Libnet.ro
UNICEF

08:15

Arcul Triumf

Libnet Ro
Romania, victorie cu Polonia in Rugby Europe Championship

Romania, victorie cu Polonia in Rugby Europe Championship

Echipa de rugby a Romaniei a invins, scor 67-27, nationala Poloniei intr-o partida care a facut parte din Rugby Europe Championship. Meciul de debut al Stejarilor a avut loc pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti.

Ilie Nastase, aparitie surprinzatoare in uniforma alba de general, de Ziua Nationala: Ne-am asezat aici langa oameni

Ilie Nastase 76 de ani), general cu doua stele in rezerva la Ministerul Apararii, a decis sa nu mai mearga la parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf. Se pare ca tenismenul s-a suparat pentru ca anul trecut nu a fost primit la tribuna oficiala, noteaza prosport. Ilie Nastase si-a etalat uniforma alba de general .

De Ziua Romaniei, localnicii din Optasi Magura, Olt, au defilat pe ulitele satului cu un tun pe o dubita, 10 cai, sarete, ATV-uri (VIDEO)

In fata au mers in coloana cateva ATVuri, dubita cu tunul improvizat din pal vopsit si un stalp de lemn, apoi saretele si calaretii. Satenii au incropit parada din ce aveau mai de pret prin gospodarie Ideea ii apartine primarului, care s-a inspirat de la paradele de 1 decembrie de la Arcul de Triumf din Capitala.

Parada inedita de Ziua Nationala Romaniei cu un tun improvizat din teava unui cazan de tuica, intr-o localitate din judetul Olt

Localnicii din Optasi-Magura, judetul Olt, s-au bucurat astazi de o parada inedita cu ocazia zilei Nationale a Romaniei. Iata ce iese cand primarul vrea o ceremonie ca la Arcul de Triumf, dar nu are militari.

Cine este femeia care a stat in dreapta lui Klaus Iohannis la parada de 1 decembrie. Ce s-a intamplat cu Carmen Iohannis

In fiecare an, de Ziua Nationala, in Piata Arcul de Triumf din Bucuresti se organizeaza cea mai mare parada militara din tara. Joi, evenimentul nu s-a desfasurat potrivit planurilor initiale, din cauza vremii nefavorabile. Un detaliu unic, insa, a surprins la ceremonia din 2022. Prima Doamna a Romaniei nu a fost vazuta nicaieri. Afla in .

Simbolul tolerantei. Muftiul tine umbrela rabinului, la Ziua Nationala a Romaniei

Analistul politic Iulian Chifu a difuzat pe internet o fotografie relevanta despre bunele relatii ale cultelor religioase, realizata la Ziua Nationala a Romaniei. Fotografia a fost realizata la 1 decembrie 2022 la parada militara de la Arcul de Triumf din Bucuresti. O poza cat 1000 de cuvinte. Muftiul care tine umbrela rabinului cultului mozaic. Toleranta .

Parada militara la Bucuresti, de Ziua Nationala a Romaniei

ACTUALIZARE - Parada militara s-a incheiat --- *ACTUALIZARE - in cadrul paradei militare au defilat trupe si unitati tehnice ale MApN, MAI, SRI, ISU dar si unitati ale partenerilor NATO --- *ACTUALIZARE - Parada militara a inceput --- *ACTUALIZARE - La Arcul de Triumf se intoneaza Imnul Romaniei, insotit de salve de tun --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a sosit la Arcul de Triumf --- Aproximativ 1. 500 de miliari si 120 de mijloace tehnice, defileaza joi, de Ziua Nationala, la Arcul de Triumf, din Capitala.

Iohannis da o receptie la Cotroceni. Simion: E mai onorabil sa fiu la Alba Iulia, intre oameni cinstiti

Presedintia Romaniei organizeaza o receptie la Cotroceni, dedicata Zilei Nationale a Romaniei, 1 Decembrie. Joi dimineata, presedintele Iohannis si premierul Ciuca vor fi la parada militara de la Arcul de Triumf. La Arcul de Triumf, seful statului a fost intampinat de ministrul Apararii si de seful Statului Major al Apararii. Apoi, o serie de politicieni .

1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei: Spectacol grandios in Capitala. Au participat peste 1.500 de militari romani si circa 150 de soldati straini. Aeronavele nu au mai zburat din cauza vremii (VIDEO, GALERIE FOTO)

La multi ani, Romania! La multi ani romani de pretutindeni! Este cea mai importanta zi din istoria Romaniei. Este Ziua nationala si, ca in fiecare an, in toate marile orase ale tarii este marcata de parade militare. Un omagiu adus celor care au murit pentru patrie, un omagiu adus celor care au luptat pentru a face Romania Mare. Ca de obicei, spectacolul a fost grandios la Arcul de Triumf din Capitala, acolo unde Armata Romana si-a etalat cele mai performante arme si sisteme de aparare, informeaza B1 TV. Din pacate, aeronavele nu au mai zburat din cauza vremii.

Parada militara de 1 Decembrie 2022. La ce ora incepe defilarea de Ziua Nationala a Romaniei

Parada militara de 1 Decembrie 2022. La ce ora incepe defilarea de Ziua Nationala a Romaniei, conform autoritatilor. Romanii vor avea posibilitatea sa participe la defilarea organizata, azi, la Arcul de Triumf din Bucuresti. Anul trecut, din cauza pandemiei, participarea a fost mult restransa, astfel ca nu a putut fi urmarita decat la televizor. Program .

Parada de 1 decembrie. Avioane americane, trupe NATO si celebrele rachete HIMARS si Patriot

Anul acesta, parada de 1 decembrie va aduce sub Arcul de Triumf nu doar fortele militare ale Romaniei, ci si pe cele ale aliatilor din NATO.

Ce poti face in Bucuresti de 1 decembrie: concerte de muzica populara, muzee, targuri, expozitii

De 1 decembrie, chiar daca e vremea e urata, nu inseamna ca trebuie sa stai in casa. Ce poti face in Bucuresti de Ziua Nationala, afara de a vedea traditionala parada militara de la Arcul de Triumf? Iata cateva recomandari.

Ce veti putea admira la parada de 1 Decembrie. Aliatii din NATO vor defila cu tehnica moderna de lupta

Un numar mare de militari, inclusiv din NATO alaturi de cei de peste Prut, vor bate pas de defilare de Ziua Nationala; acestia vor trece cu tehnica de lupta pe sub Arcul de Triumf. Astfel, peste 1. 500 soldati romani si peste 150 din Belgia, Franta, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Portugalia, Statele Unite ale Americii si Tarile de Jos vor participa joi, 1 Decembrie, incepand cu ora 11. 00, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcul de Triumf din Bucuresti.

Totul despre Parada de 1 Decembrie. Ce sisteme de armament aduc militarii romani si aliati FOTO

500 de militari romani si peste 150 de camarazi din iari aliate vor bate pas de defilare si vor trece cu tot cu tehnica de lupta pe sub Arcul de Triumf. Mai multe strazi din zona vor fi inchise.

Republica Moldova trimite militari la Ziua Nationala a Romaniei

Republica Moldova trimite militari la Ziua Nationala a Romaniei, care vor defila la parada de la Arcul de Triumf din Bucuresti. Grupul de militari ai Republicii Moldova a ajuns deja la Bucuresti. Este vorba de 16 ofiteri, sergenti si soldati din Compania Garda de Onoare a Regimentului de Stat Major. Comandantul detasamentului trimis la Bucuresti .

Republica Moldova trimite militari la Ziua Nationala a Romaniei

Republica Moldova trimite militari la Ziua Nationala a Romaniei, care vor defila la parada de la Arcul de Triumf din Bucuresti. Grupul de militari ai Republicii Moldova a ajuns deja la Bucuresti. Este vorba de 16 ofiteri, sergenti si soldati din Compania Garda de Onoare a Regimentului de Stat Major. Comandantul detasamentului trimis la Bucuresti .

Ultima repetitie pentru parada militara de la 1 Decembrie

Militarii romani desfasoara, duminica, 27 noiembrie 2022, ultima repetitie inainte de parada militara de la 1 Decembrie, dedicata Zilei Nationale a Romaniei. La parada de la Arcul de Triumf vor participa circa 1500 de militari din mai multe institutii ale Romaniei. Alaturi de acestia vor defila 150 de militari straini, cum ar fi cei din .

Parada speciala de 1 Decembrie. Avioanele celor patru forte aliate prezente in Romania vor survola cerul de Ziua Nationala

Peste 1. 500 de militari vor defila pe sub Arcul de Triumf de 1 Decembrie. Pentru prima data, in acest an, vor participa la eveniment si doua blocuri de defilare formate din militari din Grupul de Lupta NATO de la Cincu si celebrii luptari din Divizia 101 Aeropurtata dislocati la Mihail Kogalniceanu. Totodata, de 1 Decembrie vor fi angrenate si avioanele celor patru forte aliate prezente in Romania. Aparatele militare de zbor vor survola Piata Arcului de Triumf in trei reprize.

Parada speciala de 1 Decembrie. Avioanele fortelor aliate prezente in Romania vor survola cerul de Ziua Nationala

Peste 1. 500 de militari vor defila pe sub Arcul de Triumf de 1 Decembrie. Pentru prima data, in acest an, vor participa la eveniment si doua blocuri de defilare formate din militari din Grupul de Lupta NATO de la Cincu si celebrii luptari din Divizia 101 Aeropurtata dislocati la Mihail Kogalniceanu. Totodata, de 1 Decembrie vor fi angrenate si avioanele fortelor aliate prezente in Romania. Aparatele militare de zbor vor survola Piata Arcului de Triumf in trei reprize.

Sapte linii de autobuz sunt deviate cu ocazia manifestarilor dedicate Zilei Nationale a Romaniei

Calatorii care planuiesc sa foloseasca mijloace de transport in comun care-i duc in zona in care va avea loc parada cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei nu vor mai putea sa foloseasca statia de autobuz din Piata Arcul de Triumf in perioada 26 noiembrie.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )