Libnet.ro
UNICEF

21:30

Arestare Cpi

Libnet Ro
Un aliat al lui Putin propune interzicerea Curtea Penala Internationala (CPI) in Rusia

Un aliat al lui Putin propune interzicerea Curtea Penala Internationala (CPI) in Rusia

Presedintele parlamentului rus a propus interzicerea activitatilor Curtii Penale Internationale CPI), dupa ce aceasta a emis un mandat de arestare pe numele presedintelui Vladimir Putin, acuzandu-l de crime de razboi, scrie Reuters. Viaceslav Volodin, un aliat al lui Putin, a declarat ca legislatia rusa ar trebui sa fie modificata pentru a interzice orice activitate a .

Propunerile sefului Dumei de Stat pentru salvarea lui Putin de un proces la Haga

Seful Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, a cerut interzicerea activitatii Curtii Penale Internationale CPI) in Rusia. Aceasta solicitare intervine la o saptamana de la anuntul CPI privind emiterea unor mandate de arestare impotriva lui Vladimir Putin si Mariei Lvova-Belova.

Unul dintre oamenii lui Putin propune pedepsirea celor care ofera asistenta Curtii Penale Internationale

Presedintele Dumei de Stat a Rusiei, Viaceslav Volodin, a propus sambata interzicerea in Rusia a activitatilor Curtii Penale Internationale CPI) - care a emis mandat de arestare pentru Vladimir Putin - si pedepsirea celor care ofera asistenta acestei institutii, conform Reuters.

Ungaria nu il va aresta pe Vladimir Putin, da asigurari un inalt demnitar de la Budapesta

Ungaria nu l-ar aresta pe presedintele rus Vladimir Putin daca ar intra in tara, a declarat joi seful de cabinet al premierului Viktor Orban, adaugand ca nu ar avea temei juridic, scrie Reuters. Ungaria anunta ca nu il va aresta pe Vladimir Putin Ungaria a semnat si ratificat Statutul de la Roma care a creat Curtea Penala Internationala CPI), care a emis vineri un mandat de arestare in care il acuza pe Putin de crima de razboi de deportare ilegala a sute de copii din Ucraina. A spus ca exista motive rezonabile sa se creada ca Putin poarta raspundere penala individuala.

Medvedev: Arestarea lui Putin ar echivala cu o declaratie de razboi

O eventuala arestare a lui Vladimir Putin in strainatate in baza mandatului emis de Curtea Penala Internationala CPI) ar echivala cu o declaratie de razboi impotriva Rusiei, un casus belli, a avertizat joi vicepresedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev.

Rusia: Medvedev avertizeaza ca arestarea lui Putin echivaleaza cu o declaratie de razboi

O eventuala arestare a presedintelui Federatiei Ruse in strainatate in baza mandatului emis de Curtea Penala Internationala CPI) echivaleaza cu o declaratie de razboi impotriva Rusiei, un casus belli, a avertizat astazi vicepresedintele Consiliului Securitatii Rusiei, Dmitri Medvedev.

CPI, ingrijorata dupa ce fostul presedinte rus, Medvedev, a amenintat ca va lovi tribunalul care a emis mandat pe numele lui Putin, cu rachete hipersonice

Curtea Penala Internationala CPI) si-a exprimat ingrijorarea cu privire la amenintarile din partea Rusiei, dupa ce a emis un mandat de arestare pentru crime de razboi pe numele presedintelui Vladimir Putin. Dmitri Medvedev a spus ca ar putea lovi cu rachete hipersonice tribunalul Declaratia de ingrijorare a CPI a fost facuta miercuri, dupa ce fostul presedinte rus Dmitri Medvedev a amenintat ca ar putea lovi cu rachete hipersonice tribunalul pentru crime de razboi de la Haga.

Europa este in pericol. Cine a primit amenintari din cauza lui Putin. Decizia care a infuriat Rusia

Curtea Penala Internationala de la Haga sustine ca au fost primite amenintari provenind din Rusia la adresa unor membri ai CPI, dupa ce institutia a emis un mandat de arestare.

VIDEO Declaratia uimitoare a unui ministru sud-african: Africa de Sud trebuie sa se consulte cu Rusia in ceea ce priveste mandatul de arestare emis de CPI pentru Putin

Ministrul Relatiilor Internationale si Cooperarii din Africa de Sud, Naledi Pandor, a declarat ca guvernul va trebui sa discute despre mandatul de arestare emis de Curtea Penala Internationala pentru Vladimir Putin si sa se consulte cu partea rusa, relateaza Ukrainska Pravda.

Curtea Penala Internationala, vizata de amenintari ruse dupa ce a cerut arestarea lui Putin: Sa priveasca cerul

Organismul legislativ al CPI a denuntat miercuri amenintari provenind din Rusia la adresa unor membri ai CPI, dupa ce aceasta a emis un mandat de arestare impotriva presedintelui rus Vladimir Putin.

Curtea Penala Internationala este vizata de amenintari ruse dupa ce a emis un mandat de arestare impotriva lui Putin

Organismul legislativ al Curtii Penale Internationale CPI) a denuntat astazi amenintari provenind din Rusia la adresa unor membri ai CPI, dupa ce aceasta a emis un mandat de arestare impotriva presedintelui rus Vladimir Putin pentru crima de razboi de deportare ilegala de copii ucraineni.

Putin, luat pe nepregatite de mandatul de arestare emis de CPI. Cum i-ar putea strica planurile

Surse apropiate de autoritatile ruse au dezvaluit pentru Meduza ca mandatul de arestare emis de Curtea Penala Internationala pe numele lui Putin a luat pe nepregatite administratia de la Kremlin.

UE: Vladimir Putin poate fi arestat imediat in peste 130 tari

Presedintele rus Vladimir Putin ar putea fi arestat imediat in peste 130 de tari, in urma mandatului de arestare pe numele sau emis de Curtea Penala Internationala CPI) la 17 martie, fiind responsabil de crime de razboi in Ucraina, a declaratluni inaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, Josep Borrell, la sosirea la reuniunea Consiliului Afaceri Externe de la Bruxelles.

Josep Borell: Putin poate fi arestat imediat in peste 100 de tari

Presedintele rus Vladimir Putin poate fi arestat imediat in aproape 130 de tari, dupa ce Curtea Penala Internationala CPI) a emis un mandat de arestare pe numele sau, considerandu-l responsabil de crime de razboi in Ucraina, a declarat astazi inaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, Josep Borrell.

Rusia a deschis un dosar penal contra CPI, ca raspuns la mandatul de arestare emis pe numele lui Putin

Comitetul de ancheta din Rusia a anuntat luni ca a deschis un dosar penal impotriva procurorului si judecatorilor Curtii Penale Internationale CPI).

Cum se razbuna Putin dupa mandatul de arestare pe numele sau. Anuntul facut de Rusia

Comitetul de ancheta al Rusiei ICR) a deschis un dosar penal impotriva judecatorilor Curtii Penale Internationale de la Haga CPI), care au emis mandate de arestare pe numele presedintelui rus.

Rusia deschide un dosar penal impotriva judecatorilor si procurorului de la CPI

Comitetul de Investigatii al Rusiei a anuntat astazi ca a deschis un dosar penal impotriva procurorului Curtii Penale Internationale si a judecatorilor care au emis vineri un mandat de arestare pe numele presedintelui rus Vladimir Putin pentru acuzatii de crime de razboi.

LIVE Xi Jinping a ajuns in Rusia si s-a intalnit cu Vladimir Putin, pe care l-a numit prieten drag Declaratiile celor doi lideri

Xi Jinping a declarat luni, de cum a coborat din avionul sau pe pista aeroportului din Moscova, ca este increzator ca vizita sa in Rusia va da un nou impuls relatiilor cu Moscova. Presedintele chinez nu a fost intampinat de omologul sau Vladimir Putin, ci de Dmitri Cernisenko, vicepremierul rus pentru turism, sport, cultura si comunicatii. Ulterior, Xi s-a dus la Kremlin pentru o prima intalnire informala cu Putin. Xi este primul lider care se intalneste cu Vladimir Putin de cand Curtea Penala Internationala CPI) a emis, vineri, un mandat de arestare pe numele sau in legatura cu deportarea copiilor ucraineni in Rusia.

Xi Jinping a spus ca Rusia si China sunt buni vecini si parteneri de incredere la sosirea sa la Moscova

Presedintele Chinei, Xi Jinping, a ajuns la Moscova in prima sa vizita in Rusia din ultimii patru ani. Aceasta vizita de stat il transforma pe presedintele chinez in primul lider mondial care se intalneste cu Vladimir Putin de cand Curtea Penala Internationala CPI) de la Haga a emis un mandat de arestare pe numele presedintelui rus. Putin l-a laudat anterior pe bunul si vechiul prieten Xi intr-un articol de ziar .

Medvedev si-a pierdut controlul dupa decizia CPI in privinta lui Putin: Au vrut sa arate ca nu s-au c...t in pantaloni in fata celei mai mari puteri nucleare

Dmitri Medvedev a postat pe Telegram un mesaj de o virulenta extrema, fostul presedinte rus fiind deosebit de furios dupa ce Curtea Penala Internationala a emis un mandat de arestare pentru Vladimir Putin. Postarea este plina de cuvinte vulgare si chiar ameninta judecatorii CPI cu o lovitura de racheta supersonica.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )