Libnet.ro
evomag.ro

17:00

Andreea Raicu, cu lacrimi in ochi la Pro TV. Catalin Maruta a fost socat sa o auda

Playtech Playtech,
Andreea Raicu, cu lacrimi in ochi la Pro TV. Catalin Maruta a fost socat sa o auda

Andreea Raicu a povestit cu ochii in lacrimi despre copilarie. Fosta prezentatoare de televiziune a marturisit care a fost cel mai mare regret al sau. Catalin Maruta a fost socat sa auda detalii despre primii ani de viata. Andreea Raicu, detalii din viata sa: vedeta a povestit cu lacrimi in ochi Andreea Raicu a postat . continuă pe Playtech

carturesti.ro

Cat de mult a suferit Emy Alupei in adolescenta: Toata lumea ma jignea. Cum a reactionat Catalin Maruta

Emy Alupei a dezvaluit chinul prin care a trecut in copilarie si adolescenta. Cantareata a marturisit ca a fost tinta rautatilor din cauza felului in care arata. Catalin Maruta s-a regasit in povestea sa. Emy Alupei, tinta rautatilor in adolescenta Nu este pentru prima oara cand Emy Alupei recunoaste faptul ca a fost tinta rautatilor .

Cum arata Catalin Maruta in prima zi de scoala. Vedeta Pro TV, aproape de nerecunoscut FOTO

Catalin Maruta are doi copii minunati, pe Eva si pe David. Cei doi au inceput astazi scoala, asa ca prezentatorul tv si-a adus aminte de vremurile in care el insusi era elev. Catalin Maruta, fotografie impresionanta Omul de televiziune a postat o fotografie cu el de cand avea 7 ani si se pregatea de prima .

Alexandru Arsinel, intalnire cu Ion Caramitru inainte sa moara. Lui Catalin Maruta nu i-a venit sa creada

Alexandru Arsinel este extrem de indurerat in urma vestilor primite recent. Acesta si-a condus recent un prieten pe ultimul drum. Actorul a marturisit ce s-a intamplat inainte ca Ion Caramitru sa moara? Alexandru Arsinel, afectat de decesul lui Ion Caramitru: cei doi s-au intalnit inainte sa moara Alexandru Arsinel a acceptat invitatia in emisiunea lui .

actualitate, 17:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )