Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anexarea Crimeei in cifre: cat costa absorbirea republicii autonome de catre Rusia

Adevărul Adevărul,
Anexarea Crimeei in cifre: cat costa absorbirea republicii autonome de catre Rusia

In ciuda plajelor cu nisip fin si a peisajelor incantatoare care au transformat Crimeea intr-o destinatie turistica indragita de vechea aristocratie rusa, peninsula din Marea Neagra este recunoscuta si petru amploarea coruptiei, fenomen cu o vechime importanta in regiune. Dupa anexarea republicii autonome, Kremlinul calculeaza acum costurile exacte pe care le va suporta pentru a sustine economia haotica a Crimeei. continuă pe Adevărul

Ilie Ilascu: Rusia s-a inteles cu statele UE pentru anexarea Crimeei.

Ilie Ilascu, fost deputat al Republicii Moldova si detinut politic in Transnistria, sustine ca anexarea Crimeei face parte din intelegerea Rusiei cu guvernele statelor Uniunii Europene si ca declaratiile lui Vladimir Putin sunt teatrale, informeaza www. noi. md. Ilascu considera ca se urmareste revenirea la hotarele din 1939-1940. Este tare suspecta aceasta alipire a Crimeei, mai ales ca Occidentul a tratat-o pasnic. Dupa parerea mea, este o intelegere a Rusiei cu guvernele statelor din .

UE nu recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Rusia.

Uniunea Europeana nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Rusia, au afirmat marti, intr-o declaratie comuna, presedintii Comisiei Europene si Consiliului European, relateaza Mediafax. Suveranitatea, integritatea teritoriala si independenta Ucrainei trebuie respectate. UE nu a recunoscut nici referendumul ilegal si ilegitim din Crimeea si nici rezultatul lui. UE nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Federatia .

Vladimir Putin SFIDEAZA America si Europa. Va veni in fata Parlamentului si va cere ANEXAREA Crimeei

Vladimir Putin vine astazi in fata Parlamentului rus, unde este asteptat sa ceara Anexarea Crimeei. Discursul are loc la o zi dupa ce Uniunea Europeana si Statele Unite au anuntat sanctiuni pentru oficiali din.

Am OPRIT orice cooperare cu RUSIA. LOVITURI uriase din partea Occidentului pentru Vladimir Putin, dupa anexarea Crimeei

Sanctiunile se tin lant pentru Moscova, dupa anexarea Crimeei. Rusia a fost suspendata din grupul G8, unde detinea presedintia. in plus, Casa Alba a recomandat investitorilor sa evite actiunile rusesti.

Hollande cere UE un raspuns puternic privind anexarea Crimeei.

Presedintele francez Francois Hollande a condamnat, marti, anexarea Crimeei de catre Rusia si a cerut adoptarea unui raspuns european puternic si coordonat in aceasta criza, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Putin, declaratii incredibile: Crimeea este acum o parte din Rusia. Kievul este un oras rusesc, mama Rusiei Condamnam aceasta decizie, a afirmat Hollande, potrivit unui comunicat al presedintiei franceze. Citeste si: Merkel: Alipirea Crimeei la Rusia contravine dreptului .

NATO: Anexarea Crimeei, cea mai grava amenintare de dupa Razboiul Rece

Anexarea Crimeei de catre Rusia reprezinta cea mai grava amenintare la adresa stabilitatii Europei de la sfarsitul Razboiului Rece pana acum, afirma Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al Aliantei.

NATO: Anexarea Crimeei la Rusia, cea mai grava amenintare la stabilitatea Europei de la sfarsitul Razboiului Rece

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a comentat, miercuri, anexarea Crimeei la Rusia, precizand ca este cea mai grava amenintare la adresa stabilitatii Europei de la sfarsitul Razboiului Rece.

Anders Fogh Rasmussen: Anexarea Crimeei, cea mai grava amenintare de dupa Razboiul Rece

Anexarea Crimeei de catre Rusia reprezinta cea mai grava amenintare la adresa stabilitatii Europei de la sfarsitul Razboiului Rece pana acum, afirma Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, citat de AFP.

Rasmussen: Anexarea Crimeei, cea mai grava amenintare de dupa Razboiul Rece.

Secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Anders Fogh Rasmussen, a declarat ca anexarea Crimeei de catre Rusia reprezinta cea mai grava amenintare la adresa stabilitatii Europei de la sfarsitul Razboiului Rece, relateaza Mediafax. Ne-am confruntat si cu alte crize in Europa in ultimii ani: situatia din Balcani, in anii 1990, Georgia, in 2008. Dar aceasta este cea mai grava amenintare la adresa securitatii si stabilitatii Europei dupa incheieerea Razboiului Rece, a spus Anders Fogh .

Uniunea Europeana nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Rusia

Uniunea Europeana UE) nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Rusia, au afirmat marti, presedintii Comisiei Europene si Consiliului European, citati de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3008 seconds )