Libnet.ro
UNICEF

17:45

Angel Tilvar

Libnet Ro
Ministrul Apararii, Angel Tilvar, la doi ani de razboi: Vom fi alaturi de Ucraina atat timp cat va fi nevoie

Ministrul Apararii, Angel Tilvar, la doi ani de razboi: Vom fi alaturi de Ucraina atat timp cat va fi nevoie

Ministrul Apararii Nationale, Angel Tilvar, a transmis un mesaj in contextul implinirii a doi ani de la razboiul rus impotriva Ucrainei, precizand ca Romania va fi alaturi de Ucraina atat timp cat va fi nevoie.

Ministrul roman al Apararii s-a intalnit cu ministrul german, Boris Pistorius. Germania a intarit apararea aeriana a Romaniei

Ministrul Apararii Nationale al Romaniei, Angel Tilvar, aflat la Conferinta de Securitate de la Munchen, a avut o intalnire cu ministrul german al Apararii, Boris Pistorius. intr-o intrevedere cu omologul german, Boris Pistorius, ministrul roman a multumit pentru gazduirea conferintei si a salutat angajamentul ferm al Germaniei in sprijinirea aliatilor estici prin contributia importanta la .

Ministrul Apararii: inca 6 aeronave F-16 olandeze vor sosi in Romania

Inca sase aeronave F-16 olandeze vor sosi in urmatoarele luni la Centrul European de Pregatire din Romania, a anuntat ministrul Apararii, Angel Tilvar. Anuntul a fost facut in contextul intalnirii de sambata cu omologul olandez, Kajsa Ollongren.

inca sase aeronave F-16 olandeze vor sosi in urmatoarele luni in Romania, anunta MApN

Inca sase aeronave F-16 olandeze vor sosi in urmatoarele luni la Centrul European de Pregatire din Romania, a anuntat ministrul Apararii, Angel Tilvar.

Olanda trimite inca sase avioane F-16 in Romania pentru consolidarea securitatii regionale

In urmatoarele luni, Romania va primi inca sase aeronave F-16 din Olanda, potrivit unui anunt facut de Ministrul Apararii, Angel Tilvar, dupa intalnirea cu Kajsa Ollongren, omologul sau din Regatul Tarilor de Jos. Aceasta miscare marcheaza un pas important in consolidarea apararii flancului estic al NATO, cu un accent deosebit pe securitatea regiunii Marii Negre.

Angel Tilvar, ministrul Apararii: inca sase aeronave olandeze F-16 vor sosi in Romania

Inca sase aeronave F-16 olandeze vor sosi la Centrul European de Pregatire F-16 din Romania in urmatoarele luni, anunta ministrul Angel Tilvar.

Ministrul Apararii: inca sase aeronave F-16 olandeze vor sosi la Centrul European de Pregatire F-16 din Romania in urmatoarele luni

Ministrul Apararii Angel Tilvar a anuntat ca inca sase aeronave F-16 olandeze vor sosi la Centrul European de Pregatire F-16 din Romania in urmatoarele luni. De asemenea, ministrul a spus ca a discutat cu omologul sau olandez Kajsa Ollongren dislocarea a trei aeronave MQ-9 Reaper fara pilot in Romania pe parcursul anului 2024.

Tilvar: inca sase aeronave F-16 olandeze vor sosi la Centrul European de Pregatire din Romania

Ministrul Apararii angel Tilvar anunta, in urma intalnirii cu Kajsa Ollongren, ministrul apararii din Regatul Tarilor de Jos, ca inca sase aeronave F-16 olandeze vor sosi la Centrul European de Pregatire F-16 din Romania in urmatoarele luni.

Tilvar: Felicit compania Rheinmetall pentru decizia de a deveni membru al familiei industriei de aparare din Romania

O industrie nationala de aparare puternica va consolida pozitia Romaniei pe plan regional si international, a declarat ministrul Apararii, Angel Tilvar, care s-a intalnit, in marja Conferintei de Securitate de la Munchen, cu Armin Papperger, CEO-ul companiei germane Rheinmetall AG.

Angel Tilvar (MApN), intalnire cu seful Lockheed Martin: Dotarea Armatei Romane cu echipamente de ultima generatie este o prioritate

Ministrul Apararii, Angel Tilvar, a avut o intalnire cu presedintele companiei Lockheed Martin, vineri, in marja Conferintei de Securitate de la Munchen. Ministrul Apararii, intalnire cu seful Lockheed Martin .

MApN merge inainte cu modernizarea Bazei Kogalniceanu cu peste 12 miliarde de lei unde sunt cazarmati inclusiv militari americani

In marja Conferintei de Securitate de la Munchen, ministrul apararii nationale, Angel Tilvar, a avut vineri, 16 februarie, o intrevedere cu James Mattis, fost secretar al apararii din SUA. S-a discutat inclusiv de modernizarea Bazei Kogalniceanu.

Ministrul Apararii vrea o prezenta robusta a militarilor americani in Romania

O prezenta robusta a militarilor SUA in Romania creste nivelul de securitate a intregului Flanc estic, a declarat ministrul Apararii, Angel Tilvar, in cadrul unei intrevederi cu fostul secretar american al Apararii James Mattis, care a avut loc in.

Angel Tilvar: Cooperarea militara dintre Romania si Italia va creste nivelul de rezilienta in actualul context de securitate

Ministrul Apararii, Angel Tilvar, a afirmat, in contextul unei intrevederi cu oficiali din Ministerul Apararii din Italia, in marja Reuniunii Interguvernamentale Romania-Italia, ca rezilienta necesara pentru depasirea provocarilor recente poate fi obtinuta printr-o colaborare extinsa in cadrul aliantelor si prin coordonare adecvata in plan bilateral.

Premierul si ministrul Apararii viziteaza santierele navale. Se pregateste un nou contract pentru nave de lupta?

Premierul Marcel Ciolacu si ministrul Apararii Nationale, Angel Tilvar, au inceput sa viziteze principalele santiere navale de pe teritoriul Romaniei, ceea ce sugereaza ca statul roman poate lua in calcul un nou contract pentru cumpararea de vase de lupta destinate Fortelor Navale Romane. Premierul Marcel Ciolacu a vizitat, vineri, 9 februarie, Santierul Naval din Constanta, .

Ministerul Apararii propune ca stagiul militar voluntar sa poata fi facut de femei si barbati cu varste intre 18 si 35 de ani, pe o perioada de 4 luni, spune presedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor

Membrii Comisiilor de Aparare din Senat si Camera Deputatilor au avut, marti, o intalnire cu ministrul Apararii, Angel Tilvar PSD), unul dintre subiectele abordate fiind legat de stagiul militar voluntar. Laurentiu Leoreanu PNL), presedintele Comisiei de Aparare de la Camera Deputatilor, a declarat ca proiectul de lege la care lucreaza Ministerul Apararii prevede ca stagiul militar voluntar poate fi facut de femei si barbati cu varste intre 18 si 35 de ani, pe o perioada de patru luni. Pentru aceste persoane ar urma sa existe si anumite stimulente.

Media: Comisiile de Aparare - intalnire cu ministrul Angel Tilvar, la sediul MApN

Membrii comisiilor de aparare din Senat si Camera Deputatilor vor avea o intalnire cu ministrul Angel Tilvar marti, la ora 13,30, la sediul MApN.

Ce spune ministul Apararii despre serviciul militar obligatoriu in Romania. Anuntul categoric al lui Angel Tilvar

Se vorbeste tot mai mult despre introducerea armatei obligatorii, ceea ce ii sperie pe romani. in acest context, ministrul Apararii, Angel Tilvar, a intervenit si a oferit explicatii in acest sens. Cum stau lucrurile, de fapt, in cazul serviciului militar obligatoriu in Romania. Adevarul despre serviciul militar obligatoriu Argumentul central al ministrului este ca, desi .

Ati fi de acord sa participati la stagii militare obligatoriiin care sa invatati sa trageti cu arma? |Sedinta de urgenta in Parlament despre pregatirea populatiei pentru razboi

Este exclusa reintroducerea serviciului militar obligatoriu in Romania, dar exista un proiect pentru pregatirea de militari voluntari. Aceasta a fost reactia Ministrului Apararii, Angel Tilvar, dupa ce seful Armatei a spus ca avem nevoie de serviciu militar in termen, voluntar, si de o lege pentru pregatirea populatiei in caz de razboi.

Ministrul Apararii, Angel Tilvar: Serviciul militar obligatoriu este exclus

Serviciul militar obligatoriu este exclus, dar exista o preocupare la nivelul MApN pentru serviciul militar voluntar, a declarat, luni, ministrul Apararii Nationale, Angel Tilvar, potrivit agerpres. ro. Serviciul militar obligatoriu este exclus. Nu exista in momentul acesta nicio discutie despre acest lucru. in ceea ce priveste serviciul militar voluntar ) exista o nevoie de rezerva, orice .

Angel Tilvar, ministrul Apararii: Serviciul militar obligatoriu e exclus, cel putin in mandatul meu Exista in elaborare un posibil proiect privind un stagiu militar voluntar

Angel Tilvar PSD), ministrul Apararii, a declarat, luni, ca reintroducerea serviciului militar obligatoriu e absolut exclusa cel putin in timpul mandatului sau si ca nu exista nicio discutie in acest sens. in schimb, se analizeaza un proiect de introducere a serviciului militar voluntar, dat fiind ca Armata Romana e tot mai mica si intentia e de a satisface nevoia de rezerva cu militari voluntari.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )