Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Australia: Au fost anuntati judecatorii care vor analiza cazul Novak Djokovic Decizia lor va fi definitiva

Hotnews Hotnews,
 Australia: Au fost anuntati judecatorii care vor analiza cazul Novak Djokovic Decizia lor va fi definitiva

Trei judecatori de la Curtea Federala a Australiei vor analiza contestatia lui Novak Djokovic impotriva anularii vizei sale de catre guvern, in cadrul unei audieri care ar putea fi decisiva pentru acest caz, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Miturile despre frumusete care au fost demontate. Multe femei vor fi dezamagite

E lesne de inteles ca, auzind deseori despre unele trucuri ori sfaturi de infrumusetare, multe dintre noi ajung sa le creada si, implicit, sa le pracrice, sperand ca asa vor rezolva anumite probleme sau ca vor deveni mai atragatoare. Fie ca le-ai auzit de la prieteni, cunostinte sau chiar de la mama ta, multe dintre .

Instanta suprema intervine in scandalul de la Consiliul Superior al Magistraturii si ii acuza pe judecatorii care au boicotat plenul

Inalta Curte de Casatie si Justitie a reactionat miercuri in scandalul de la Consiliul Superior al Magistraturii, unde cu o zi in urma sapte judecatori si procurori au refuzat sa asigure cvorum pentru sedinta de plen in care ar fi urmat sa fie vacantat postul de judecator al Marianei Ghena si numit in locul acesteia judecatorul Marian Buda de la instanta suprema, pe motiv ca sedintele sunt conduse de un presedinte nelegitim, Bogdan Mateescu, ceea ce loveste de nulitate orice hotarare a Consiliului adoptata in aceste conditii. Instanta suprema ii acuza pe cei 7 magistrati ca nu isi indeplinesc propriile atributii si califica situatia drept inadmisibila.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1878 seconds )