Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

ASTAZI ARE LOC Gala BURSA 2021

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASTAZI ARE LOC Gala BURSA 2021

Prestigioasa GALA BURSA a acestui an este programata la Athenee Palace Hilton Bucharest, sala Le Diplomate, in data de 25 noiembrie 2021, incepand cu ora 18. continuă pe Ziarul Bursa

Referendum pentru certificatul covid-19, organizat in premiera de autoritatile acestei tari. Cand are loc

Este prima tara din lume care organizeaza referendum pentru certificatul covid-19. Autoritatile vor sa stie daca oamenii sunt de acord sa se implementeze certificatul covid obligatoriu pentru a putea intra in spatii precum mall-uri, magazine de haine si cele non-alimentare. Cetatenii sunt chemati la urne duminica, pentru a isi spune parerea in cadrul unui referendum .

Un nou protest impotriva certificatului verde are loc in Occident. Cetatenii italieni au iesit in strada dupa ce guvernul italian a anuntat noi restrictii pentru persoanele nevaccinate

Un nou protest are loc in Occident, dupa ce Italia a anuntat ca va introduce noi restrictii pentru persoanele nevaccinate. Certificatul verde va fi obligatoriu chiar si pentru transportul in comun. Restrictiile pentru nevaccinati vor .

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0.1464 seconds )