Libnet.ro
carturesti.ro

10:31

Amnesty International

Libnet Ro
ONU, solicitare de urgenta privind civilii din Ucraina. Ce acuzatii grave aduce armatei ucrainene

ONU, solicitare de urgenta privind civilii din Ucraina. Ce acuzatii grave aduce armatei ucrainene

Stephane Dujarric, purtatorul de cuvant al Secretarului General al Organizatiei Mondiale, a reactionat cu privire la raportul Amnesty International, privind incalcarile legilor razboiului de catre Kiev. Potrivit oficialului, civilii din Ucraina au dreptul sa fie protejati, si nu expusi pericolului, asa cum s-a intamplat in timpul conflictului ruso-ucrainean. ONU, reactie acida la adresa trupelor ucrainene .

ONU cere protectia civililor din Ucraina

Stephane Dujarric, purtatorul de cuvant al Secretarului General al Organizatiei Mondiale, a laudat raportul Amnesty International privind incalcarile legilor razboiului de catre Kiev.

Amnesty International regreta furia declansata de recentul sau raport privind Ucraina

Organizatia Amnesty International si-a exprimat astazi regretul pentru furia declansata de recentul sau raport in care le reproseaza fortelor ucrainene ca au pus in pericol civili, reiterandu-si totodata concluziile care au starnit indignarea Kievului.

Cum au folosit si distorsionat propagandistii rusi concluziile raportului Amnesty International despre Ucraina

Propagandistii rusi au folosit si au distorsionat acuzatiile organizatiei neguvernamentale pentru drepturile omului, Amnesty International, care a invinuit, joi, armata ucraineana ca a pus in pericol civilii prin stabilirea unor baze militare in scoli si spitale si prin lansarea din zone populate a unor bombardamente impotriva fortelor ruse.

Amnesty International vine cu clarificari dupa raportul privind razboiul din Ucraina: Cerem scuze pentru durerea si furia pe care le-am provocat. Nimic nu justifica actiunile rusesti

Organizatia Amnesty International a cerut scuze pentru durerea si furia pe care le-au provocat la Kiev prin raportul sau in care acuza armata ucraineana ca pune in pericol civilii. ONG-ul nu se dezice de continutul raportului, dar il nuanteaza: armata ucraineana ia masuri de precautie pentru protejarea civililor si nimic nu justifica actiune trupelor ruse.

Amnesty International isi cere scuze pentru durerea si furia provocate de raportul sau despre razboiul din Ucraina, dar nu se dezice de documentul care a infuriat Kievul

Amnesty International si-a cerut scuze, duminica, pentru durerea si furia provocate de raportul sau in care a sustinut ca fortele urrainene pun in pericol civilii, document care a fost contestat vehement de Volodimir Zelenski si a provocat demisia reprezentantei organizatiei in Ucraina.

Amnesty International cere scuze dupa furia starnita de raportul de joi: Nimic nu justifica in vreun fel incalcarile rusesti

Amnesty International si-a cerut scuze duminica pentru suferinta si furia cauzate de un raport care acuza Ucraina ca pune in pericol civili, care l-a infuriat pe presedintele Volodimir Zelenski si a declansat demisia sefului biroului de la Kiev.

Razboi in Ucraina: Zelenski cere noi sanctiuni impotriva Rusiei si acuza teroarea nucleara Precizari ale Amnesty International dupa raportul care a starnit furia Kievului

Centrala nucleara de la Zaporojie a tinut agenda de razboi in ultimele zile, Rusia si Ucraina acuzandu-se reciproc pentru atacul din zona acesteia. Presedintele Volodimir Zelenski a cerut noi sanctiuni pentru Rusia acuzand teroarea nucleara. in acelasi timp, seful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica AIEA) si-a exprimat ingrijorarea serioasa cu privire la bombardamentul de la Zaporojie, declarand ca actiunea arata riscul unui dezastru nuclear.

Reactia Amnesty International, dupa criticile starnite de raportul privind periclitarea civililor de catre armata ucraineana

Amnesty International a afirmat ca sustine concluziile raportului sau recent, care a constatat ca Ucraina incalca legile razboiului si pune in pericol viata civililor prin plasarea de echipamente si armament militar in scoli si spitale, potrivit declaratiei facute sambata unui corespondent al agentiei oficiale de presa ruse TASS la sediul din Londra al organizatiei pentru drepturile omului, informeaza Agerpes.

Responsabila Amnesty International pentru Ucraina demisioneaza dupa un raport criticat de Kiev

Responsabila Amnesty International pentru Ucraina, Oksana Pokalciuk, a demisionat astazi, dupa ce Kievul a criticat un raport al organizatiei care critica armata ucraineana pentru periclitarea civililor.

Responsabilul Amnesty International in Ucraina si-a dat demisia, acuzand organizatia ca a servit propaganda rusa

Responsabilul Amnesty International in Ucraina, Oksana Pokalciuk, si-a anuntat demisia, acuzand organizatia ca a servit propaganda rusa.

Ca si in cazul Amnesty International, Kievul a spus despre Consiliul Europei ca e prorus, in 2017, cand acesta a adoptat o rezolutie pe minoritati, propusa de Romania!

Zelenski a declarat, furios, ca Amnesty International incearca sa amnistieze statul terorist Rusia. in 2017, Ucraina a spus ca si Consiliul Europei este finantat de Rusia, cand Consiliul a luat o decizie care nu a satisfacut-o, initiata chiar de Romania, scrie intr-un articol de opinie, jurnalistul din Cernauti, Marin Gherman, pentru Libertatea. Raportul Amnesty International, vazut in Ucraina ca o perversiune .

Sefa Amnesty Ucraina a demisionat ca urmare a raportului organizatiei internationale publicat joi. Amnesty acuza armata ucraineana ca pune civilii in pericol

Sefa filialei ucrainene a Amnesty International paraseste organizatia pentru drepturile omului dupa ce grupul a acuzat fortele armate ucrainene ca au pus in pericol civilii prin desfasurarea de trupe in zone rezidentiale, anunta Reuters. Kievul acuza in continuare Amnesty International ca face jocurile Rusiei Amnesty a facut aceste remarci joi, iar Kievul le-a comparat cu propaganda rusa.

Acuzata de Zelenski, Amnesty isi sustine pe deplin raportul: Nu justificam numeroasele incalcari ale dreptului umanitar de catre Rusia

Amnesty International a declarat vineri ca a sustinut pe deplin un raport care acuza armata ucraineana ca a pus in pericol civilii in rezistenta sa la invazia rusa prin instalarea de infrastructura militara in zone populate, raport care a fost respins in mod categoric de Kiev, potrivit AFP.

Raportul Amnesty International despre Ucraina, demontat de experti: Fara a transforma orasele in cetati, armata ar fi fost distrusa in primele zile ale invaziei

Amnesty International a comunicat vineri ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru raportul in care acuza armata ucraineana ca pune in pericol civilii in rezistenta ei fata de invazia rusa prin instalarea de infrastructuri militare in zone locuite. Raportul a fost respins violent de Kiev, iar diversi experti independenti sau oficiali ucraineni nu ezita sa demonteze acuzatiile aduse de Amnesty International.

UCRAINA: Amnesty isi asuma intreaga responsabilitate pentru raportul critic la adresa Kievului

Amnesty International a declarat astazi ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru raportul in care acuza armata ucraineana ca pune in pericol civilii in rezistenta ei fata de invazia rusa prin instalarea de infrastructuri militare in zone locuite, raport respins violent de Kiev.

Ucraina acuzata ca pune in pericol civilii prin stabilirea trupelor in zone rezidentiale

Amnesty International, grupul pentru drepturile omului, a acuzat, intr-un raport, Ucraina ca pune in pericol civilii prin stabilirea trupelor in zone rezidentiale. Raportul Amnesty spune ca fortele ucrainene din Harkov, Donbas si Mykolaiv au stabilit in unele cazuri baze si au operat sisteme de arme in zone rezidentiale populate, inclusiv in scoli si spitale, ceea .

Un analist militar critica dur raportul Amnesty International despre armata ucraineana: Nu intelege deloc operatiunile militare Civilii nu pot fi stramutati cu forta

Analistul militar Jack Watling din cadrul Royal United Services Institute de la Londra critica dur raportul publicat joi de Amnesty International care acuza fortele armate ucrainene ca pun in pericol civili prin plasarea fortelor sale in zone rezidentiale.

Zelenski acuza Amnesty International ca incearca sa amnistieze statul terorist Rusia

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a acuzat, joi seara, Amnesty International ca incearca sa amnistieze statul terorist Rusia, dupa ce ONG-ul a acuzat Kievul ca pune in pericol civilii in contextul razboiului cu Moscova.

Zelenski acuza Amnesty International ca incearca sa amnistieze statul terorist Rusia: Transfera responsabilitatea de la agresor la victima VIDEO

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a acuzat, joi seara, Amnesty International ca incearca sa amnistieze statul terorist Rusia, dupa ce ONG-ul a acuzat Kievul ca pune in pericol civilii in contextul razboiului cu Moscova.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,166 seconds )