Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

ANALIZA THE ECONOMIST Asistam la primul mare soc din era energiei verzi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANALIZA THE ECONOMIST Asistam la primul mare soc din era energiei verzi

Pretul unui cos alcatuit din petrol, carbune si gaze a crescut cu 95% din luna mai pana in prezent * Trecerea la energia curata genereaza probleme majore * Fara reforme rapide, vor exista mai multe crize si, probabil, revolte populare impotriva politicilor climatice intr-un moment in care liderii lumii pregatesc masurile pentru trecerea la emisii nete zero de carbon pana in anul 2050, asistam la primul mare soc din era energiei verzi, arata o analiza The Economist, amintind ca, din luna mai pana in prezent, pretul unui cos alcatuit din petrol, carbune si gaze a crescut cu 95%. continuă pe Ziarul Bursa

Buzau, primul mare oras in care toate scolile si gradinitele intra in sistem online

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau a decis ca toate unitatile de invatamant din oras si din alte 16 localitati din judet, care au minim incidenta de cazuri COVID-19 de 7,5 la mia de .

Trailerul pentru Clifford The Big Red Dog e aici: Jack Whitehall se imprieteneste cu cel mai mare catelus din lume

Paramount Pictures a anuntat data de lansare a filmului Clifford The Big Red Dog pe 10 noiembrie. Fanii pot avea o idee despre experienta incantatoare a intalnirii cu Clifford, in noul.

Cea mai mare greva din istoria Hollywood a fost evitata in ultimul moment, sindicatele proclama victoria in fata marilor studiouri

O greva a echipelor de filmare de la Hollywood, care ameninta sa paralizeze industria cinematografica americana incepand de luni, a fost evitata in ultimul moment, anunta The Guardian si Agerpres.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1693 seconds )