Libnet.ro
UNICEF

05:15

Asistenta Urgenta

Libnet Ro
DOCUMENT O vulnerabilitate majora. Cum vrea Guvernul sa reglementeze medicina de razboi

DOCUMENT O vulnerabilitate majora. Cum vrea Guvernul sa reglementeze medicina de razboi

Guvernul vrea sa reglementeze asistenta medicala operationala printr-un proiect de ordonanta de urgenta, motivand urgenta prin lipsa reglementarilor in domeniu, care creeaza o vulnerabilitate majora pentru suficienta sprijinului medical in operatiuni de mare amploare sau pentru indeplinirea obligatiilor asumate in cadrul NATO. Prin noile reglementari este stabilita modalitatea de acordare a asistentei medicale in cazul unor operatiuni militare, in conditii de actiuni continue ale inamicilor, insuficienta resurselor medicale, accesul limitat la mijloacele de diagnostic si tratament, austeritate, conditii de mediu extreme.

Guvernul se pregateste sa introduca asistenta medicala operationala in legea privind reforma in domeniul sanatatii

Guvernul se pregateste sa introduca, printr-o ordonanta de urgenta, asistenta medicala operationala in legea privind reforma in domeniul sanatatii.

Al-Jazeera: Curtea Internationala de Justitie va lua o decizie in dosarul de genocid deschis impotriva Israelului

ACTUALIZARE - Curtea Internationala de Justitie spune ca Israelul trebuie sa permita asistenta umanitara pentru Gaza --- *ACTUALIZARE - Presedintele CIJ enumera declaratiile oficialilor israelieni privind limbajul dezumanizant --- *ACTUALIZARE - Curtea ordona Israelului sa ia toate masurile pentru a preveni genocidul --- *ACTUALIZARE - CIJ: Operatiunea militara israeliana s-a soldat cu un numar mare de morti si raniti --- *ACTUALIZARE - CIJ spune ca are competenta de a se pronunta --- *ACTUALIZARE - Presedintele CIJ: Exista suficiente dovezi de disputa pentru cazul genocidului --- *ACTUALIZARE - 16 dintre cei 17 judecatori ai instantei sunt prezenti la sedinta --- Curtea Internationala de Justitie urmeaza sa pronunte hotararea cu privire la masurile de urgenta solicitate de Africa de Sud in cazul sau de genocid impotriva Israelului din cauza razboiului sau din Fasia Gaza,.

Al-Jazeera: CIJ obliga Israelul sa ia mai multe masuri pentru protejarea palestinienilor din Gaza

ACTUALIZARE - Africa de Sud saluta masurile provizorii luate de Curtea Internationala de Justitie --- *ACTUALIZARE - Sedinta CIJ s-a incheiat --- *ACTUALIZARE - Curtea Internationala de Justitie spune ca Israelul trebuie sa permita asistenta umanitara pentru Gaza --- *ACTUALIZARE - Presedintele CIJ enumera declaratiile oficialilor israelieni privind limbajul dezumanizant --- *ACTUALIZARE - Curtea ordona Israelului sa ia toate masurile pentru a preveni genocidul --- *ACTUALIZARE - Israelul trebuie sa se prezinte la CIJ in termen de o luna --- *ACTUALIZARE - CIJ: Operatiunea militara israeliana s-a soldat cu un numar mare de morti si raniti --- *ACTUALIZARE - CIJ spune ca are competenta de a se pronunta --- *ACTUALIZARE - Presedintele CIJ: Exista suficiente dovezi de disputa pentru cazul genocidului --- *ACTUALIZARE - 16 dintre cei 17 judecatori ai instantei sunt prezenti la sedinta --- Curtea Internationala de Justitie urmeaza sa pronunte hotararea cu privire la masurile de urgenta solicitate de Africa de Sud in cazul sau de genocid impotriva Israelului din cauza razboiului sau din Fasia Gaza,.

CMR: Colegiul Medicilor solicita retragerea de urgenta a proiectelor publicate in transparenta de CNAS

Colegiul Medicilor din Romania a solicitat luni retragerea proiectelor puse in dezbatere publica de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate privind valoarea punctului pe serviciu in asistenta medicala ambulatorie de specialitate.

Ajutorul militar al SUA pentru Ucraina a incetat. Casa Alba a terminat banii, iar republicanii din Congres blocheaza fondurile suplimentare |Zelenski: Miza este libertatea globala

Asistenta militara americana pentru Ucraina a incetat, in conditiile in care Congresul SUA nu a reusit sa autorizeze cheltuielile de urgenta solicitate de administratia presedintelui Joe Biden la sfarsitul lunii octombrie.

Ce spitale din Bucuresti vor asigura urgentele in noaptea de Revelion si in primele zile de anul viitor

Spitalele de urgenta din Capitala vor asigura asistenta medicala in caz de nevoie, atat pentru adulti, cat si pentru copii in noaptea de Revelion si in primele zile din 2024. Dupa un Craciun bogat in bucate, urmeaza si masa dintre ani, care, de obicei, se transforma intr-un pericol pentru sanatate. Pentru a avea o noapte fara probleme de sanatate, nutritionistii ne recomanda sa avem grija la ce mancam, dar si la cat. Lista spitalelor din Capitala care vor asigura urgentele in noaptea de Revelion 2024 .

Lista spitalelor din Bucuresti care vor asigura urgentele in noaptea de Revelion si in primele zile din anul 2024

Spitalele de urgenta din Bucuresti vor fi deschise si vor asigura asistenta medicala in caz de nevoie, atat pentru adulti, cat si pentru copii atat in noaptea dintre ani cat si in primele zile din 2024.

