Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Analizarea Tezei

Libnet Ro
Singura institutie abilitata sa ofere un verdict de plagiat a fost sesizata in cazul tezei de doctorat a premierului. Nicolae Ciuca ar putea pierde titlul de doctor

Singura institutie abilitata sa ofere un verdict de plagiat a fost sesizata in cazul tezei de doctorat a premierului. Nicolae Ciuca ar putea pierde titlul de doctor

Deputatul USR Mihai Politeanu a anuntat joi seara, pe pagina de Facebook, ca a cerut analizarea tezei de doctorat a premierului Nicolae Ciuca la Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU), singura institutie care poate da un verdict oficial de plagiat.

Administratia Prezidentiala: Klaus Iohannis isi mentine pozitia privind combaterea plagiatului si considera corecta decizia lui Nicolae Ciuca de a cere analizarea tezei sale de doctorat de catre Comisia de Etica a UNAp

Presedintele Klaus Iohannis considera corecta si necesara decizia premierului Nicolae Ciuca de a cere analizarea tezei sale de doctorat de catre Comisia de etica a Universitatii Nationale de Aparare, a transmis Administratia Prezidentiala. Seful Guvernului .

Iohannis e de acord cu decizia premierului Ciuca de a solicita analizarea tezei de doctorat

Presedintele Klaus Iohannis considera corecta si necesara decizia premierului Nicolae Ciuca de a solicita analizarea tezei sale de doctorat de catre Comisia deEtica a UNAp, potrivit observatornews. ro. Presedintele Klaus Iohannis isi mentine pozitia reiterata in nenumarate declaratii publice privind combaterea fenomenului plagiatului si importanta integritatii academice. Presedintele Romaniei considera corecta si necesara decizia premierului Nicolae .

Iohannis considera corecta decizia premierului de a solicita analizarea tezei sale de doctorat de catre Comisia de Etica a UNAp

Presedintele Klaus Iohannis considera ca este corecta si necesara decizia premierului Nicolae Ciuca de a solicita analizarea tezei sale de doctorat de catre Comisia de Etica a UNAp, orice demers menit sa clarifice suspiciunile formulate in spatiul public fiind binevenit.

Prima reactie a presedintelui Iohannis dupa acuzatiile de plagiat la adresa premierului Ciuca

Presedintele Klaus Iohannis considera corecta si necesara decizia premierului Nicolae Ciuca de a solicita analizarea tezei sale de doctorat de catre Comisia de etica a Universitatii Nationale de Aparare, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Iohannis reactioneaza la acuzatiile de plagiat aduse lui Nicolae Ciuca: Decizia premierului este corecta si necesara

Administratia Prezidentiala reactioneaza in cazul acuzatiilor de plagiat in teza de doctorat care i se aduc premierului Nicolae Ciuca. Klaus Iohannis sustine demersul premierului de solicitare a Comisiei de Etica a Universitatii Nationale de Aparare pentru analizarea tezei sale de doctorat.

Klaus Iohannis reactioneaza la acuzatiile de plagiat aduse lui Nicolae Ciuca: Decizia premierului este corecta si necesara

Administratia Prezidentiala reactioneaza in cazul acuzatiilor de plagiat in teza de doctorat care i se aduc premierului Nicolae Ciuca. Klaus Iohannis sustine demersul premierului de solicitare a Comisiei de Etica a Universitatii Nationale de Aparare pentru analizarea tezei sale de doctorat.

carturesti.ro

Prima reactie a lui Iohannis dupa ce premierul Ciuca a fost acuzat ca ar fi plagiat teza de doctorat. Ce spune Orban

Intr-un raspuns pentru Europa Libera, Administratia Prezidentiala transmite ca presedintele Klaus Iohannis considera corecta decizia premierului Ciuca de a solicita analizarea tezei sale de doctorat de catre Comisia de Etica a UNAp, in contextul acuzatiilor de plagiat publicate de PressOne cu privire la teza de doctorat a premierului. Fostul lider liberal, Ludovic Orban spune ca seful statului va trebui sa ii solicite premierului demisia.

Premierul Ciuca cere verificarea tezei sale de doctorat: Acuzatiile publice nu se pot sustine stiintific Anumite sintagmeformulari este obligatoriu sa fie standardizate

Premierul Nicolae Ciuca a reactionat marti fata de acuzatiile ca si-ar fi plagiat teza de doctorat anuntand ca a decis sa solicite analizarea lucrarii de catre Comisia de Etica a UNAp - Institutia Organizatoare de Studii de Doctorat in care s-a sustinut teza de doctorat care are un pronuntat caracter specific domeniului Stiinte Militare. Ciuca sustine ca acuzatiile publice nu se pot sustine stiintific in niciun fel si ca in acest domeniu anumite sintagmeformulari este obligatoriu sa fie standardizate.

Cerere oficiala pentru analizarea tezei de doctorat a lui Kovesi: Profesorul care a sesizat plagiatul si in cazurile Ponta, Oprea si Toba s-a adresat CNATDCU (FOTO)

Cristian Dogaru, lector la University Campus Suffolk din Anglia, a trimis o sesizare oficiala catre Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) pentru verificarea.

Ministrul Educatiei, despre analizarea tezei de doctorat a lui Toba: Va fi dat un verdict probabil in cursul lunii august

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat, joi seara, ca un verdict in cazul tezei de doctorat a lui Petre Toba ar putea fi dat in luna august, el sustinand ca, daca se va dovedi ca este vorba despre plagiat, va fi intr-o situatie extrem de jenanta sa fie in Guvern daca va ramane si Toba.

VIDEO Comisia de Etica: Lia Olguta Vasilescu nu a plagiat din Pareto in teza de doctorat: O sa ii dau in judecata. Au facut o gafa de gaga

Comsia de Etica a Universitatii din Bucuresti s-a autosesizat in anul 2014 in cazul tezei de doctorat sustinuta de Lia Olguta Vasilescui in anul 2007. S-a ceruta analizarea lucrarii din cauza unor suspiciuni de plagiat.

VIDEO Comisia de Etica: Lia Olguta Vasilescu nu a plagiat din Pareto in teza de doctorat. O sa ii dau in judecata. Au facut o gafa de gaga

Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti s-a autosesizat in anul 2014 in cazul tezei de doctorat sustinute de Lia Olguta Vasilescui in anul 2007. S-a cerut analizarea lucrarii din cauza unor suspiciuni de plagiat.

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1435 seconds )