmite presedintelui rugamintea de a se implica in depasirea acestui blocaj: USR PLUS nu va accepta cosmetizari ale legislatiei.

il demite Florin Citu pe ministrul Justitiei, Stelian Ion? Reactia premierului: Sunt de acord cu domnul presedinte Iohannis

Continua presiunile pe Stelian Ion, ministrul Justitiei, din partea USR-PLUS. Dupa ce Klaus Iohannis l-a criticat pe oficialul de MJ, premierul Florin Citu si-a exprimat punctul de vedere. Sunt asteptari mai mari de la Ion, .

Citu il lasa singur pe Stelian Ion in fata criticilor lui Iohannis privind esecul desfiintarii Sectiei speciale: Sunt de acord cu domnul presedinte

Premierul Florin Citu se pozitioneaza alaturi de Klaus Iohannis, sustinand ca este de acord cu el cam cu totul ca responsabilitatea pentru blocajul din coalitie legat de legile justitiei si de desfiintarea Sectiei speciale este a ministrului Justitiei, Stelian Ion.

STELIAN ION: Desfiintarea SIIJ putea fi realizata in februarie

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, sustine, ca desfiintarea definitiva a SIIJ, cat si repararea legilor justitiei ar fi fost deja obiective indeplinite daca toti partenerii din coalitie ar fi respectat programul de guvernare, adaugand ca eventualele critici ar trebui indreptate inspre UDMR, potrivit Agerpres.

Stelian Ion ii da replica lui Iohannis: Criticile ar trebui indreptate spre UDMR

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a afirmat, miercuri seara, ca toate criticile presedintelui Klaus .

Iohannis, atac la Stelian Ion: SIIJ nu a fost desfiintat, ministrul Justitiei inca nu a gasit calea potrivita

Presedintele Klaus Iohannis l-a criticat, miercuri, pe ministrul Justitiei Stelian Ion si i-a reprosat intarzierea in modificarea legilor justitiei si esecul discutiilor referitoare la desfiintarea SIIJ.

actualitate, 06:16

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )