Libnet.ro
evomag.ro

17:00

ANCA DRAGU: Bp trimite CCR un punct de vedere pe motiunea de cenzura defavorabil Senatului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANCA DRAGU: Bp trimite CCR un punct de vedere pe motiunea de cenzura defavorabil Senatului

Presedintele Senatului, Anca Dragu, a anuntat marti ca va trimite Curtii Constitutionale doua puncte de vedere - unul al Comisiei de resort, insusit de Biroul permanent, si altul in nume personal - referitoare la sesizarea Guvernului transmisa Curtii privind existenta unui conflict juridic Guvern - Parlament in cazul motiunii de cenzura. continuă pe Ziarul Bursa

carturesti.ro

Anca Dragu se simte hartuita de echipa Citu: Cred ca nu se vor opri. Au nevoie de votul PSD pentru demiterea mea

Presedinta Senatului, Anca Dragu, a declarat intr-un interviu la RFI ca este hartuita de liberalii care il sustin pe Florin Citu la congresul PNL, care ar vrea sa o dea jos din functia pe care o detine. Dragu a transmis ca incearca impreuna cu Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, sa convoace plenul reunit al Parlamentului, pentru dezbaterea si votarea motiunii de cenzura USR PLUS si AUR impotriva Cabinetului Citu.

Anca Dragu: Trebuie sa facem demersuri saptamana aceasta pentru un plen reunit pentru dezbaterea motiunii USR Plus - AUR Ce sanse spune ca are motiunea

Presedintele Senatului, Anca Dragu, declara ca in aceasta saptamana trebuie facute demersuri pentru dezbaterea motiunii de cenzura, dar estimeaza ca aceasta nu va intruni suficiente voturi pentru a fi adoptata.

Anca Dragu anunta ca trebuie realizate demersuri in aceasta saptamana pentru dezbaterea si votul motiunii de cenzura

Presedintele Senatului, Anca Dragu, a anuntat, luni, ca trebuie realizate demersuri in aceasta saptamana pentru dezbaterea si votul motiunii de cenzura. Ea sustine ca, probabil, nu vor exista voturile necesare, deoarece a vazut in Parlament un vot comun PNL- PSD.

ANCA DRAGU: Trebuie sa facem demersuri saptamana aceasta pentru un plen reunit, in vederea dezbaterii motiunii

Presedintele Senatului, Anca Dragu, declara ca in aceasta saptamana trebuie facute demersuri in vederea dezbaterii motiunii de cenzura, dar estimeaza ca aceasta nu va intruni suficiente voturi pentru a fi adoptata.

ANCA DRAGU: Procedura de demitere a presedintelui Senatului este destul de complexa

Presedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat ca schimbarea sa din functie este o procedura destul de complexa si ca implica si acordul USR PLUS, partid din care face parte, potrivit Agerpres.

ANCA DRAGU: 11 septembrie 2001 ramane o rana neinchisa pentru noi toti

Presedintele Senatului, Anca Dragu, afirma ca 11 septembrie 2001 ramane o rana neinchisa pentru noi toti si indeamna la fermitate in condamnarea terorismului, potrivit Agerpres.

Anca Dragu: Nume importante din randul liberalilor vor sa-mi ia locul la conducerea Senatului

Anca Dragu, a vorbit, luni, la Antena 3, despre cum incearca cei din PNL sa o inlature de la conducerea Senatului. Potrivit acesteia, exista mai multe nume importante din PNL care i-ar dori locul.

Documentul prin care Alina Gorghiu vrea sa o inlature pe Anca Dragu de la conducerea Senatului

Vicepresedintele senatului, Alina Gorghiu, a pregatit un document prin care solicita grupurilor parlamentare delimitarea de AUR, dupa modul in care parlamentarii partidului s-au manifestat in ultima sedinta din Parlament in care a fost citita motiunea de cenzura.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )