Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Angela Merkel a fost atacata in timp ce hranea pasarile in parc

Antena3 Antena3,
Angela Merkel a fost atacata in timp ce hranea pasarile in parc

Cancelarul german, Angela Merkel, aflata la sfarsit de mandate, a vizitat parcul de pasari din Marlow, unde le-a dat de mancare papagalilor si perusilor. Unul dintre papagali a ciupit-o de deget, iar reactia lui Merkel, facut inconjurul presei. continuă pe Antena3

Alegeri Germania: Votul secolului: Greta Thunberg pledoarie pentru clima, Angela Merkel pentru stabilitate

Cu doua zile inainte de alegeri, Angela Merkel a pledat vineri in favoarea protejatului sau Armin Laschet, garant al stabilitatii, in timp ce zeci de mii de tineri, condusi de Greta Thunberg, au demonstrat in toata Germania in favoarea unei schimbari reale a in politica climei, scrie AFP.

Digi24: FOTO: Angela Merkel a vizitat parcul de pasari din Marlow si a oferit imaginea zilei

Angela Merkel a facut o vizita in parcul de pasari din Marlow. Papagalii australieni si perusii i-au mancat seminte din mana. La un moment dat, unul a ciupit-o de deget.

Mostenirea lasata de Angela Merkel in UE. Ungaria este cea mai avantajata

Oficial Angela Merkel se retrage din functia de Cancelar al Germaniei. Dar, atat in cadrul UE, cat si local, se pune o intrebare. Odata cu renuntarea cancelarului Angela Merkel, care este mostenirea lasata de aceasta si ce urmeaza? Dupa saisprezece ani de mandat, reputatul politician renunta la conducerea Germaniei si a UE, lasand cale libera .

VIDEO Germanii isi iau bun-ramas de la Angela Merkel: Ce la va lipsi si ce asteptari au de la viitorul post-alegeri?

Daca spui Germania, spui Angela Merkel. Este de atata vreme la putere, incat germanii spun ca e ca si cum ar fi devenit parte a mobilierului. Si nu e nimic lipsit de respect in asta, relateaza BBC intr-un reportaj despre despartirea publicului de cancelarul care se afla la guvernare de 16 ani, in contextul alegerilor generale care se vor desfasura duminica.

Ursul de plus Angela Merkel a aparut pe piata si costa 189 de euro

O fabrica de ursi de plus din Coburg, Germania a creat un ursulet de plus cu ocazia plecarii cancelarului german Angela Merkel din functie.

Cristian Diaconescu: Nimeni astazi in Europa nu crede ca mostenirea Merkel va fi contrazisa de stanga sau de dreapta Angela Merkel si Donald Tusk inteleg mai bine Romania decat multi altii de pe continent (VIDEO)

Cristian Diaconescu, presedinte PMP, a explicat ca Angela Merkel si-a aratat disponibilitatea de a se implica in ceea ce priveste in special regiunea in care se afla Romania. Relatia dintre cancelarul Germaniei si Presedintele Romaniei, .

Povestea orasului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani

Tangoul a fost interzis in orasul Pecs din Ugaria, in urma unei normele municipale data in 1922, prin care acest dans era considerat imoral. Masura a fost, treptat, data uitarii, insa legat ea nu a .

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )