Libnet.ro
UNICEF

23:30

Amenzi grele pentru romanii care stau la bloc: gestul ce te poate costa salariul, fii atent la acest comportament

Playtech Playtech,
Amenzi grele pentru romanii care stau la bloc: gestul ce te poate costa salariul, fii atent la acest comportament

A locui intr-o comunitate restransa, precum cea dintr-un bloc, presupune multa responsabilitate si seriozitate. Pentru niste gesturi aparent nesemnificative si lipsite de importanta poti. continuă pe Playtech

Amenda pana la 3.000 de lei pentru romanii care stau la bloc si refuza accesul acestei persoane in apartament. Sanctiunile sunt drastice

Multi proprietari de apartamente fie decid unilateral anumite modificari in apartamente, fie chiriasii acestora fac aceste modificari fara a instiinta proprietarul si, implicit, Asociatiile de locatari. Genul acesta de situatii, conform legislatiei in vigoare, pot aduce o amenda pana la 3. 000 de lei. in aceeasi masura pot fi sanctionati de lege daca refuza accesul in .

Amenda pentru romanii care stau la bloc. Ce nu au voie sa faca pe casa scarii, legea spune clar. Multi habar nu au

Toti cei care locuiesc la bloc risca sa fie amendati de politie in cazul in care fac un anumit lucru. Ce nu au voie sa faca pe casa scarii, legea spune clar. Multi habar nu au, iar o locatara a patit-o pe pielea ei. Amenda uriasa pentru cei care locuiesc la bloc. Pentru ce a .

actualitate, 23:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1887 seconds )