Numar record de apeluri la numarul de urgenta 112 in trei zile de Craciun

Operatorii STS au preluat, in cele trei zile ale sarbatorilor de Craciun, peste 90. 000 de apeluri la numarul de urgenta 112, cele mai multe fiind pentru acordarea de asistenta medicala.

Interventie de urgenta in Pitesti. 3 vanzatoare au ajuns la spital, dupa ce s-au intoxicat in magazin

Alerta intr-un magazin din Pitesti, sambata dimineata. 3 vanzatoare s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Pompierii au fost chemati sa intervina intr-un magazin din municipiul Pitesti, bulevardul Petrochimistilor, pentru a acorda asistenta medicala angajatelor, care acuzau stari generale de rau. Echipele medicale au preluat cele trei femei afectate, care erau constiente si cooperante, transportandu-le la spital pentru investigatii amanuntite, potrivit reprezentantilor ISU Arges. La fata locului au fost trimise trei echipaje SMURD, o autospeciala de interventie si o autospeciala CBRN Chimic, Biologic, Radiologic, Nuclear).

O pacienta de la Spitalul Slatina a murit in liftul blocat intre etaje. Director medical: Daca se intampla in salon era acelasi protocol

O pacienta in varsta de 81 ani, internata in sectia Neurologie a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, a intrat in stop cardio-respirator in timp ce se afla in lift, alaturi de un medic, o asistenta si doua infirmiere. Liftul s-a blocat intre etaje. IPJ Olt cerceteaza cazul.

Razboi in Ucraina, ziua 655. Patru civili ucraineni, ucisi in urma atacurilor din timpul noptii

Razboi in Ucraina, ziua 655. Ucraina a fost nevoita sa ceara asistenta de urgenta din Romania si Polonia pentru a treia oara de la inceputul iernii din cauza unui deficit in sistemul energetic.

Ucraina a cerut din nou ajutor de urgenta de la Romania si Polonia din cauza deficitului de electricitate

Ucraina a fost nevoita sa ceara asistenta de urgenta din Romania si Polonia pentru a treia oara de la inceputul lunii decembrie din cauza unui deficit in sistemul energetic, a scris Ukrenergo compania nationala de energie a Ucrainei) pe Telegram, potrivit Ukrainska Pravda.

Catalin Predoiu: MAI continua sa isi doteze fortele cu noi tehnologii si capacitati de raspuns in cazul situatiilor de urgenta

Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, a declarat joi, la evenimentul prilejuit de intrarea in dotare a Centrului de comunicatii al punctului de comanda mobil national si a doua centre de comunicatii ale punctelor de comanda mobile de nivel mediu, ca Ministerul de Interne continua sa isi doteze fortele cu noi tehnologii si capacitati de raspuns in cazul situatiilor de urgenta, cu alte cuvinte sa isi intareasca capacitatea de asistenta a cetatenilor si a comunitatilor in situatii de urgenta.

Noua spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta de Sfantul Andrei si 1 Decembrie

Noua spitale de adulti si copii vor asigura asistenta medicala de urgenta in zilele de 30 noiembrie - Sfantul Andrei si 1 decembrie - Ziua Nationala a Romaniei, informeaza Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti.

Spitalele din Bucuresti care vor asigura asistenta medicala de urgenta de Sfantul Andrei si 1 Decembrie

In Bucuresti, asistenta medicala de urgenta in zilele de 30 noiembrie Sfantul Apostol Andrei) si 1 decembrie Ziua Nationala a Romaniei), va fi asigurata de noua spitale, potrivit Directiei de Sanatate Publica Bucuresti.

Care sunt cele noua spitale ce vor asigura asistenta medicala de urgenta in Bucuresti de Sfantul Andrei si 1 Decembrie

Asistenta medicala de urgenta din Bucuresti va fi asigurata de noua spitale de adulti si copii in zilele de 30 noiembrie, Sfantul Andrei, si 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, a informat Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti. Care sunt unitatile medicale ce vor asigura asistenta medicala de urgenta zilele urmatoare .

Lista celor noua spitale din Bucuresti care vor asigura asistenta medicala de urgenta de Sf. Andrei si 1 Decembrie

Noua spitale de adulti si copii vor asigura asistenta medicala de urgenta in zilele de 30 noiembrie, Sfantul Andrei, si 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, informeaza Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti.

Rusia si Iran cer incetarea focului in Fasia Gaza. Discutie intre Serghei Lavrov si ministrul de externe iranian

Ministrii de externe din Rusia si Iran solicita o incetare a focului in Fasia Gaza si spun ca populatia civila din zona are nevoie de asistenta urgenta, relateaza Reuters. Rusia si Iran au cerut, duminica, incetarea focului in Gaza .

Premiera mondiala: Instagram lanseaza un buton de siguranta pentru combaterea hartuirii online, in Franta

Instagram a introdus in premiera mondiala un buton de siguranta in Franta, oferind utilizatorilor posibilitatea de a apela direct o linie telefonica de urgenta pentru a combate hartuirea online. Acest buton le permite utilizatorilor sa se conecteze cu psihologi si juristi de la linia nationala de asistenta pentru victimele violentei digitale, 3018, reprezentand un pas important in lupta impotriva hartuirii online, relateaza Stirileprotv. ro. Un instrument eficient impotriva hartuirii digitale .

actualitate, 05:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )