Libnet.ro
carturesti.ro

06:30

Armata ucraineana se asteapta la provocari venite din Transnistria

Adevărul Adevărul,
Armata ucraineana se asteapta la provocari venite din Transnistria

Rusia este pe cale sa lanseze o provocare impotriva propriilor sai militari, pe care sa o atribuie armatei ucrainene. Provocarea in cauza ar putea avea loc din regiunea transnistreana. Despre aceasta a scris in retete sociale Directia principala de informatii a ministerului apararii a Ucrainei, transmite IPN cu referinta lasurseucrainene. continuă pe Adevărul

Serviciile speciale ruse pregatesc o provocare contra propriilor soldati din Transnistria, pentru a da vina apoi pe Ucraina, spune Kievul Moscova muta soldati din Orientul indepartat inspre granita cu Ucraina

Serviciile secrete militare ucrainene au declarat vineri ca serviciile speciale ruse pregatesc ceea ce au numit provocari impotriva militarilor rusi aflati in regiunea separatista moldoveneasca Transnistria pentru a acuza Ucraina, transmite Reuters.

watchshop.ro

actualitate, 06:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )