Libnet.ro
UNICEF

06:15

Aterizat Urgenta

Libnet Ro
VIDEO: Momente de groaza intr-un avion! A aterizat de urgenta dupa ce usa s-a deschis in timpul zborului

VIDEO: Momente de groaza intr-un avion! A aterizat de urgenta dupa ce usa s-a deschis in timpul zborului

Un avion al companiei Asiana Airlines a aterizat in siguranta in Coreea de Sud dupa ce un pasager a deschis usa in timpul zborului, vineri 26 mai), a declarat un purtator de cuvant al companiei. Imaginile video filmate de o persoana aflata in zbor si obtinute de televiziunea Yonhap News au aratat cum vantul intra .

Un avion cu ruta Londra-Bucuresti a aterizat de urgenta la Budapesta Care a fost motivul de panica de la bordul aeronavei

Un avion al companiei British Airways care zbura de la Londra la Bucuresti a aterizat de urgenta la Budapesta, dupa ce unei insotitoarea de zbor i s-a facut rau, potrivit The Sun. Aeronava Airbus A320, cu 170 de pasageri la bord, a fost nevoita sa aterizeze de urgenta la Budapesta, timp in care membrii echipajului i-au acordat primul ajutor colegei lor. Unei insotitoare de bord i s-a facut rau .

Un avion ce decolase din Sibiu, aterizare de urgenta. Incidentul ce a pus in pericol siguranta pasagerilor

Un avion ce decolase din Sibiu catre Germania a aterizat de urgenta in Budapesta, marti dimineata, in urma unui incident ce ar fi putut pune in pericol siguranta pasagerilor. Pilotul a luat.

Avion decolat din Sibiu, aterizat de urgenta la Budapesta dupa ce a fost lovit de o pasare

Momente de panica intr-un avion care a decolat de la Sibiu si avea ca destinatie Germania. Avionul a aterizat de urgenta la Budapesta, dupa ce a fost lovit de o pasare.

Un avion a aterizat de urgenta, dupa ce o cobra s-a strecurat in cabina de pilotaj: Creierul meu nu a inregistrat ce se intampla

O cobra a fost descoperita in cabina de pilotaj a unui avion, motiv pentru care aeronava a aterizat de urgenta. Avionul se afla in zbor si a aterizat de urgenta pe un aeroport din Africa de Sud. Pilotul Rudolph Erasmus a trait momente socante cand a observat un pasager in plus in avion. O cobra a fortat aterizarea de urgenta a unui avion .

O cobra s-a strecurat in cabina de pilotaj a unui avion. Aterizare de urgenta: Toata lumea a incremenit

Un sarpe periculos a fost descoperit in cabina de pilotaj a unui avion. Aparatul se afla in zbor si a aterizat de urgenta pe un aeroport din Africa de Sud. Pilotul Rudolph Erasmus a fost socat cand a observat un pasager in plus in avionul sau. Nu era un om, ci o cobra.

Avion aterizat de urgenta in Africa de Sud, dupa ce un sarpe periculos s-a strecurat in cabina de pilotaj

Un sarpe cobra a fost descoperit in cabina de pilotaj a unui avion. Aparatul se afla in zbor si a aterizat de urgenta pe un aeroport din Africa de Sud.

Un pasager din avionul care a aterizat de urgenta pe Otopeni, dupa ce pilotului i s-a facut rau: Dumnezeu sa-l binecuvanteze pe copilot

Un oradean in varsta de 43 de ani a povestit clipele de cosmar pe care le-a trait in timpul cursei Tarom care s-a intors sambata din drum dupa ce comandantul a lesinat la mansa. Pasagerii cursei charter Timisoara Hurghada Egipt), care a plecat de pe aeroportul din vestul tarii sambata dupa amiaza, au avut parte o de o experienta neobisnuita. Clipe de cosmar pentru pasagerii unei curse Tarom .

Un avion TAROM a aterizat de urgenta pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti

O aeronava TAROM care zbura pe ruta Timisoara - Hurghada a aterizat de urgenta, sambata dupa-amiaza, pe Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti, din cauza unei urgente medicale a unuia dintre membrii echipajului de comanda.

Un avion TAROM a aterizat de urgenta la Otopeni dupa ce pilotul devenise inconstient

Un avion TAROM cu 184 de pasageri la bord, care zbura de la Timisoara spre Egipt, a aterizat de urgenta pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni. Este vorba despre un avion Boeing 737, care facea un zbor charter pe ruta Timisoara Hurghada. Avionul s-a intors spre aeroportul din Otopeni cu putin timp inainte de .

Un avion Tarom care plecase de la Timisoara a aterizat de urgenta dupa ce pilotului i s-a facut rau

O aeronava TAROM care a decolat sambata de la Timisoara cu destinatia Hurghada a aterizat de urgenta pe Aeroportul Henri Coanda, dupa ce comandantului i s-a facut rau.

Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni pentru un avion TAROM cu 184 de pasageri la bord. Pilotului i s-ar fi facut rau si si-ar fi pierdut cunostinta

O aeronava TAROM care decolase de la Timisoara si se indrepta spre Egipt a aterizat pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, sambata dupa-amiaza, din cauza unei urgente medicale, in conditiile in care comandatului avionului i s-ar fi facut rau si si-ar fi pierdut cunostinta, potrivit Boarding Pass.

Aterizare de urgenta pe Otopeni, dupa ce pilotului i s-a facut rau

O aeronava Tarom a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni, sambata, dupa ce pilotul a ramas in stare de inconstienta in timpul zborului.

O aeronava TAROM a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni. Unui pilot i s-a facut rau la mansa avionului

Un avion cu 184 de pasageri la bord, care decolase din Timisoara, a aterizat, sambata, de urgenta pe Aeroportul International Henri Coanda Otopeni). Boeingul 737-800NG TAROM, inmatriculat YR-BGK, care opera cursa charter RO7673 pe ruta Timisoara Hurghada, a fost nevoit sa schimbe planul de zbor cu putin timp inainte de a intra in spatiul .

Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni! Unui pilot i s-a facut rau la mansa avionului |Aeronava decolase din Timisoara

Un avion cu 184 de pasageri la bord, care a decolat din Timisoara, a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni.

Pasagerii avionului in care s-a dat alerta cu bomba au trecut prin clipe greu de imaginat: A fost foarte infricosator

Pasagerii zborului RO 154 al companiei Tarom care veneau de la Tel Aviv la Bucuresti, au declarat ca alerta privind existenta unei bombe la bordul aeronavei a fost o experienta terifianta, iar echipajul de zbor nu i-a ajutat deloc, potrivit antena3. ro. Marturiile pasagerilor din avionul Tarom aterizat de urgenta la Istanbul .

A fost infricosator |Marturiile pasagerilor din avionul Tarom aterizat de urgenta la Istanbul, dupa o amenintare cu bomba

A fost alerta cu bomba la bordul unui avion Tarom, care venea de la TelAviv si se indrepta spre Romania. Pasagerii marturisesc ca a fost o experienta ingrozitoare, iar echipajul de zbor nu i-a ajutat deloc.

O aeronava TAROM a aterizat de urgenta la Istanbul din cauza unei amenintari cu bomba

O aeronava TAROM care efectua cursa Tel Aviv-Bucuresti a aterizat de urgenta la Istanbul vineri dimineata din cauza unei amenintari cu bomba care, ulterior, s-a dovedit a fi falsa, informeaza operatorul aerian national.

Un avion TAROM a aterizat de urgenta la Istanbul, dupa o amenintarecubomba

O aeronava TAROM care efectua cursa Tel Aviv-Bucuresti a aterizat de urgenta la Istanbul vineri dimineata din cauza unei amenintari cu bomba care, ulterior, s-a dovedit a fi falsa, informeaza operatorul aerian national. Compania TAROM informeaza ca din cauza unui avertisment referitor la existenta unei bombe la bord, aeronava care efectua cursa RO 154 Tel .

Un avion Tarom a aterizat de urgenta la Istanbul dupa o amenintare cu bomba

O aeronava TAROM care efectua cursa Tel Aviv-Bucuresti a aterizat de urgenta la Istanbul vineri dimineata din cauza unei amenintari cu bomba care, ulterior, s-a dovedit a fi falsa, informeaza operatorul aerian national.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1665 seconds )