Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Aproape jumatate dintre pacientii Covid trimisi de Romania in strainatate, in plin val patru, au murit

Hotnews Hotnews,
 Aproape jumatate dintre pacientii Covid trimisi de Romania in strainatate, in plin val patru, au murit

Aproape jumatate dintre pacientii cu coronavirus trimisi de Romania in strainatate, in plin val patru, cand unitatile sanitare din tara nu au mai facut fata, au decedat. Potrivit datelor transmise de Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU), la solicitarea News. ro, dintre cei 84 de pacienti transferati, 47 au fost dusi la spitale din Ungaria. continuă pe Hotnews

Aproape jumatate dintre romanii eligibili au facut doza booster de vaccin impotriva COVID

Peste 1. 000 de romani au facut pana acum doza booster de vaccin impotriva COVID-19, ceea ce inseamna aproximativ 44% din numarul total al persoanelor eligibile pana in acest moment pentru doza booster - care au cel putin 6 luni de la schema de vaccinare completa - a anuntat marti Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare.

41 dintre cei 84 de pacienti cu coronavirus trimisi de Romania in strainatate in plin val patru au decedat

41 dintre pacientii cu coronavirus trimisi de Romania in strainatate, in plin val patru, cand unitatile sanitare din tara nu au mai facut fata, au decedat. Potrivit datelor transmise de Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU), la solicitarea News. ro, dintre cei 84 de pacienti transferati, 47 au fost dusi la spitale din Ungaria.

Copiii de pana in 11 ani reprezinta aproape jumatate din noile infectii cu coronavirusul in Israel

Aproximativ 43% din noile cazuri de COVID-19 inregistrate in Israel in ultima saptamana sunt in randul copiilor cu varsta intre 5 si 11 ani, relateaza Jerusalem Post.

Valeriu Gheorghita, anuntul momentului privind retragerea unui ser anti-Covid din Romania. Care este motivul

Presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2 CNCAV), Valeriu Gheorghita, a anuntat in cursul zilei de marti ca Romania ar putea sa renunte la unul dintre serurile anti-Covid-19, explicand principalul motiv pentru care s-a ajuns la aceasta decizie. Propunerea renuntarii la vaccin, trimisa catre Ministerul Sanatatii Medicul Valeriu Gheorghita a anuntat .

Octavian Jurma a explicat cat de aproape este valul 5 COVID de Romania

Octavian Jurma, epidemiolog, a explicat cat de aproape este valul 5 COVID de Romania si ce putem face pentru a evita cresterea numarului de infectari.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1566 seconds )