Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Andrei Spinu: Nu exista premise ca Gazprom sa sisteze livrarea de gaze naturale catre Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Andrei Spinu: Nu exista premise ca Gazprom sa sisteze livrarea de gaze naturale catre Republica Moldova

Vicepremierul Andrei Spinu spune ca nu exista premise pentru ca Gazprom sa sisteze livrarea de gaze naturale catre Republica Moldova. Potrivit oficialului, dupa rectificarea bugetului de stat pentru anul 2021 si acordarea sumei de 1,4 miliarde de lei pentru acoperirea datoriei pe care o avem catre concernul rus, banii vor fi transferati si problema va fi epuizata, noteaza IPN. continuă pe Adevărul

Stefan Gligor, despre anuntul Gazprom: Andrei Spinu trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru aceasta criza

Liderul Partidului Schimbarii, Stefan Gligor, a comentat problema sistarii gazelor naturale catre R. Moldova, in contextul datoriilor acumulate fata de Gazprom, in suma de 1,2 miliarde de lei, pentru lunile octombrie - noiembrie curent. Stefan Gligor considera ca, daca Moldova ramane fara gaze naturale, vicepremierul Andrei Spinu este cel care trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru aceasta criza.

Spinu, despre notificarea Gazprom-ului: Datoria s-a creat din cauza achizitionarii gazului in luna octombrie la pret de peste 790 USDmia de metri cubi

Ministrul Infrastructurii si Dezvoltarii Regionale, Andrei Spinu, a oferit explicatii in contextul notificarii Gazprom-ului privind riscul sistarii furnizarii de gaze naturale catre R. Moldova, in cazul in care Chisinaul nu va achita, in termen de 48 de ore, datoria la gazele naturale in suma de circa 1. 2 miliarde de lei.

Andrei Spinu, despre protestul transportatorilor: Cerintele de majorare a tarifelor la calatorie nu sunt justificate

Cerintele transportatorilor de majorare a tarifelor la calatorie nu sunt justificate, considera ministrul infrastructurii si dezvoltarii regionale, Andrei Spinu. Acesta isi doreste mai multa responsabilitate din partea transportatorilor si ii roaga sa investeasca mult mai serios in modernizarea autovehiculelor, asa cum prevede legea, transmite IPN.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1765 seconds )