Libnet.ro
watchshop.ro

14:15

Cu ce argumente a atacat USR revocarea Ancai Dragu

Adevărul Adevărul,
Cu ce argumente a atacat USR revocarea Ancai Dragu

USR nu a capitulat dupa demiterea Ancai Dragu de la sefia Senatului, fiind atacata la CCR hotararea prin care vicepresedinta partidului a fost indepartata din a doua functie in stat, insa cu o sesizare ale carei argumente sunt considerate fragile, inclusiv de juristii formatiunii, dupa cum au precizat surse politice pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

USR ataca la CCR revocarea Ancai Dragu de la Senat

USR ataca la CCR revocarea Ancai Dragu de la sefia Senatului. Reprezentantii Uniunii sunt de parere ca schimbarea conducerii Senatului este un abuz comis de actuala coalitie de guvernare pentru ca Anca Dragu a fost aleasa pe perioada mandatului parlamentar. Purtatorul de cuvant al USR, Ionut Mosteanu, a anuntat ca USR va ataca la Curtea .

Dacian Ciolos, despre revocarea Ancai Dragu de la sefia Senatului: O avanpremiera la modul in care noua majoritate va actiona: in forta

Revocarea Ancai Dragu din functia de presedinte al Senatului de catre monstruoasa alianta PNL - PSD - UDMR arata modul in care noua majoritate va actiona: in forta, fara respect pentru reguli si meritocratie, afirma liderul USR, Dacian Ciolos.

PNL, PSD si UDMR cer revocarea Ancai Dragu de la sefia Senatului. Florin Citu, sustinut de noua coalitie sa preia functia. Reactia USR (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a declarat ca PNL, PSD si UDMR au depus o solicitare de revocare a Ancai Dragu USR) din functia de presedinte al Senatului. Gorghiu a punctat ca elegant ar fi fost .

DACIAN CIOLOS: Revocarea Ancai Dragu forteaza Constitutia

Dacian Ciolos a afirmat ca Anca Dragu a fost revocata din functia de presedinte al Senatului de catre alianta PNL-PSD-UDMR pentru a ii gasi o consolare lui Florin Citu. Liderul USR a adaugat ca aceasta actiune nu doar ca forteaza Constitutia, dar este si o avanpremiera la felul in care va actiona noua majoritate parlamentara si anume in forta, fara respect pentru reguli si meritocratie.

Alina Gorghiu, despre revocarea Ancai Dragu: Nu este vreo pedeapsa sau sanctiune. E o chestiune fireasca. Ar fi fost elegant sa-si dea ea demisia

Alina Gorghiu, vicepresedinta a Senatului, a anuntat ca este normal ca Anca Dragu sa fie revocata din functia de sefa a Senatului, din moment ce USR nu mai face parte dintr-o majoritate parlamentara, fiind subliniat faptul ca elegant ar fi fost ca ea sa-si dea demisia.

USR a atacat la Curtea Constitutionala hotararea de revocare a Ancai Dragu din functia de presedinte al Senatului

USR a anuntat astazi ca a atacat la Curtea Constitutionala hotararea de revocare a Ancai Dragu din functia de presedinte al Senatului.

USR a atacat la CCR hotararea de revocare a Ancai Dragu din functia de presedinte al Senatului

USR a atacat la Curtea Constitutionala hotararea de revocare a Ancai Dragu din functia de presedinte al Senatului.

IONUT MOSTEANU: USR va ataca la Curtea Constitutionala decizia de revocare a Ancai Dragu din functia de presedinte al Senatului

USR va ataca la Curtea Constitutionala decizia de revocare a Ancai Dragu din functia de presedinte al Senatului, a anuntat, astazi, purtatorul de cuvant al formatiunii, Ionut Mosteanu.

USR o sustine pe Cristina Pruna pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor si contesta intentia de revocare a Ancai Dragu de la Senat

USR anunta ca o sustine pe Cristina Pruna pentru presedintia Camerei Deputatilor. Formatiunea critica intentia majoritatii PNL-PSD-UDMR de revocare a Ancai Dragu din functia de sef al Senatului.

IN URMA REVOCARII DIN FUNCTIE A ANCAI DRAGU Senatul isi alege, astazi, noul presedinte

ACTUALIZARE - Florin Citu, ales presedinte al Senatului --- Senatul isi alege, astazi, prin vot secret cu buletine, noul presedinte, dupa ce functia a fost vacantata ca urmare a revocarii Ancai Dragu.

carturesti.ro

actualitate, 14:15

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1623 seconds )