Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alpha Unicredit

Libnet Ro
Alpha Bank intra in maratonul bancilor digitale: A transformat Orange Money in evrixa!

Alpha Bank intra in maratonul bancilor digitale: A transformat Orange Money in evrixa!

Alpha Bank Romania anunta incepand cu luna iulie relansarea aplicatiei, a produselor si serviciilor preluate de la Orange Money Romania sub o noua identitate digitala: evrixa!. Astfel, Alpha Bank, care va fi preluata de Unicredit Bank, intra in cursa.

Comisia Europeana a aprobat achizitionarea Alpha Bank Romania de catre UniCredit

Comisia Europeana a aprobat preluarea controlului exclusiv asupra Alpha Bank Romania S. de catre UniCredit S. p. din Italia. Aceasta aprobare a fost acordata in baza Regulamentului UE privind concentrarile economice, anunta un comunicat de presa transmis de Comisia Europeana la data de 12 iunie 2024. Tranzactia dintre Alpha Bank Romania si UniCredit S. p. se refera .

Comisia Europeana da unda verde achizitionarii Alpha Bank Romania de catre UniCredit

Comisia Europeana a aprobat preluarea controlului exclusiv asupra Alpha Bank Romania S. de catre UniCredit S. p. din Italia. Tranzactia se refera in principal la diverse servicii bancare si financiare din Romania, cum ar fi serviciile bancare pentru persoane fizice si juridice, serviciile de piata financiara si alte servicii financiare, mai arata comunicatul de presa al .

Comisia Europeana da unda verde achizitionarii Alpha Bank Romania de catre UniCredit

Comisia Europeana a aprobat, in temeiul Regulamentului UE privind concentrarile economice, preluarea controlului exclusiv asupra Alpha Bank Romania S. de catre UniCredit S. p. din Italia.

Comisia Europeana a aprobat achizitionarea Alpha Bank Romania de catre UniCredit

Comisia Europeana a aprobat, in temeiul Regulamentului UE privind concentrarile economice, preluarea controlului exclusiv asupra Alpha Bank Romania de catre UniCredit S. p. din Italia.

Comisia Europeana a dat unda verde vanzarii Alpha Bank Romania

Comisia Europeana a aprobat, in temeiul Regulamentului UE privind concentrarile economice, preluarea controlului exclusiv asupra Alpha Bank Romania S. de catre UniCredit S. p. din Italia.

O noua fuziune bancara autorizata. Europa si-a dat acceptul pentru preluarea Alpha Bank Romania de catre UniCredit

Comisia Europeana a aprobat miercuri, in temeiul regulamentului UE privind fuziunile, preluarea bancii romanesti Alpha Bank Romania S. de catre grupul bancar italian UniCredit S. p. , informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

UniCredit si Alpha Bank vor sa isi extinda activitatea in Romania

Acordul dintre Alpha Bank SA si UniCredit SpA ar putea ajunge curand mai departe decat era initial planificat, iar cele doua companii ar putea reliza o alta preluare in Romania.

Doua mari banci din Romania isi unesc fortele, dar un conflict colectiv de munca ar putea perturba procesul de fuzionare planuit de Alpha bank si Unicredit

Profit.ro: Alpha Bank, la cativa pasi de declansarea conflictului colectiv de munca, inaintea fuziunii cu UniCredit

Angajatii Alpha Bank incearca sa se protejeze la viitoare disponibilizari si sa obtina salarii mai bune, inainte ca banca sa fie preluata de UniCredit, printr-un contract colectiv de munca pe 2 ani agreat cu actualul angajator, primul negociat de sindicatul Vocea Noastra, infiintat in urma cu cateva luni.

