Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Autoritatile din China au gasit primul caz cu transmitere comunitara al variantei Omicron

România Liberă România Liberă,
Autoritatile din China au gasit primul caz cu transmitere comunitara al variantei Omicron

Autoritatile din China au raportat sambata primul caz de transmitere comunitara cu varianta Omicron detectat la Beijing, cu doar cateva saptamani inainte de deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarna, transmite Reuters care citeaza media chineze. Televiziunea chineza de stat a anuntat sambata ca a fost identificat un pacient cu varianta Omicron a noului coronavirus. Autoritatile au . continuă pe România Liberă

Beijingul a raportat primul caz de transmitere comunitara cu varianta Omicron

Autoritatile chineze au raportat astazi primul caz de transmitere comunitara cu varianta Omicron detectat la Beijing, cu doar cateva saptamani inainte de deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarna.

Beijing a raportat primul caz de infectare cu Omicron, cu cateva saptamani inainte de JO

Orasul Beijing a raportat primul caz local de infectare cu varianta Omicron a coronavirusului, cu cateva saptamani inainte de Jocurile Olimpice de iarna, potrivit news. ro. Pang Xinghuo, director adjunct al Centrului Municipal pentru Prevenirea si Controlul Bolilor, a declarat ca in urma testarilor in laborator s-au descoperit mutatii specifice variantei Omicron. Oficialii au izolat domiciliul persoanei infectate si locul de munca si au strans 2. 430 de esantioane pentru testare de la persoane cu legatura cu cele doua locuri.

Un alt oras din China se confrunta cu un focar de infectii Omicron

China a raportat un nou focar de infectii cu Omicron, dupa ce orasul Xian a intrat in carantina. Noua varianta a adus provocari strategiei Chinei de a stinge rapid focarele locale. Orasul-port Tianjin, din nordul Chinei, a raportat 41 de infectii cu Omicron. Este in crestere fata de 33 de cazuri raportate in ziua precedenta.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1648 seconds )