Libnet.ro
UNICEF

07:15

Se anunta impacarea anului 2016? Misty, mesaj pentru Andreea Balan: Ii doresc

Devorator Monden Devorator Monden,
Se anunta impacarea anului 2016? Misty, mesaj pentru Andreea Balan: Ii doresc

Andreea Balan si Keo au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc, timp de aproximativ 8 ani. continuă pe Devorator Monden

Madonna, desemnata Femeia anului 2016 de catre revista Billboard

Cantareata americana Madonna 58 de ani) va primi premiul Femeia anului 2016 din partea publicatiei Billboard, pentru ca este artista al carei turneu a generat cele mai mari incasari anul acesta, dar si un artist unic care si-a folosit influenta pentru a schimba punctul de vedere despre femei, sexualitate si drepturi, scrie news. ro.

Billboard a desemnat-o pe Madonna femeia anului 2016

Madonna a fost desemnata Femeia Anului 2016 de revista Billboard, scrie revista People.

Al Treilea Razboi Mondial este IMINENT! Hackerii Anonymous, un nou mesaj pentru cetatenii lumii, pe fondul situatiei tensionate dintre SUA si Rusia (VIDEO)

Hackerii de la Anynomous au transmis un nou mesaj catre cetatenii lumii in contextul tensiunilor dintre Statele Unite ale Americii si Rusia asupra situatiei din Siria. Hackerii celebrei.

Plesu, mesaj pentru liberali: Ideea ca singura forma de a scapa de lup (PSD) este sa votezi o ograda de oi agitate (PNL) nu mi se pare rentabila

Se apropie alegerile parlamentare si PNL vrea sa improspateze cu oameni noi, vrea sa castige alegerile, vrea sprijin si intelegere, vrea competente proaspete, membri curati,.

Mesaj pentru Vladimir Putin. CIA pregateste un atac impotriva Rusiei

Oficiali americani de rang inalt au recunoscut ca CIA pregateste o operatiune cibernetica impotriva Kremlinului si a lui Vladimir Putin. Postul de televiziune NBC spune ca atacul ar trebui sa.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )