Libnet.ro

25 Sep.

Andrei Baciu, despre petrecaretii fara masca de la Untold: Sunt aspecte ale responsabilitatii colective, institutionale si individuale. E o chestie care are radacini in straturi mai profunde ale societatii (VIDEO)

B1 TV B1 TV,
Andrei Baciu, despre petrecaretii fara masca de la Untold: Sunt aspecte ale responsabilitatii colective, institutionale si individuale. E o chestie care are radacini in straturi mai profunde ale societatii (VIDEO)

Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat marti, pentru B1 TV, ca gestionarea si trecerea peste pandemia de coronavirus e o responsabilitate atat colectiva si institutionala, cat si personala. Acesta a dat . continuă pe B1 TV

Europol: Bode a fost surprins fara masca la UNTOLD

Sindicatul Europol afirma ca Lucian Bode, unicul ministru 3 in 1, a fost surprins la festivalul Untold de la Cluj-Napoca fara masca de protectie, aratand ca el a folosit-o pentru fotografia oficiala, dar apoi a dat-o jos. Ne intrebam ce raspuns ar trebui sa ofere un politist din strada cetateanului care va fi amendat pentru .

Sindicatul Europol: Lucian Bode, ministru la Interne si Justitie, surprins fara masca la Untold. Legea in Romania se imparte intre jmecheri si fraieri

Sindicatul Europol a transmis ca Lucian Bode PNL), ministrul de Interne si ministrul interimar al Justitiei, a fost surprins fara masca de protectie la festivalul Untold. Bode si-a pus masca pentru poza oficiala, apoi si-a .

Andrei Baciu: Valul 4, probabil cel mai intens. Sfarsitul pandemiei se va intampla intr-o maniera neuniforma

Valul 4 al pandemiei va fi probabil cel mai intens de pana acum, din cauza contagiozitatii sporite a tulpinei Delta, afirma Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. Datele pe care le avem si in Romania, si peste tot, la nivel planetar, spun un singur lucru, faptul ca vaccinarea este singura care va inchide pandemia, a mai spus vicepresedintele campaniei nationale de vaccinare anti-COVID.

Andrei Baciu: Panta de crestere e foarte abrupta in valul 4 al pandemiei. Grav e tocmai faptul ca se intampla atat de repede. Familii intregi ajung la spital (VIDEO)

Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat marti, pentru B1 TV, ca nu doar numarul tot mai mare de cazuri COVID-19 este ingrijorator, ci si ritmul in care creste rata de contaminare.

Andrei Baciu sustine ca se face o analiza privind o eventuala vaccinare anti-COVID obligatorie in cazul unor categorii de persoane: Obiectivul e de a salva cat mai multe vieti (VIDEO)

Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a admis ca se face in acest moment o analiza privind oportunitatea de a se introduce vaccinarea anti-COVID-19 obligatorie in cazul unor categorii de persoane. Precizarea vine .

Nu vor mai exista spitale COVID. Andrei Baciu: Toate spitalele din Romania vor avea o abordare mixta

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu a precizat marti, in conferinta saptamanala legata de campania de imunizare, ca nu vor mai exista spitale dedicate exclusiv bolnavilor de COVID-19. S-a schimbat paradigma. Toate spitalele .

Sindicatul Europol il acuza pe ministrul Bode ca nu a purtat masca la Untold

Ministrul de interne, ministrul Justitiei si ministrul Transporturilor Lucian Bode a fost surprins la UNTOLD fara masca de protectie, acuza sindicatul Europol care spune ca a folosit masca pentru poza oficiala, dar ulterior si-a dat-o jos.

actualitate, 25 Sep.

ştirile zilei

Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )