Libnet.ro
UNICEF

13:31

Ambasada Madrid

Libnet Ro
Copiii nascuti in strainatate primesc cetatenie romana daca cel putin un parinte este roman

Copiii nascuti in strainatate primesc cetatenie romana daca cel putin un parinte este roman

Un copil nascut in afara granitelor tarii primeste automat cetatenie romana, conditionata doar de cetatenia unuia dintre parinti. Procedura necesita insa inregistrarea nasterii in evidentele de stare civila romanesti, conform unor precizari recente, facute de Ambasada Romaniei la Madrid.

Rusia nu scapa nicio ocazie pentru a dezinforma. Ambasada Rusiei la Madrid a postat un clip fals care ar fi aratat soldati spanioli luptand in Ucraina Reactia Spaniei

Ministerul de Externe al Spaniei l-a convocat pe ambasadorul Rusiei pentru un videoclip distribuit pe conturile de socializare ale ambasadei, care infatisa in mod fals trupe spaniole luptand in Ucraina, relateaza AFP si Guardian.

Diplomat irakian, ramas fara 3.500 de euro in Spania, pacalit prin metoda inteparii cauciucului

Politia spaniola investigheaza furtul unei serviete cu peste 3. 500 de euro de la un diplomat de la ambasada irakiana din Madrid, caruia hotii i-au intepat o roata a masinii pentru a-l face sa opreasca si a putea sa-i ia bunurile.

Ziua Nationala Constantin Brancusi va fi sarbatorita in sase orase ale lumii, cu sprijinul ICR

Ziua Nationala Constantin Brancusi, declarata la 19 februarie, va fi sarbatorita printr-o serie de conferinte, expozitii si proiectii de filme initiate de Institutul Cultural Roman ICR). Evenimentele sunt organizate de Reprezentantele Institutului Cultural Roman de la Lisabona, Beijing, Budapesta, Roma, Venetia si Madrid. Institutul Cultural Roman de la Lisabona, in colaborare cu Ambasada Romaniei in .

Spania a retinut un pensionar in cazul scrisorilor-capcana care i-au vizat pe premierul Pedro Sanchez si ambasada Ucrainei Misiunea diplomatica de la Bucuresti primise si ea doua plicuri suspecte

Politia spaniola a arestat un pensionar in varsta de 74 de ani, miercuri, sub suspiciunea ca el ar fi cel care a trimis scrisorile-capcana ce ii vizau pe premierul Pedro Sanchez si ambasada Ucrainei la Madrid, au anuntat autoritatile, potrivit AFP preluata de France24. Amintim ca doua plicuri suspecte au fost trimise in decembrie 2022 si catre Ambasada Ucrainei la Bucuresti, insa Serviciul Roman de Informatii anunta ulterior ca in ele nu se afla continut de interes pirotehnic si nici alte substante periculoase, fiind vorba despre fragmente de tesuturi organice.

Pachete suspecte cu organe de animale si scrisori capcana terorizeaza ambasadele Ucrainei din lume. Ancheta internationala

Ministrul ucrainean de externe, Dmytro Kuleba, a declarat ca 31 pachete suspecte au fost trimise la misiunile diplomatice ucrainene din 15 tari fapt descris drept o campanie de teroare si intimidare, conform The Guardian. Recent, ambasadele si consultantii Ucrainei din Europa au primit pachete sangeroase, unele continand ochi de animale, inclusiv ambasada din Madrid pe adresa careia a sosit si o scrisoare-bomba.

Plicurile suspecte de la Ambasada Ucrainei din Bucuresti, trimise de la aceeasi adresa ca si cele din Spania

Avem noi informatii despre plicurile suspecte descoperite azi la Ambasada Ucrainei din Bucuresti. Potrivit unor surse Antena 3 CNN, ar fi fost livrate de la aceeasi adresa ca si cele de la Madrid.

Teroarea continua la ambasadele Ucrainei din Spania. Alte scrisori-capcana au fost gasite de politie, ce contin

Politistii spanioli au interceptat alte trei scrisori-capcana care contineau ochi de animale, adresate ambasadei Ucrainei din Madrid si consulatelor acesteia din Barcelona si Malaga, au.

Ambasada Ucrainei de la Madrid a primit un pachet sangeros

Politia spaniola a izolat zona aflata chiar langa Ambasada Ucrainei de la Madrid dupa ce a primit un pachet sangeros care continea ochi de animale, similare celor trimise altor ambasade din strainatate, a anuntat vineri 2 decembrie) Ministerul de Externe al Ucrainei. Politia a izolat complexul din capitala Spaniei si a inceput sa perchezitioneze zona .

VIDEO: Ambasada ucraineana de la Madrid a primit un pachet suspect

Politia spaniola a izolat zona din jurul ambasadei ucrainene din Madrid dupa ce aceasta a primit un pachet insangerat care continea ochi de animale, similar celor trimise altor ambasade din strainatate, a anuntat vineri 2 decembrie) Ministerul ucrainean de Externe. Politia a izolat complexul din capitala spaniola si a inceput sa cerceteze zona cu caini .

VIDEO: Ambasada ucraineana de la Madrid a primit un pachet suspect

Politia spaniola a izolat zona din jurul ambasadei ucrainene din Madrid dupa ce aceasta a primit un pachet insangerat care continea ochi de animale, similar celor trimise altor ambasade din strainatate, a anuntat vineri 2 decembrie) Ministerul ucrainean de Externe. Politia a izolat complexul din capitala spaniola si a inceput sa cerceteze zona cu caini .

Un nou pachet suspect la Ambasada Ucrainei din Madrid |Politia a inconjurat zona

La Ambasada Ucrainei din Madrid a ajuns, vineri, un pachet suspect similar cu cele raportate in aceeasi zi la sediile altor reprezentante diplomatice ucrainene.

Un nou pachet suspect a ajuns la Ambasada Ucrainei din Madrid. Politia spaniola a inconjurat zona

Mai multe ambasade ucrainene din strainatate au primit pachete insangerate care contineau ochi de animale, a anuntat vineri Ministerul ucrainean de Externe, dupa ce o serie de.

Ambasadele ucrainene primesc pachete insangerate care contin ochi de animale

Mai multe ambasade ucrainene din strainatate spun ca au primit pachete sangeroase care contineau ochi de animale. Pachetele sunt imbibate intr-un lichid cu o culoare si un miros specific Ministerul ucrainean de Externe a atras atentia despre aceste pachete, dupa ce o serie de scrisori-bomba au fost trimise la diferite locatii din Spania, inclusiv la ambasada Ucrainei din Madrid.

Scrisorile-capcana din Spania si legatura cu Ucraina. intre cei vizati, premierul si ministrul spaniol al Apararii

Autoritatile spaniole au confirmat, joi, ca mai multe scrisori-capcana, similare cu cea care a explodat miercuri in Ambasada Ucrainei la Madrid, au fost interceptate si neutralizate.

Scrisoare-capcana, trimisa la Ambasada SUA din Madrid

Ambasada Statelor Unite la Madrid a primit o scrisoare asemanatoare cu cele cinci scrisori-capana trimise la Ambasada Ucrainei in Spania si la alte obiective din tara.

Premierul spaniol, Pedro Sanchez, a primit o scrisoare cu un dispozitiv exploziv

Premierul spaniol Pedro Sanchez a primit o scrisoare care continea un dispozitiv exploziv similar celui care a provocat o explozie la ambasada Ucrainei din Madrid, potrivit Sky News. Doua scrisori-capcana au fost gasite miercuri, adresate ambasadei Ucrainei la Madrid si unui producator de arme, Instalaza din Zaragoza, in nord-estul Spaniei, a anuntat politia. Prima scrisoare-capcana .

Premierul spaniol Pedro Sanchez a primit o scrisoare-capcana similara celei care a explodat la Ambasada Ucrainei din Madrid

Spania a anuntat, joi, ca si-a sporit masurile de securitate, dupa ce mai multe scrisori cu explozibil au fost depistate de autoritati in urma exploziei produse cu o zi in urma la Ambasada Ucrainei din Madrid.

Biroul premierului spaniol Pedro Sanchez a primit o scrisoare cu un dispozitiv exploziv similar celorlalte trei descoperite recent

O scrisoare cu un dispozitiv exploziv similar celor primite de ambasada Ucrainei la Madrid si de producatorul de arme Instalaza a ajuns, pe 24 noiembrie, si la biroul premierului spaniol Pedro Sanchez, informeaza Politico. Un dispozitiv asemenea a ajuns si la baza fortelor aeriene spaniole Torrejon de Ardoz.

Politia a fost vazuta in fata ambasadei Ucrainei de la Madrid

Un ofiter de securitate de la ambasada Ucrainei din Madrid a fost ranit cand a deschis o scrisoare-bomba adresata ambasadorului miercuri 30 noiembrie), iar Kievul a ordonat consolidarea securitatii la toate reprezentantele sale din strainatate. Scrisoarea care a sosit prin posta obisnuita si nu a fost scanata a provocat o rana foarte mica pe inelarul .

actualitate, 13:31

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )