Libnet.ro
UNICEF

05:30

ANOFM lanseaza un nou numar de telefon la care se pot obtine informatii cu privire la somajul tehnic

Antena3 Antena3,
ANOFM lanseaza un nou numar de telefon la care se pot obtine informatii cu privire la somajul tehnic

Un nou numar de telefon la care cetatenii pot suna pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la somajul tehnic si la facilitatile acordate prin prevederile Legii nr. 192020 este disponibil incepand de luni, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). continuă pe Antena3

ANOFM lanseaza un nou numar de telefon pentru detalii cu privire la somajul tehnic

Un nou numar de telefon la care cetatenii pot suna pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la somajul tehnic si la facilitatile acordate prin prevederile Legii nr. 192020 este disponibil incepand de luni, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ANOFM anunta un nou numar de telefon la care se pot obtine informatii suplimentare cu privire la somajul tehnic

Un nou numar de telefon la care cetatenii pot suna pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la somajul tehnic si la facilitatile acordate prin prevederile Legii nr. 192020 este disponibil incepand de luni, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) intr-un comunicat remis luni AGERPRES.

ANOFM anunta stabilirea unui nou numar pentru informarea cetatenilor privind somajul tehnic. Unde poti suna

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) anunta ca, incepand de marti, va fi disponibil un nou numar pentru informarea cetatenilor privind somajul tehnic, acesta permitand scurtarea timpului de asteptare.

Si PFI-urile pot obtine somaj tehnic platit de stat (oficial din Ministerul Muncii)

Si persoanele fizice independente PFI) pot obtine indemnizatie de somaj tehnic platita de stat pe perioada starii de urgenta, la fel ca persoanele fizice autorizate PFA), a subliniat, vineri, secretarul de stat din Ministerul Muncii Alin Ignat, intr-o declaratie pentru StartupCafe. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )