Libnet.ro
carturesti.ro

21:00

Angela Merkel cere restrictii suplimentare in Germania pentru oprirea valului 4 COVID: Fiecare zi conteaza

B1 TV B1 TV,
Angela Merkel cere restrictii suplimentare in Germania pentru oprirea valului 4 COVID: Fiecare zi conteaza

Angela Merkel, cancelarul german in exercitiu, a cerut restrictii suplimentare pentru a limita raspandirea coronavirusului. Declaratia a fost facuta in ziua in care Germania a depasit pragul de 100. 000 de decese COVID. Merkel cere . continuă pe B1 TV

Angela Merkel indeamna la restrictii suplimentare impotriva COVID-19 in Germania: Fiecare zi conteaza

Cancelarul german in exercitiu Angela Merkel indeamna joi la restrictii suplimentare impotriva covid-19, pentru ca fiecare zi conteaza in vederea opririi celui de-al patrulea val, virulent, al epidemiei in Germania, relateaza AFP.

Angela Merkel pledeaza pentru noi sanctiuni impotriva Rusiei

Uniunea Europeana trebuie sa fie pregatita sa adopte noi sanctiuni impotriva Rusiei daca situatiile tensionate din jurul si din interiorul Ucrainei sau de la granita dintre Belarus si Polonia vor escalada, a declarat joi cancelarul in exercitiu al Germaniei, Angela Merkel, potrivit Reuters.

Restrictii de circulatie pentru 1 Decembrie. Ce artere vor fi inchise pentru soferi

Noi restrictii de circulatie vor intra in vigoare in Bucuresti, potrivit anuntului facut de Brigada Rutiera a Capitalei. Masura a fost luata in vederea organizarii repetitiei si a ceremoniei de 1 Decembrie, cand, spre deosebire de anul trecut, vom avea parada militara. La aceasta va putea participa un numar de 400 de persoane. Ce artere .

watchshop.ro

actualitate, 21:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )