Libnet.ro
UNICEF

13:00

Amcham Ceo

Libnet Ro
Marcel Ciolacu, promisiune la AmCham CEO Business Forum: Nu marim taxele!

Marcel Ciolacu, promisiune la AmCham CEO Business Forum: Nu marim taxele!

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marti, la AmCham CEO Business Forum, ca vine cu o promisiune in fata investitorilor straini, si anume ca nu maresc taxele nu nu vor iesi cu niciun milimetru din coordonatele financiare stabilite cu Comisia Europeana, iar la finalul acestui calendar electoral, Romania va respinge demagogia si populismul. El a precizat .

Ciolacu, apel la gigantii IT americani: Este o discrepanta atat de mare intre ceea ce produc IT-stii din Romania si ceea ce se intampla in sistemul public

Avem aceasta mare discrepanta, avem cei mai buni IT-isti din Europa, companiile americane au cei mai multi angajati din Europa, in Romania si avem un sistem de digitalizare a sistemului public undeva in trecut, a declarat marti premierul Marcel Ciolacu la evenimentul AmCham CEO Business Forum. Acesta a facut apel la corporatiile americane sa se implice in proiecte strategice de digitalizare, precum cloudul guvernamental.

Ciolacu: Republica Moldova si Ucraina trebuie ajutate pentru a deveni sustenabile economic

Republica Moldova si Ucraina trebuie ajutate pentru a deveni sustenabile economic, a transmis premierul Marcel Ciolacu, marti, investitorilor americani prezenti la evenimentul AmCham CEO Business Forum.

Ciolacu: Romania va respinge demagogia si populismul. Poate deveni in urmatorii 4-5 ani una din marile forte economice

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat la AmCham CEO Business Forum ca finalul acestui calendar electoral, care asigura stabilitatea tarii, va veni cu respingerea demagogiei si populismului, sustinand in fata companiilor americane ca Romania poate deveni una din marile forte economice ale continentului.

Ciolacu: Nu iesim cu niciun milimetru din coordonatele financiare stabilite cu Comisia Europeana

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marti, la AmCham CEO Business Forum, ca vine cu o promisiune in fata investitorilor straini, si anume ca nu maresc taxele nu nu vor iesi cu niciun milimetru din coordonatele financiare stabilite cu Comisia Europeana, iar la finalul acestui calendar electoral, Romania va respinge demagogia si populismul.

Dupa ce a anuntat ca oficialii statului vor cumpara produse romanesti, premierul Ciolacu se intalneste cu oameni de afaceri americani

Premierul Marcel Ciolacu se intalneste, in dimineata de 27 februarie 2024, cu oameni de afaceri americani, membri ai AmCham. Potrivit Guvernului Romaniei, premierul are prevazuta o Participare la AmCham CEO Business Forum. Conferinta oamenilor de afaceri se desfasoara la Bucuresti, de la ora 9,30. AmCham Romania reprezinta The American Chamber of Commerce in Romania, deci .

Ciuca: Romania are potential sa performeze in trei domenii: energetic, agricultura si industria ITC

Premierul Romaniei a afirmat, la Forumul AMCHAM CEO BUSINESS, ca Romania are potential sa performeze in cel putin trei domenii: energetic, agricultura si industria alimentara si ITC.

Ionut Simion, presedintele Camerei de Comert Americana in Romania

Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania) a ales, recent, un noul Consiliu Director al asociatiei din care fac parte: Ionut Simion, Country Managing Partner PwC Romania, in calitate de Presedinte, Kostas Loukas General Manager Microsoft Romania, Vice-Presedinte, Radu Florescu, CEO Centrade Cheil, Vice-Presedinte, Madeline Alexander, Audit Partner and EU Account Leader Deloitte Romania, Trezorier, Catalin Velescu, General Manager 3M Romania, Cristian Colteanu, President and CEO pentru Romania, Bulgaria and Republica Moldova, GE International, Cristian Agalopol, Vice-president, DCC Head Romania and Bulgaria Citibank, Jaak Mikkel, General Manager Coca-Cola HBC, Anda Todor, Managing Partner Dentons, Bogdan Ion, Country Managing Partner EY Romania si Dan Bulucea, Country Director Google.

Modificari in Consiliul Director al Camerei de Comert Americana in Romania

Valeriu Nistor, Country Director IBM Romania va continua sa reprezinte AmCham Romania in calitate de Presedinte al organizatiei. Vice-presedintii AmCham sunt Radu Florescu, CEO Saatchi Saatchi si Bogdan Ion, Country Manager EY Romania, se arata intr-un comunicat al Camerei de Comert Americana in Romania. Din Consiliul Director fac parte James Stewart, vice- presdinte Raiffeisen Bank, trezorier, precum si Cristian Agalopol, Vice-President Citibank; Cristian Colteanu, President CEO GE Romania, Bulgaria Rep. of Moldova; Jacopo Murzi, Administrator, Janssen Pharmaceutical Companies of JohnsonJohnson; Daniela Nemoianu, Executive Partner KPMG Romania; Nadia Crisan, Managing Director McGuireWoods Consulting Romania; Kostas Loukas, General Manager, Microsoft si Ionut Simion, Partner, PwC Romania.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )