Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Astra Film Festival 2021 si-a desemnat castigatorii

Adevărul Adevărul,
Astra Film Festival 2021 si-a desemnat castigatorii

Zece premii au fost acordate la Astra Film Festival la capatul a opt zile in care spectatorii au avut prilejul sa participe la 200 de evenimente culturale. continuă pe Adevărul

evomag.ro

Astra Film Festival 2021 si-a desemnat castigatorii

Zece premii au fost acordate la Astra Film Festival la capatul a opt zile in care spectatorii au avut prilejul sa participe la 200 de evenimente culturale. Juriul, alcatuit din personalitati culturale din Romania si din strainatate, a avut de evaluat 41 de filme inscrise in cele patru sectiuni competitionale - majoritatea prezentate la Sibiu in premiera mondiala sau nationala.

Canotorii romani medaliati la JO Tokyo au vaslit pentru a ajunge la ecranele Astra Film Festival

Eveniment special la Astra Film Festival. Canotorii romani medaliati in aceasta vara la Olimpiada de la Tokyo au venit sa vasleasca pe lacul din Dumbrava Sibiului. De data aceasta, nu pentru a cuceri noi medalii, ci pentru a vedea un film proiectat in cadrul Programului special Barcile de Salvare. Este vorba despre documentarul realizat de jurnalistul Alex Dima Pro TV, Romania, te iubesc!), care arata cum se fura padurile Romaniei si dreptul copiilor nostri la un aer curat. Astra Film Festival continua la Sibiu cu un weekend care poate fi considerat un festival in sine: vineri, sambata si duminica vor fi peste 40 de evenimente culturale proiectii de filme, concerte, dezbateri Doc Talk, sesiuni QA).

Medaliatii olimpici ai Romaniei la canotaj, aparitie inedita la Astra Film Festival

Canotorii romani, medaliati la Jocurile Olimpice de la Tokyo, au oferit o aparitie de neuitat la Sibiu, in cadrul Astra Film Festival.

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )