Libnet.ro
UNICEF

14:15

Atac cibernetic asupra spitalelor din Cehia, in plina pandemie de COVID-19. Cehii vor putea bea bere la terese incepand din 25 mai

Adevărul Adevărul,
Atac cibernetic asupra spitalelor din Cehia, in plina pandemie de COVID-19. Cehii vor putea bea bere la terese incepand din 25 mai

Mai multe spitale cehe au informat recent ca au fost tinta unor tentative de atacuri cibernetice la care au reusit sa reziste. Situatia este acum calma, am inregistrat incidente punctuale care au fost dejucate, a declarat vineri ministrul ceh al sanatatii Adam Vojtech. continuă pe Adevărul

FNGCIMM: suspiciuni intemeiate privind un posibil atac cibernetic sofisticat asupra www.imminvest.ro

FNGCIMM are suspiciuni intemeiate privind un atac cibernetic asupra siteurilor www. fngcimm. ro si www. imminvest. ro, care au fost blocate la scurt timp de la deschiderea aplicatiei IMM Invest.

Cehia avertizeaza ca ar putea urma noi atacuri cibernetice asupra spitalelor

Autoritatile din Cehia avertizeaza ca spitalele ar putea din nou sa devina victime ale atacurilor cibernetice, tara central-europeana avand un precedent din prima parte a lui martie. Unitatile medicale sunt printre cele mai vulnerabile tinte pentru ca o parte dintre echipamentele electronice folosite in spitale nu pot fi protejate cu solutii traditionale de securitate, iar doctorii, asistentii si infirmierii nu sunt instruiti adecvat sa depisteze un potential atac informatic.

Seful Consiliului Judetean Bihor, amendat dupa ce a fost prins la pescuit in plina pandemie: Nu trebuia sa cedez acestei ispite

Presedintele Consiliul Judetean Bihor, Pasztor Sandor, a fost amendat de Politie cu 5. 000 de lei dupa ce, in plina pandemie de coronavirus, a fost prins la pescuit, alaturi de mai multe persoane, pe un lac de langa Oradea. Pasztor, care este si vicepresedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, admite ca a gresit si scrie pe Facebook ca nu trebuia sa cedeze acestei ispite.

Semn divin aparut, in plina pandemie, inainte de Pasti, la Manastirea Frasinei

Semn divin in plina pandemie de coronavirus! .

Veste uriasa in plina pandemie de coronavirus. Recoltarea de plasma in Romania poate incepe in cateva zile

Veste uriasa in plina pandemie de coronavirus venita de la Centrul de Transfuzii din Capitala. Medicii de acolo sunt pregatiti sa ofere colegilor care trateaza bolnavii de coronavirus cel mai eficient remediu. Este vorba despre plasma convalescenta.

CORONAVIRUS. imbulzeala la paine si cartofi, intr-o localitate din Salaj, in plina pandemie de COVID-19. Prefectul Marcel Turcas: Cunoastem cu totii o anumita inclinatie spre indisciplina sociala a unor parti a comunitatii noastre (VIDEO)

Imagini scandaloase intr-o comuna din judetul Salaj. in goana dupa popularitate, primarul nu a mai tinut cont de regulile de distantare sociala impuse in timpul starii de urgenta generata de pandemia de co.

FLORIN CITU: FNGCIMM a prezentat public date care indica un atac informatic asupra site-ului IMM Invest

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca FNGCIMM a prezentat public date care indica un atac informatic asupra site-ului IMM Invest. Cine a atacat acest site? De ce a fost atacat?, se intreaba Citu, mentionand ca procedura de inregistrare se va relua de la zero.

Bataie pe o strada din Satu Mare in plina pandemie

Bataie in toata regula in plina strada in mijlocul pandemiei. Zeci de persoane au fost implicate intr-un scadal urias langa Spitalul Judetean din Satu Mare.

Suedia, inca o decizie curajoasa in plina pandemie: Ne-am fi dorit sa incepem chiar si mai devreme!

Cand Romania tremura in fata coronavirusului, iar profesorul Adrian Streinu-Cercel ne avertizeaza ca s-ar putea sa nu mai iesim din case pana la anul!, in Suedia, viata normala merge inainte.

Cat l-a costat baia de multime pe primarul din Ogrezeni. Edilul s-a pozat cu seniorii comunei in plina pandemie de coronavirus

Primarul comunei Ogrezeni si administratorul public al localitatii din judetul Giurgiu au fost amendati cu cate 2. 000 de lei, dupa ce politistii s-au autosesizat in urma aparitiei unor imagini in care acestia distribuiau pungi cu alimente satenilor, iar pe unii dintre ei i-au imbratisat in fata camerelor foto.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )