Libnet.ro
UNICEF

13:01

Armate Ucrainene

Libnet Ro
Ucrainenii au recucerit 93 de localitati din regiunea Harkov in timpul contraofensivei

Ucrainenii au recucerit 93 de localitati din regiunea Harkov in timpul contraofensivei

Fortele armate ucrainene au avansat cu aproximativ 55 km in ultimele doua saptamani in contraofensiva lor in regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei.

LIVE TEXT |Razboi in Ucraina. Zelenski anunta recucerirea a trei localitati din regiunea Herson si un nou plan militar

Este a 224-a zi de la inceputul razboiului in Ucraina. Fortele armate ucrainene au reusit sa recucereasca mai multe localitati din regiunea Herson.

Videoclipul postat de Garda Nationala a Ucrainei arata orasul Lyman cum este reluat

Garda Nationala a Ucrainei a lansat miercuri 5 octombrie) un videoclip care arata militari intr-o locatie numita oras Lyman din regiunea Donetk, recent recucerita de fortele armate ucrainene. Reuters nu a verificat in mod independent data si locatia videoclipului. Garzile Batalionului General Kulchytsky desfasurau actiuni de stabilizare in orasul Lyman recucerit, a spus garda nationala .

LIVE TEXT |Razboi in Ucraina. Zelenski anunta progrese puternice ale fortelor armate ucrainene in sudul tarii

Este a 223-a zi de la inceputul razboiului in Ucraina. Zelenski anunta progrese ale fortelor armate in sudul Ucrainei.

Zelenski anunta progrese puternice ale fortelor armate ucrainene in sudul tarii

Volodimir Zelenski a transmis, in timpul discursului sau de marti seara, ca a revendicat marti progrese rapide si puternice ale armatei ucrainene in sud. Presedintele ucrainean a anuntat ca a rceuperat zeci de localitati de la rusi.

Rusia Ucraina, ziua 223: Fortele armate din tara vecina forteaza strapungerea liniei defensive a rusilor in sud si avanseaza in est

Fortele ucrainene au strapuns linia defensiva a Rusiei in sudul tarii, in acelasi timp extinzandu-si ofensiva rapida in est, recucerind noi teritorii in zonele anexate de Moscova si amenintand liniile de aprovizionare pentru trupele rusesti, potrivit Reuters. in cea mai mare bresa din sud de la inceputul razboiului, fortele ucrainene au recucerit, luni, mai multe .

LIVE UPDATE Rusia Ucraina, ziua 223: Fortele armate din tara vecina forteaza strapungerea liniei defensive a rusilor in sud si avanseaza in est

Fortele ucrainene au strapuns linia defensiva a Rusiei in sudul tarii, in acelasi timp extinzandu-si ofensiva rapida in est, recucerind noi teritorii in zonele anexate de Moscova si amenintand liniile de aprovizionare pentru trupele rusesti, potrivit Reuters. in cea mai mare bresa din sud de la inceputul razboiului, fortele ucrainene au recucerit, luni, mai multe .

Presedintele Zelenski s-a intalnit cu comandanti militari pentru a discuta cu privire la un plan de eliberare

In ziua in care Vladimir Putin a anuntat anexarea teritoriilor ucrainene, presedintele Volodimir Zelenski s-a intalnit cu comandantii militari pentru a discuta un plan de eliberare a zonelor controlate de rusi, scrie Reuters. Raspunsul lui Zelenski, dupa discursul lui Putin Zelenski a anuntat ca el si comandanti militari au discutat si despre furnizarile de arme pentru fortele armate ale tarii, precum si despre posibile planuri ale Rusiei in urma invaziei sale in Ucraina.

VIDEO Zambete, litera Z si bucurie la Kremlin. Putin a scandat Rusia alaturi de cei patru lideri rusi din regiunile nou anexate, in timp ce continua sa imparta moarte

Vladimir Putin a intrat in Sala Sfantul Gheorghe din Marele Palat al Kremlinului, unde presedintele rus a semnat decretele prin care a anexat patru regiuni ucrainene, cu pas saltat, iar la final a scandat zambind Rusia. Asta, in ciuda faptului ca in una dintre regiunile anexate, Zaporojie, in aceeasi zi fortele armate ruse au omorat si ranit zeci de civili intr-un atac cu racheta. Asta, in ciuda mortilor, de o parte si de alta, a torturilor, a sanctiunilor. Putin a oferit vineri de la Kremlin o imagine care pare desprinsa din cele mai de groaza distopii.

Zelenski ii raspunde lui Putin: Ucraina solicita oficial aderarea la NATO

Ucraina va depune vineri cererea de aderare la NATO, a anuntat presedintele Volodimir Zelenski la scurt timp dupa ce Vladimir Putin a oficializat anexarea a patru regiuni ucrainene ocupate partiale de fortele armate rusesti.

Ucraina: Pro-rusii din Donetk recunosc situatia dificila din jurul orasului Lyman

Separatistii pro-rusi din Donetk, in estul Ucrainei, au recunoscut joi ca situatia creata in jurul orasului Lyman este dificila si tensionata, pe fondul incercarilor fortelor armate ucrainene de a incercui din mai multe directii trupele ruse aflate in aceasta zona.

Rusia va anexa vineri teritoriile ucrainene ocupate

Presedintele rus Vladimir Putin va semna vineri tratatele privind anexarea de catre Rusia a teritoriilor ucrainene pe care fortele sale armate le controleaza, a anuntat joi purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Presa de stat rusa anunta criptic ca ucrainenii din teritoriile ocupate vor putea fi mobilizati cu forta

Presa de stat rusa a anuntat in termeni criptici ca ucrainenii din teritoriile ucrainene ocupate pe care Rusia intentioneaza sa le anexeze vor putea fi incorporati fortat sa lupte in fortele armate ale Moscovei.

Sansele Ucrainei de a se apara impotriva unor potentiale arme nucleare tactice, potrivit unui expert militar

Fortele armate ucrainene s-ar putea apara impotriva unor potentiale arme nucleare tactice pe care Rusia le-ar lansa asupra Ucrainei doar in anumite conditii, spune expertul militar Mihailo Samus.

VIDEO Cum folosesc ucrainenii lansatoarele multiple de rachete pentru a pregati defensiva ruseasca inaintea unui atac

O noua inregistrare video aparuta pe retelele de socializare arata cum fortele armate ucrainene folosesc lansatoarele multiple de rachete pentru a pregati defensiva ruseasca in vederea unui atac.

Fortele armate ucrainene ar fi distrus un centru de comanda si antrenament pentru drone iraniene

Potrivit unor relatari neconfirmate fortele armate ucrainene ar fi distrus un centru rusesc de control si antrenament din regiunea Herson de unde erau dirijate atacurile cu drone impotriva Ucrainei.

Serviciile Ucrainene l-au identificat pe colonelul Alfa. Ofiterul sustinea teroarea localnicilor din Herson

Ofiterii Serviciului de Securitate al Ucrainei SBU) l-au identificat pe comandantul armatei ruse, care a terorizat oamenii si a torturat soldatii in Hersonul ocupat temporar. Fara mila si compasiune Potrivit SBU, seful adjunct al departamentului Garzii Ruse din regiunea Rostov, colonelul de politie Alexander Naumenko cu indicativul de apel Alfa, a condus personalul militar al armatei de ocupare si reprezentantii grupurilor armate ilegale ale Federatiei Ruse in Hersonul ocupat temporar din martie. Mottoul lui fiind nu cunoastem mila si nu o cerem.

Raspunsul comandantului armatei ucrainene, dupa anuntul lui Putin cu mobilizarea partiala in Rusia

Comandantul armatei ucrainene, generalul Valeri Zalujnii, a spus ca Fortele Armate ale Ucrainei vor distruge toti inamicii, oricat de multi ar fi, ca reactie la anuntul mobilizarii partiale in Federatia Rusa, relateaza Ukrainska Pravda.

Fortele ruse nu mai detin controlul total asupra regiunii Lugansk. Ucrainenii avanseaza adanc in teritoriile ocupate din est

Fortele armate ucrainene avanseaza tot mai adanc in teritoriile ocupate de rusi din estul tarii, scrie New York Times.

Statul Major al armatei ucrainene anunta ca Rusia isi instruieste noi batalioane de soldati

Statul Major al Fortelor Armate din Ucraina a anuntat ca Rusia formeaza patru batalioane de soldati care urmeaza sa fie dislocati in razboi. Posturile de ofiter ale acestora sunt ocupate de profesori de la o scoala militara.

actualitate, 13:01

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1817 seconds )