Libnet.ro
watchshop.ro

06:16

Angela Merkel, la Belgrad: Integrarea europeana a Balcanilor este in interesul geostrategic al UE

Adevărul Adevărul,
Angela Merkel, la Belgrad: Integrarea europeana a Balcanilor este in interesul geostrategic al UE

Cancelarul german Angela Merkel considera ca integrarea europeana a Balcanilor Occidentali este in interesul geostrategic absolut al Uniunii Europene UE), in fata influentei altor puteri in aceasta regiune a Europei, relateaza AFP, potrivit news. ro. continuă pe Adevărul

evomag.ro

Angela Merkel, despre viitoarele tari din Uniunea Europeana: Au un drum lung de parcurs

Cancelarul german Angela Merkel a dezvaluit care sunt viitoarele tari din Uniunea Europeana. Desi au un drum lung de parcurs, Germania vrea ca aceste sase tari sa ajunga membre ale UE. Despre ce state europene este vorba. Cine sunt viitoarele tari din Uniunea Europeana. Angela Merkel a facut anuntul Prima femeie cancelar din istoria Republicii .

Angela Merkel ramane extrem de apreciata in statele UE, la final de cariera - Studiu

Un studiu realizat pe baza unui sondaj efectuat in 12 state membre ale Uniunii Europene sugereaza ca Angela Merkel, cancelarul german aflat la final de mandat, se bucura de o mare apreciere, transmite marti DPA citata de Agerpres.

Angela Merkel indeamna Belarus sa ajute migrantii in loc sa-i trimita in UE

Cancelarul german Angela Merkel a indemnat sambata Republica Belarus sa ajute migrantii, in loc sa-i trimita de cealalta parte a frontierei, spre Uniunea Europeana, calificand aceste actiuni drept atacuri hibride, informeaza AFP si dpa.

Angela Merkel indeamna Belarusul sa ajute migrantii in loc sa-i trimita in UE

Cancelarul german Angela Merkel a indemnat astazi Republica Belarus sa ajute migrantii, in loc sa-i trimita de cealalta parte a frontierei, spre Uniunea Europeana, calificand aceste actiuni drept atacuri hibride, informeaza AFP si dpa, citate de Agerpres.

Angela Merkel ii indeamna pe germani sa se vaccineze

Cancelarul Angela Merkel i-a indemnat astazi pe germani sa profite de campania de vaccinare impotriva COVID-19 care va incepe luni si in care inocularea se va putea face fara programare in magazine, moschei sau pe terenurile de fotbal, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

actualitate, 06:16

carturesti.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )