Libnet.ro
UNICEF

18:00

Antony Blinken

Libnet Ro
VIDEO: Blinken viziteaza Cisiordania

VIDEO: Blinken viziteaza Cisiordania

Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit marti cu presedintele palestinian Mahmoud Abbas la Ramallah, unde face apel la incetarea violentelor si reafirma sprijinul Washingtonului in conflictul de zeci de ani dintre Israel si palestinieni. Blinken indeamna la calm de ambele parti dupa ce saptamana trecuta un palestinian inarmat a ucis sapte persoane in .

Serghei Lavrov sustine ca a primit un mesaj in Egipt din partea lui Blinken: E clar. Aici nu vorbim despre Ucraina

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat marti ca omologul sau egiptean Sameh Shukri i-a transmis un mesaj din partea secretarului de stat al Statelor Unite, Antony Blinken, care a.

Blinken il intalneste pe presedintele Sisi din Egipt, in timpul turneului din Orientul Mijlociu

Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a purtat discutii cu presedintele egiptean Abdel Fattah al-Sisi si cu ministrul de externe Sameh Shoukry luni 30 ianuarie) in timpul unei vizite de trei zile in Orientul Mijlociu, care are loc in timpul unei izbucniri a violentei dintre Israel si palestinienii din zona, potrivit Reuters. La Cairo, .

Aterizand in Israel, Blinken face apel la calm

Aterizand in Israel, secretarul de stat al SUA Antony Blinken face apel la calm intre evrei si palestinieni. Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a indemnat Israelul si palestinienii sa calmeze tensiunile in timpul vizitei sale de luni 30 ianuarie) in timpul celor mai grave violente din ultimii ani, reafirmand o viziune a pacii, .

Blinken incepe o calatorie in Orientul Mijlociu, in ciuda valului de violente

Secretarul de stat american Antony Blinken a aterizat duminica, 29 ianuarie, in Egipt, la inceputul unei vizite de trei zile in Orientul Mijlociu, in contextul in care violentele dintre.

La Ierusalim, Blinken ii indeamna pe israelieni si palestinieni sa revina la calm

Secretarul de stat american Antony Blinken a indemnat luni israelienii si palestinienii sa actioneze urgent pentru a restabili calmul, pe fondul unei noi spirale de violente mortale pe care apelurile internationale la retinere nu au reusit pana acum sa le stinga, potrivit AFP.

Blinken indeamna la masuri urgente pentru revenirea la calm in conflictul dintre Israel si palestinieni

Secretarul american de stat, Antony Blinken, i-a chemat astazi pe israelieni si palestinieni sa ia masuri urgente pentru o revenire la calm, dupa mai multe zile de violente sangeroase.

VIDEO: Blinken va face presiuni pentru a opri conflictul dintre israelieni si palestinieni

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a declarat ca va indemna israelienii si palestinienii sa calmeze tensiunile, in timpul vizitei sale de luni 30 ianuarie), acestea fiind cele mai grave violente din ultimii ani, si a reafirmat ca pacea este singura cale de urmat. intr-o noua varsare de sange, oficialii palestinieni au declarat ca .

Antony Blinken le cere israelienilor si palestinienilor sa aplaneze tensiunile, nu sa le inflameze

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, le-a cerut astazi israelienilor si palestinienilor sa aplaneze tensiunile, nu sa le inflameze, la sosirea sa pe aeroportul din Tel Aviv, a doua etapa a unui turneu in Orientul Mijlociu care se desfasoara pe fondul violentelor israeliano-palestiniene sangeroase.

China da vina pe SUA pentru invazia Rusiei din Ucraina. Antony Blinken este asteptat la Beijing

Ministerul de Externe chinez a incercat sa dea vina pe Statele Unite pentru invazia Rusiei asupra Ucrainei.

Se profileaza un nou razboi in lume? Avertisment de ultim moment: Nu excludem, totul este pe masa

Secretarul de stat american Antony Blinken sustine ca SUA nu exclud actiuni militare pentru a opri Iranul sa se doteze cu arme nucleare. intr-un interviu acordat canalului de televiziune Al.

DOSAR NUCLEAR IRANIAN: Statele Unite nu exclud actiunile militare impotriva Teheranului

Secretarul de stat Antony Blinken a declarat ieri ca executivul american nu exclude actiunile militare pentru a opri Iranul sa se doteze cu arme nucleare.

Secretarul de stat american Antony Blinken e in Egipt, prima etapa a unui turneu in Orientul Mijlociu

Secretarul de stat american Antony Blinken a sosit duminica in Egipt, prima etapa a unui turneu de trei zile in Orientul Mijlociu care are loc intr-un moment de escaladare a violentelor intre israelieni si palestinien, relateaza Reuters.

Anthony Blinken incepe, la Cairo, un turneu-fulger in Orientul Mijlociu, in toiul unei intensificari a tensiunilor israeliano-palestiniene

Secretarul de Stat american Antony Blinken a sosit duminica la Cairo, in prima etapa a unui turneu-fulger in Orientul Mijlociu, in toiul unei intensificari a violentelor israeliano-palestiniene, inainte de a efectua vizite la Ierusalim si Ramallah luni si marti.

Antony Blinken a sosit astazi in Egipt in urma violentelor in regiune

Secretarul de stat american, Antony Blinken, a sosit astazi in Egipt, prima etapa a unui turneu de trei zile in Orientul Mijlociu care are loc intr-un moment de escaladare a violentelor intre israelieni si palestinieni si care are pe agenda de asemenea situatia din Iran si din Ucraina.

Statele Unite ii sanctioneaza pe vicepresedintele Paraguayului si pe fostul sef de stat pentru coruptie

Washingtonul i-a sanctionat pe actualul vicepresedinte al Paraguayului si pe fostul sef de stat al tarii pentru coruptie, a anuntat ieri secretarul de stat american Antony Blinken.

Seful diplomatiei americane, vizita de urgenta in Egipt, Israel si Cisiordania, in urma violentelor in regiune

Antony Blinken se va deplasa in Egipt duminica, apoi in Israel si in Cisiordania, pe fondul escaladarii violentelor in regiune dupa un raid israelian ce s-a soldat cu noua morti la Jenin, a anuntat joi Departamentul de Stat american.

ANTONY BLINKEN: Tensiunile cu China s-au redus

Seful diplomatiei americane, Antony Blinken, a recunoscut ieri o scadere a tensiunilor cu China, exprimandu-si in acelasi timp din nou ingrijorarea in legatura cu Taiwanul.

Noi conditii, mai lejere, pentru emigrarea in SUA

Statele Unite au anuntat, joi, lansarea unui nou program de primire a refugiatilor, incurajand fiecare american sa contribuie pentru a creste numarul extrem de scazut de admiteri in tara, relateaza AFP. Pentru prima data, un cetatean american va putea sustine direct primirea unui refugiat in Statele Unite fara a trece printr-o asociatie sau ONG-uri:The Welcome Corps reprezinta cea mai mare inovatie in materie de primire a refugiatilor din ultimele patru decenii, a declarat secretarul de stat american, Antony Blinken, potrivit unui comunicat. Orice american care sponsorizeaza un refugiat va trebui sa treaca de controale de securitate ample si sa dovedeasca posibilitatile .

ANTONY BLINKEN: SUA sunt hotarate sa ofere Ucrainei sprijinul de care are nevoie pentru a reusi pe campul de lupta

Secretarul de stat american Antony Blinken a declarat, ieri, ca sprijinul pe care Washingtonul l-a acordat Kievului a evoluat pe parcursul razboiului, intrucat Statele Unite sunt hotarate sa ofere Ucrainei ceea ce are nevoie pentru a reusi pe campul de lupta.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0.1848 seconds )