Libnet.ro
UNICEF

16:00

America, DISTRUSA de TORNADE. Cel putin 18 oameni au murit, iar autoritatile au decretat stare de urgenta

Antena3 Antena3,
America, DISTRUSA de TORNADE. Cel putin 18 oameni au murit, iar autoritatile au decretat stare de urgenta

Cel putin 18 oameni au murit in urma unor tornade ce au maturat centrul Statelor Unite ale Americii! Autoritatile au decretat stare de urgenta in mai multe comitate din Mississippi si din Alabama,. continuă pe Antena3

Tornada puternica in America. Cel putin doi oameni au murit

O tornada a avut loc, duminica, in Oklahoma sudul Statelor Unite), provocand moartea a cel putin doua persoane si distrugand cladiri, a anuntat presa locala. Aceasta tornada a afectat in special orasul.

UPDATE. Cel putin zece morti in urma tornadelor care traverseaza SUA

O tornada violenta a lovit, duminica, statul american Arkansas, in urma careia au murit cel putin sase persoane, potrivit unui bilant provizoriu al autoritatilor, informeaza Le Monde.

VIDEO Cel putin doi morti intr-o tornada produsa in statul american Oklahoma

O tornada a lovit duminica Oklahoma sudul Statelor Unite), provocand moartea a cel putin doua persoane si distrugand mai multe cladiri, a anuntat presa locala, citata de AFP. Autoritatile au anuntat, in total, zece morti in urma tornadelor din ultimele zile din Arkansas si Oklahoma.

EXCLUSIV. Judecatorul Mustata, ridicat din instanta pentru suspiciuni de coruptie in cel putin 5 dosare, intre care dosarele ICA-Voiculescu si MM Stoica- surse

Judecatorul Stan Mustata, unul dintre magistratii din completul de la Curtea de Apel Bucuresti care judeca dosarul ICA, in care este acuzat Dan Voiculescu, a fost ridicat, marti dimineata, de procurorii DNA, fiind suspectat de coruptie in cel putin cinci dosare penale, spun sursele Romaniei Libere.

SUA: Cel putin 10 persoane au murit intr-o tornada produsa in Oklahoma

Cel putin 10 persoane au murit, duminica, intr-o tornada ce s-a produs in statul american Oklahoma, relateaza AFP. Tornada, care a distrus mai multe cladiri, a afectat in special orasul Quapaw, situat in nord-es.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )