Libnet.ro
UNICEF

22:15

Arhiepiscopul Tomisului

Libnet Ro
IPS Teodosie cere despagubiri de 30.000 de euro de la Universitatea Ovidius din Constanta Arhiepiscopul Tomisului, nemultumit ca nu i-a mai prelungit contractul de profesor

IPS Teodosie cere despagubiri de 30.000 de euro de la Universitatea Ovidius din Constanta Arhiepiscopul Tomisului, nemultumit ca nu i-a mai prelungit contractul de profesor

Arhiepiscopul Tomisului, inalt Prea Sfintitul Teodosie, a dat in judecata Universitatea Ovidius din Constanta. Acesta cere 30. 000 euro despagubiri dupa ce institutia nu i-a mai prelungit contractul de cadru didactic titular, potrivit gandul. ro. IPS Teodosie cere despagubiri de 30. 000 de euro de la Universitatea Ovidius Suma reprezinta drepturile salariale ce i s-ar fi cuvenit pentru anul universitar 2021-2022, dar si o reparare a prejudiciului moral suferit.

iPS Teodosie, slujba cu sute de credinciosi de Buna Vestire

Astazi crestinii ortodocsi sarbatoresc Buna Vestire sau ziua in care Sfantul Arhanghel Gavriil a vestit Sfintei Fecioare ca va naste pe Fiul lui Dumnezeu. La aceasta ora, iPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, savarseste Sfanta Liturghie la biserica Buna Vestire din Navodari.

iPS Teodosie cere 30.000 de euro de la Universitatea Ovidius din Constanta, din cauza ca nu i-a prelungit contractul de cadru didactic titular

Arhiepiscopul Tomisului vrea sa obtina 158. 000 de lei de la Universitatea Ovidius din Constanta, cea care a refuzat sa-i prelungeasca contractul de cadru didactic, dupa varsta de pensionare. iPS Teodosie sustine ca refuzul i-a afectat reputatia si numele.

iPS Teodosie face un anunt soc in Postul Pastelui: Fumatorii nu se pot impartasi

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, vine cu noi declaratii care starneste controverse, chiar in Postul Pastelui. Acesta a spus ca oamenii care fumeaza nu se pot impartasi. iPS Teodosie, declaratii controversate in timpul Postului Pastelui intr-o declaratie recenta, Arhiepiscopul Tomisului a provocat un val de reactii negative in comunitatea religioasa. Acesta a afirmat ca persoanele care .

Reactia surprinzatoare a lui Catalin Botezatu, dupa ce iPS Teodosie a dat verdictul: Barbatii fara barba sunt ciuntiti EXCLUSIV

Arhiepiscopul Tomisului, inalt Preasfintitul Teodosie, a mentionat intr-o emisiune, de la Radio Dobrogea, ca barbatii, mai ales slujitorii bisericii, trebuie sa poarte barba. A facut si un comentariu controversat, pe aceasta tema, care a inflamat o tara intreaga: Barbatul trebuie sa aiba barba, barbatii fara barba sunt ciuntiti. Contactat de Playtech Stiri, vestitul designer vestimentar .

Cristian Tudor Popescu, despre subiectele care au ingrozit Romania, in ultimele zile: Omul poate fi un monstru la orice varsta

Cristian Tudor Popescu surprinde din nou cu o serie de declaratii acide. Celebrul gazetar a abordat subiectele care au ingrozit Romania in ultimele zile, comentand cele mai controversate personaje ale momentului. Si de data aceasta l-a pus la zid pe iPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. CTP, reactie acida la adresa lui iPS Teodosie Recentul eveniment al .

Culisele sedintei in care IPS Teodosie a primit dojana sinodala scrisa si Vasile Banescu a fost pe punctul de a fi demis Cum si-a crescut patriarhul Daniel controlul in BOR

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a fost sanctionat, joi, de Sfantul Sinod cu dojana sinodala scrisa pentru razvratire si indisciplina. De asemenea, Vasile Banescu a fost pe punctul de a fi demis din functia de purtator de cuvant al Patriarhiei. in aceeasi sedinta au fost luate hotarari prin care patriarhul Daniel si-a crescut controlul in BOR. O alta decizie importanta a fost infiintarea Bisericii Ortodoxe Romane din Ucraina, informeaza G4Media.

Vasile Banescu explica ce inseamna reorganizarea biroului de presa al Patriarhiei: Raman purtator de cuvant, dar cooptam si alti specialisti in comunicare, inclusiv clerici

Patriarhia vine cu explicatii, vineri, despre rolul purtatorului de cuvant Vasile Banescu, dupa ce in urma cu o zi conducerea BOR a decis reorganizarea Biroului de presa si a transmis ca opiniile personale ale lui Vasile Banescu nu sunt echivalentul unui comunicat de presa oficial. Deciziile au fost luate in sedinta Sinodului in care arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost judecat pentru razvratire, indisciplina si presiune publica.

Care sunt rangurile in BOR si de ce iPS Teodosie vrea functie mai mare. Arhiepiscopul Tomisului, o noua controversa

Arhiepiscopul Tomisului, inalt Prea Sfintitul Teodosie, a declarat recent ca vrea sa detina o functie mai mare. Arhiepiscopul Tomisului a precizat ca a trimis la Cancelaria Sfantului Sinod un referat prin care cerea infiintarea si reactivarea Mitropoliei Tomisului. Desi declaratiile sale au creat controverse, putine persoane stiu care sunt rangurile in BOR. Cum se acorda, .

iPS Teodosie, prima reactie dupa ce a fost sanctionat de Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane

Arhiepiscopul Tomisului, inalt Prea Sfintitul Teodosie, a avut azi prima reactie dupa ce a fost sanctionat de Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romanecu dojana sinodala scrisa. Acesta a afirmat ca nu vorbeste acum despre infiintarea Mitropoliei Tomisului si a mentionat ca este o perioada in care ne pregatim de postul cel mare si in fiecare .

Prima reactia a lui IPS Teodosie dupa ce a fost dojenit de Sfantul Sinod: Nu vorbim acum despre mitropolie! (VIDEO)

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a avut o prima reactie dupa ce a fost sanctionat de Sfantul Sinod cu dojana sinodala scrisa pentru razvratire si indisciplina. IPS Teodosie, reactie dupa ce a fost dojenit pentru razvratire .

Dojana sinodala scrisa pentru Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane l-a sanctionat pe Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, cu dojana sinodala scrisa, informeaza un comunicat remis presei de Cancelaria Sfantului Sinod. Acesta a fost pedepsit pentru incalcarea ordinii statutare a Bisericii si tulburarea pacii din viata Bisericii si a societatii, prin acte de razvratire, indisciplina si presiune publica. intrucat in .

CTP, reactie virulenta cu privire la afirmatiile pe care le-a facut iPS Teodosie: De ce nu ne cere sa ne lasam si plete?

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reactionat dur dupa ce Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, sustine ca barbatii trebuie sa aiba barba, iar cei care nu au sunt ciuntiti. Potrivit iPS Teodosie, orice barbat trebuie sa aiba barba, intrucat semnaleaza barbatia. Dupa cele mentionate anterior, Cristian Tudor Popescu a venit cu o reactie virulenta la adresa lui. Ce spune CTP despre afirmatiile pe care le-a facut iPS Teodosie .

BOR a decis: dojana sinodala pentru Teodosie, Vasile Banescu, doar opinii personale. Ce risca Arhiepiscopul daca recidiveaza

Cancelaria Sfantului Sinod a transmis in mod oficial ce masuri s-au adoptat in sedinta Sinodului BOR de joi, 29 februarie 2024. Arhiepiscopul Tomisului a primit o dojana sinodala, in schimb purtatorul de cuvant al BOR Vasile Banescu nu va mai putea comunica in momentele importante.

Arhiepiscopul Teodosie, chemat sa raspunda pentru razvratire si indisciplina, a primit doar o dojana

Mai-marii Bisericii Ortodoxe Romane s-au intalnit joi, 29 februarie 2024, la sedinta Sfantului Sinod, luand in discutie si actele de indisciplina ale arhiepiscopului Tomisului. iPS Teodosie a platit cu o dojana.

iPS Teodosie a fost mustrat verbal de Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost atentionat doar verbal de Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane pentru acuzatiile care i-au fost aduse razvratire, indisciplina si presiune publica, au declarat joi, surse din BOR, potrivit agerpres. ro. Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane s-a reunit joi in sedinta, iar unul din punctele aflate pe ordinea de zi a .

Judecat pentru razvratire si indisciplina, IPS Teodosie scapa cu dojana sinodala scrisa Sanctiune pentru Vasile Banescu, aflat in conflict cu Teodosie

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a scapat cu avertisment scris - dojana sinodala din partea Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, care l-a judecat pentru razvratire, indisciplina si presiune publica, dupa ce a insistat in repetate randuri pentru ridicarea Arhiepiscopiei Tomisului la rang de mitropolie, desi nu ar indeplini criteriile. De asemenea, conducerea BOR a decis reorganizarea Biroului de Presa al Patriarhiei, condus de Vasile Banescu, intrat in conflict cu IPS Teodosie: opiniile personale ale dlui. Vasile Banescu nu sunt echivalentul unui comunicat de presa oficial .

Arhiepiscopul Teodosie a lipsit de la sedinta Sinodului Mitropoliei Munteniei si Dobrogei, pe care o conducea Patriarhul Daniel

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a lipsit de la sedinta din 28 februarie 2024 a Sinodului Mitropoliei Munteniei si Dobrogei, sedinta pe pe care o conducea Patriarhul Daniel. O zi mai tarziu, la 29 februarie, se stia ca este programata sedinta Sfantului Sinod, unde ar urma sa fie discutata activitatea din ultimele luni a IPS Teodosie.

Gigi Becali a venit la Patriarhie si il apara pe iPS Teodosie: Asta stii cum este? Cum ma cheama pe mine la comisia de fotbal ca nu ii convine lui Burleanu (VIDEO)

Gigi Becali a venit la Patriarhia Romana, joi, inainte de sedinta in care Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane il judeca pe Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, pentru posibile acte de razvratire, indisciplina si presiune publica.

CTP, atac la iPS Teodosie: M-as fi asteptat, mai degraba, sa interzica femeilor sa se epileze pubian

Cristian Tudor Popescu il critica dur pe iPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, pentru postul impus credinciosilor. Gazetarul spune ca rugaciunea si postul nu pot fi folosite administrativ, pentru a satisface pacatul Trufiei, de care ipis e plin pana-n albul ochilor.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2821 seconds )