Rezultate financiare Alpha Bank: Cu ce zestre va fi preluata de UniCredit

Alpha Bank Romania a raportat anul trecut un profit net de aproximativ 38 milioane de euro. Activele totale ale bancii au depasit 4. 7 miliarde euro, crescand cu 11%, fata de anul trecut.

inainte de a prelua Alpha Bank, UniCredit viza si alte banci. Suntem foarte deschisi si la alte ocazii care vor aparea pe piata romaneasca- director regional

Inainte de a intra in afacerea cu Alpha Bank, si asta este un fel de secret devenit aproape public, incepusem sa ne uitam si la alte banci din Romania )OTP Bank-n. red). Dar nu erau potrivite scopului nostru deoarece nu orice achizitie se potriveste strategiei noastre. Celelalte tinte la care ne-am uitat nu erau potrivite, asa ca am renuntat. Suntem foarte deschisi sa luam in considerare si alte oportunitati de pe piata romaneasca, a declarat marti la Viena Teodora Petkova, liderul UniCredit pentru regiunea CEE.

Mass-media: Grecia incepe procesul de vanzare a actiunilor de 20% din Banca Nationala

Grecia a anuntat luni ca intentioneaza sa vanda un pachet de 20% din actiunile Bancii Nationale a Greciei NBG), dupa ce a incheiat vanzarea unui pachet de 9% din Alpha Bank catre UniCredit, deoarece intentioneaza sa se retraga de la creditorii tarii.

Reuters: HFSH vinde 9% din Alpha Bank catre Unicredit

Fondul de Stabilitate Financiara al Greciei HFSF) a anuntat luni ca a vandut o participatie de 9% in Alpha Bank ACBr. AT) catre UniCredit, dupa o oferta imbunatatita facuta de banca italiana.

Cum arata rezultatele financiare Alpha Bank inaite de a fi preluata de UniCredit

Alpha Bank Romania a inregistrat in primele 9 luni ale anului un profit net de 34 milioane de euro, in principal ca urmare a unei dinamici pozitive a veniturilor.

Cum arata rezultatele financiare Alpha Bank inainte de a fi preluata de UniCredit

Alpha Bank Romania a inregistrat in primele 9 luni ale anului un profit net de 34 milioane de euro, in principal ca urmare a unei dinamici pozitive a veniturilor.

inca o banca din Romania a fost vanduta, dupa ce Unicredit a fuzionat cu Alpha Bank

Intesa Sanpaolo din Italia a declarat luni ca a cumparat First Bank a Romaniei de la fondul american de capital privat JC Flowers, scriu Bloomberg si Reuters.

UniCredit preia Alpha Bank in Romania. Argumentele din spatele deciziei si ce trebuie sa stie clientii

Anuntul facut luni de grupurile bancare UniCredit Italia si Alpha Bank Grecia cu privire la fuziunea filialelor din Romania a surprins pe toata lumea. Nici angajatii celor doua banci nu stiau despre fuziune, mailurile interne venind abia dupa aparitia in presa a comunicatelor de presa. Doar cativa oameni de la varful celor doua banci stiau de tranzactie. Si Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care fusese informat in urma cu circa doua saptamani ca s-a batut palma si ca tranzactia urma sa se finalizeze in foarte scurta vreme.

UniCredit si Alpha Bank vor sa creeze, prin fuziune, a treia banca de la noi, dupa marimea activelor

Alpha Bank va detine 9,9% din noua entitate, urmand sa primeasca o contraprestatie de circa 300 milioane euro, in numerar * Anul trecut, UniCredit era a saptea banca din sistem dupa valoarea activelor, cu o cota de 8,6%; Alpha Bank ocupa pozitia a noua, cu o cota de 3%, conform BNR Alpha Bank si UniCredit au agreat principalele conditii financiare pentru fuziunea dintre subsidiarele lor din tara noastra, operatiune ce va duce la crearea celei de-a treia banci din Romania din punctul de vedere al marimii activelor, cu o cota de piata combinata de 12%, conform anuntului de ieri al celor doua grupuri financiare.

UniCredit and Alpha Bank want to create the third largest bank by assets in our country

Alpha Bank will own 9. 9% of the new entity, and will receive a consideration of around 300 million euros in cash * Last year UniCredit was the seventh bank in the system by the value of assets, with a share of 8. 6%; Alpha Bank was in ninth position, with a share of 3%, according to the BNR Alpha Bank and UniCredit have agreed the main financial conditions for the merger between their subsidiaries in our country, an operation that will lead to the creation of the third bank in Romania in terms of assets, with a combined market share of 12%, according to yesterday and s announcement of the two financial groups.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )