Libnet.ro

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/localhost/htdocs/libnet.ro/www.libnet.ro/resurse/mediash/baner_header.php on line 15

00:05

Andrei Baciu: Panta de crestere e foarte abrupta in valul 4 al pandemiei. Grav e tocmai faptul ca se intampla atat de repede. Familii intregi ajung la spital (VIDEO)

B1 TV B1 TV,
Andrei Baciu: Panta de crestere e foarte abrupta in valul 4 al pandemiei. Grav e tocmai faptul ca se intampla atat de repede. Familii intregi ajung la spital (VIDEO)

Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat marti, pentru B1 TV, ca nu doar numarul tot mai mare de cazuri COVID-19 este ingrijorator, ci si ritmul in care creste rata de contaminare. continuă pe B1 TV

evomag.ro

Andrei Baciu: Valul 4, probabil cel mai intens. Sfarsitul pandemiei se va intampla intr-o maniera neuniforma

Valul 4 al pandemiei va fi probabil cel mai intens de pana acum, din cauza contagiozitatii sporite a tulpinei Delta, afirma Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. Datele pe care le avem si in Romania, si peste tot, la nivel planetar, spun un singur lucru, faptul ca vaccinarea este singura care va inchide pandemia, a mai spus vicepresedintele campaniei nationale de vaccinare anti-COVID.

Andrei Baciu, despre petrecaretii fara masca de la Untold: Sunt aspecte ale responsabilitatii colective, institutionale si individuale. E o chestie care are radacini in straturi mai profunde ale societatii (VIDEO)

Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat marti, pentru B1 TV, ca gestionarea si trecerea peste pandemia de coronavirus e o responsabilitate atat colectiva si institutionala, cat si personala. Acesta a dat .

Andrei Baciu sustine ca se face o analiza privind o eventuala vaccinare anti-COVID obligatorie in cazul unor categorii de persoane: Obiectivul e de a salva cat mai multe vieti (VIDEO)

Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a admis ca se face in acest moment o analiza privind oportunitatea de a se introduce vaccinarea anti-COVID-19 obligatorie in cazul unor categorii de persoane. Precizarea vine .

Nu vor mai exista spitale COVID. Andrei Baciu: Toate spitalele din Romania vor avea o abordare mixta

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu a precizat marti, in conferinta saptamanala legata de campania de imunizare, ca nu vor mai exista spitale dedicate exclusiv bolnavilor de COVID-19. S-a schimbat paradigma. Toate spitalele .

actualitate, 00:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )