Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Andrei Spinu, despre protestul transportatorilor: Cerintele de majorare a tarifelor la calatorie nu sunt justificate

Adevărul Adevărul,
Andrei Spinu, despre protestul transportatorilor: Cerintele de majorare a tarifelor la calatorie nu sunt justificate

Cerintele transportatorilor de majorare a tarifelor la calatorie nu sunt justificate, considera ministrul infrastructurii si dezvoltarii regionale, Andrei Spinu. Acesta isi doreste mai multa responsabilitate din partea transportatorilor si ii roaga sa investeasca mult mai serios in modernizarea autovehiculelor, asa cum prevede legea, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Stefan Gligor, despre anuntul Gazprom: Andrei Spinu trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru aceasta criza

Liderul Partidului Schimbarii, Stefan Gligor, a comentat problema sistarii gazelor naturale catre R. Moldova, in contextul datoriilor acumulate fata de Gazprom, in suma de 1,2 miliarde de lei, pentru lunile octombrie - noiembrie curent. Stefan Gligor considera ca, daca Moldova ramane fara gaze naturale, vicepremierul Andrei Spinu este cel care trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru aceasta criza.

Spinu, despre notificarea Gazprom-ului: Datoria s-a creat din cauza achizitionarii gazului in luna octombrie la pret de peste 790 USDmia de metri cubi

Ministrul Infrastructurii si Dezvoltarii Regionale, Andrei Spinu, a oferit explicatii in contextul notificarii Gazprom-ului privind riscul sistarii furnizarii de gaze naturale catre R. Moldova, in cazul in care Chisinaul nu va achita, in termen de 48 de ore, datoria la gazele naturale in suma de circa 1. 2 miliarde de lei.

Ion Ceban, despre protestul PAS: Mai mare prostie nu am vazut nicaieri in lume. Au puterea absoluta in stat si au venit sa protesteze la Primarie

Primarul municipiului Chisinau, Ion Ceban, a comentat protestul organizat de Partidul Actiune si Solidaritate PAS) in fata Primariei Chisinau. Edilul a declarat ca nu a vazut nicaieri in lume o prostie mai mare, ca un partid care detine toata puterea in stat sa protesteze la sediul unei primarii.

Andrei Baciu despre antiviralele de pe piata neagra, aduse din alte tari: Daca ar fi existat dovezi stiintifice, ar fi fost luate in considerare si am fi gasit o cale sa le utilizam

Medicamentele antivirale aduse ilegal in tara si vandute pe piata neagra, cautate de o parte dintre pacientii bolnavi de COVID-19, nu sunt aduse pe cai legale in tara noastra si nu sunt recomandate si folosite de catre medici deoarece nu exista dovezi stiintifice privind eficienta lor, a declarat marti Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1445 seconds )