Libnet.ro
UNICEF

01:05

Armand Radu

Libnet Ro
USR a validat noua componenta a Biroului National al partidului

USR a validat noua componenta a Biroului National al partidului

USR a validat noua componenta a Biroului National al partidului, in urma Congresului desfasurat sambata, din noua conducere facand parte, printre altii, Clotilde Armand, Allen Coliban, Dominic Fritz, Stelian Ion, Radu Mihaiu, Ionut Mosteanu, Claudiu Nasui, Cristina Pruna, Vlad Voiculescu.

Rezultatele alegerilor USR: Lista completa a membrilor Biroului National

Comisia electorala a USR a confirmat rezultatele votului prin care a fost aleasa noua conducere executiva a partidului. Membrii Biroului National USR Lista noii conduceri include nume cunoscute in politica romaneasca, precum Clotilde Armand, Allen Coliban, Dominic Fritz, Stelian Ion, Radu Mihaiu, Ionut Mosteanu, Claudiu Nasui, Cristina Pruna si Vlad Voiculescu. in total, 24 de membri ai Biroului National au fost alesi prin votul celor 600 de delegati participanti la congres.

inca o zi de protest in Piata Victoriei. Oamenii cer alegeri corecte: Vrem renumarare, fara fraudare! (FOTO)

Cateva sute de persoane au protestat vineri, in Piata Victoriei, pentru a doua zi la rand, cerand renumararea voturilor in Sectoarele 1 si 2, date fiind acuzatiile de frauda. La manifestatie au ajuns si Clotilde Armand si Radu Mihaiu, primarii in functie si candidatii din partea USR, care reclama aceste fraude.

FOTO VIDEO A doua zi de proteste in Piata Victoriei pentru renumararea tuturor voturilor Vrem renumarare, fara fraudare

Peste 250 de persoane s-au adunat si vineri seara in fata Guvernului Romaniei pentru a cere renumararea voturilor, dupa ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, si primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, au acuzat fraude electorale.

Biroul Electoral Municipal spune ca s-a incheiat numararea voturilor la Sectoarele 1 si 2. Clotilde Armand si Radu Mihaiu continua sa acuze fraude: Metoda suveica

Numararea voturilor la Sectoarele 1 si 2 s-a incheiat, iar rezultatele vor fi anuntate saptamana viitoare, au transmis reprezentantii Biroului Electoral Municipal la solicitarea HotNews. ro. Primarul in functie din Sectorul 2, Radu Mihaiu, care a cerut renumararea voturilor, continua sa acuze fraude si vorbeste despre Metoda suveica. in acelasi, timp, contracandidatul lui Mihaiu de la PSD-PNL, Rares Hopinca, si-a adjudecat victoria la o diferenta de putin peste 300 de voturi. Si la Sectorul 1 candidatul PSD-PNL, George Tuta, si-a anuntat victoria, in timp ce actualul edil, Clotilde Armand, acuza fraudarea votului.

VIDEO Protest timid in Piata Victoriei, pentru renumararea tuturor voturilor dupa alegerile de duminica

Cateva persoane s-au adunat joi seara in fata Guvernului Romaniei pentru a cere renumararea voturilor, dupa ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, si primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, au acuzat fraude electorale.

Dominic Fritz, la Bucuresti pentru a-i sustine pe Clotilde Armand si Radu Mihaiu, care cer renumararea voturilor: Miza e viitorul democratiei romanesti

Primarul USR al Timisoarei, Dominic Fritz, reales pentru un nou mandat la scrutinul de duminica, a mers, joi, la Biroul Electoral al Sectorului 1, alaturi de Clotilde Armand, care acuza fraude la vot si cere renumararea voturilor, la fel ca primarul Radu Mihaiu. Miza acestor zile este viitorul democratiei romanesti si o repet, a declarat Fritz.

Dominic Fritz, despre acuzatiile de fraudare a alegerilor la Sectorul 1: Miza acestor zile este viitorul democratiei romanesti (VIDEO)

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a solicitat la randul sau ca voturile de la Sectorul 1 sa fie renumarate, in contextul neregulilor semnalate de Clotilde Armand. Acesta a precizat ca miza acestor zile este viitorul democratiei: Povestea nu este despre Clotilde Armand, nu este despre Radu Mihaiu. Miza acestor zile este viitorul democratiei romanesti. Peste tot in tara se intampla sa fie procese verbale gresite, din intentie, din neatentie, dar sunt. Peste tot in tara, acolo und ese descopera o neconcordanta in procesul verbal se numara din nou.

Radu Mihaiu si Clotilde Armand anunta ca au recuperat voturi. Este confirmata frauda in noul proces verbal de pe site-ul AEP

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, si edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, candidati pentru un nou mandat din partea Aliantei Dreapta Unita, au anuntat joi ca au recuperat cateva sute de voturi.

LIVE Rezultate alegeri locale si europarlamentare 2024. Suspans privind datele finale. BEC a respins cererea pentru anularea alegerilor din Sectorul 1

La mai bine de patru zile de cand s-au incheiat alegerile locale si europarlamentare, Biroul Electoral Central nu a comunicat datele finale ale celor doua scrutinuri. Miercuri seara, potrivit ultimei comunicari facute de autoritatea electorala privind rezultatele partiale, Partidul Social Democrat a obtinut 37,63% dintre voturile pentru functiile de primar, Partidul National Liberal - 32,27% si Alianta pentru Unirea Romanilor - 6,38%.

Clotilde Armand a publicat noi procese verbale care arata cum au fost modificate scorurile in mai multe sectii de votare La sectia 144, deja au fost renumarate voturile: Am primit 193 de voturi si initial aveam 6 (FOTO)

Clotilde Armand USR), primarul in exercitiu al Sectorului 1 si candidat pentru aceeasi functie, a prezentat, miercuri, ale cazuri de sectii de votare cu nereguli. Ea si Radu Mihaiu, colegul ei de la Sectorul 2, reclama o frauda masiva la alegeri, publica des astfel de cazuri si cer renumararea voturilor. O situatie similara e si la Brasov. Daca PSD si PNL chiar au castigat alegerile cinstit, cum pretind, atunci n-au nicio problema sa accepte renumararea voturilor, a declarat, pentru B1 TV, Lucian Viziteu, colegul lor de la Bacau.

Marcel Ciolacu: La sectoarele 1 si 2 sunt doua persoane care au pierdut alegerile. Stau la televizor si se plang

Critici la adresa primarilor Clotilde Armand si Radu Mihaiu lansate de premier.

Acuzatiile de frauda la vot lansate de Clotilde Armand si Radu Mihaiu. Ciolacu: La sectoarele 1 si 2 sunt doua persoane care, alaturi de mii de alte persoane, au pierdut alegerile

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut, miercuri, ca la sectoarele 1 si 2 sunt doua persoane care, alaturi de mii de alte persoane, au pierdut alegerile si care stau la televizor si se plang, el referindu-se la primarii Clotilde Armand si Radu Mihaiu, care acuza fraude la votsi cer renumararea voturilor.

Marcel Ciolacu, despre acuzatiile de frauda la vot lansate de Clotilde Armand si Radu Mihaiu: Se plang la televizor

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a lansat o serie de critici la adresa primarilor sectoarelor 1 si 2 din Bucuresti, Clotilde Armand si Radu Mihaiu. Ciolacu a declarat ca acestia, impreuna cu alte mii de persoane, au pierdut alegerile si acum petrec timpul plangandu-se la televizor. intrebat despre situatia de la sectoarele 1 si 2 Bucuresti, .

PSD: USR a pierdut dreptul de a mai contesta rezultatul alegerilor cand reprezentantii lor au confirmat prin semnatura corectitudinea datelor consemnate in procesele verbale

Partidul Social Democrat a reactionat miercuri dupa ce primarii de la sectoarele 1 si 2, Clotilde Armand si Radu Mihaiu, au acuzat partidul de frauda electorala, precizand ca in momentul numararii voturilor in sectiile de votare, reprezentantii USR nu au avut nimic de obiectat in privinta voturilor valabile exprimate pentru candidatii la primariile de sector.

LIVE Elena Lasconi, Lucian Viziteu si alti membri USR protesteaza la Biroul Electoral Sector 2. Radu Mihaiu acuza suspiciuni de frauda pentru peste 2.000 de voturi si face plangere penala - VIDEO Clotilde Armand reclama si ea fraude masive HARTA voturil

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anuntat miercuri ca va depune plangere penala impotriva reprezentantului PSD din Biroul electoral de sector, pe care il acuza ca instiga la frauda electorala. Candidatul Aliantei Dreapta Unita spune ca exista suspiciuni documentate ca au fost fraudate peste 2. 000 de voturi. De la ora 13. 00, in fata Biroului Electoral de Sector are loc un protest USR pentru sustinerea lui Mihaiu, la care participa si primarii Elena Lascoi si Lucian Viziteu. Si primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, continua sa acuze fraude in multe sectii de votare, spunand ca au disparut 1. 000 voturi si ca depune plangeri penale. Armand si Mihaiu sunt la cateva sute de voturi in spatele contracandidatilor sai de la PSD-PNL, George Tuta si Rares Hopinca.

Rezultatele finale ale alegerilor locale si europarlamentare intarzie. in Bucuresti, in peste 60 de sectii de votare inca nu s-au incheiat procesele-verbale de numarare a voturilor in unele judete s-a suspendat transportarea sacilor cu buletine catre bir

Procesele verbale de numarare a voturilor la alegerile locale si europarlamentare de duminica inca nu s-au incheiat, marti, in peste 60 de sectii de votare din Bucuresti, din cauza unor inadvertente, potrivit datelor transmise de autoritati la solicitarea HotNews. ro. in mod normal, acest proces trebuia finalizat luni, insa au existat erori ale unor presedinti de sectii de votare. in Capitala cele mai mari probleme sunt la Sectoarele 1 si 2, unde actualii primari, Clotilde Armand si Radu Mihaiu, au anuntat ca depun plangeri penale impotriva birourilor electorale, acuzand fraude la vot. Si in tara exista judete unde a fost suspendat transportul sacilor cu buletine de vot de la sectiile de votare catre birourile electorale judetene, motivul invocat fiind oboseala membrilor birourilor electorale.

Rezultate alegeri locale 2024. Primarul USR Radu Mihaiu depune plangere penala impotriva Biroului Electoral Sector 2: Peste 500 de voturi nu se regasesc nicaieri

Primarul USR al Sectorului 2, Radu Mihaiu, care este la aproximativ 600 de voturi in spatele candidatului PSD-PNL Rares Hopinca, a anuntat marti ca va depune plangere penala impotriva Biroului Electoral Sector 2 pentru abuz in serviciu si instigare la fals in acte publice: Se vede cu ochiul liber modul in care se incearca fraudarea alegerilor de la Sectorul 2. Amintim ca o situatie similara este si la Sectorul 1, unde Clotilde Armand acuza, de asemenea, ca se incearca fraudarea alegerilor si a cerut renumararea voturilor.

Situatie complicata in sectoarele 1 si 2. Clotilde Armand si Radu Mihaiu vor ca voturile sa fie renumarate

Clotilde Armand, practic unul dintre cei doi candidati pe care ii mai are Alianta Dreapta Unita in carti pentru primariile de sector din Bucuresti, a anuntat ca a depus cerere de renumarare a voturilor.

Nicusor Dan: A fost o eroare ca nu a fost adus si REPER alaturi de ADU. Cred ca cu voturile pe care ADU le-a pierdut pe candidatii REPER, situatia ar fi putut sa stea altfel la Sectoarele 1 si 2 (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei in exercitiu si ales, a declarat ca succesul sau nu a fost replicat de omologii sai candidati la Sectoarele 1 si 2 deoarece Alianta Dreapta Unita USR, PMP, FD) a facut greseala de a nu coopta si REPER, formatiunea lui Dacian Ciolos. Astfel, candidatii REPER au rupt din electoratul lui Clotilde Armand si al lui Radu Mihaiu.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )