Libnet.ro
UNICEF

10:00

Autoritatile franceze vor ca cetatenii sa isi petreaca anul acesta vacanta de vara in Franta

Hotnews Hotnews,
 Autoritatile franceze vor ca cetatenii sa isi petreaca anul acesta vacanta de vara in Franta

Guvernul francez nu doreste ca cetatenii sai sa calatoreasca in strainatate in aceasta vara si recomanda ca acestia sa isi petreaca vacantele in Franta, a afirmat duminica ministrul tranzitiei ecologice si solidare Elisabeth Borne, transmite Reuters, citat de Agerpres. La inceputul lunii mai, presedintele Emmanuel Macron a declarat ca este putin probabil ca francezii sa poata efectua calatorii importante in strainatate in aceasta vara si chiar si calatoriile in Europa ar putea fi limitate pentru a reduce riscul reaparitiei epidemiei COVID-19. continuă pe Hotnews

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Seceta ca anul acesta n-a mai fost de 50-60 de ani

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, se arata ingrijorat in ceea ce priveste seceta de anul acesta. Ministrul a declarat duminica intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca o.

Coronavirus |Franta nu doreste ca cetatenii sai sa isi petreaca vacantele in afara granitelor vara aceasta

In contextul in care mai multe state doresc sa redeschida turismul pentru a sprijini economia afectata de pandemia de coronavirus, guvernul Frantei nu vrea ca cetatenii francezi sa calatoreasca in afara.

China renunta anul acesta, in premiera, la stabilirea unui obiectiv de crestere

China nu isi va stabili un obiectiv de crestere in acest an, a anuntat vineri premierul Li Keqiang, o decizie fara precedent pentru gigantul asiatic, inca slabit de pandemia noului coronavirus, informeaza AFP, citata de Agerpres. Este pentru prima oara cand autoritatile chineze nu stabilesc o tinta a Produsului Intern Brut de cand s-a inceput publicarea acestor obiective, in 1990, noteaza Reuters. Tara noastra se va confrunta cu anumiti factori dificil de prevazut din cauza pandemiei COVID-19 si a conjuncturii mondiale, a declarat premierul Li Keqiang intr-un discurs-fluviu cu care a deschis sesiunea anuala a parlamentului, Congresul National al Poporului.

Ministerul Educatiei a publicat calendarul de Bacalaureat Prima proba are loc pe 22 iunie, rezultatele finale pe 5 iulie Ce este diferit anul acesta

Ministerul Educatiei a publicat, luni, calendarul examenului de Bacalaureat. inscrierea candidatilor va avea loc in perioada 3-10 iunie, prima proba pe 22 iunie, iar rezultatele finale vor fi afisate pe 5 iulie. in contexul pandemiei de coronavirus, elevii vor fi asezati in salile de examen astfel incat sa fie respectata distanta de 2 m. Elevii care se afla in izolare sau cei confirmati pozitiv cu noul coronavirus, dar si cei care au diferite afectiuni cronice sau cei care prezinta un risc crescut de infectiede a dezvolta complicatii asociate infectiei Sars-CoV-2 vor sustine probele pentru examenul national de Bacalaureat conform unei proceduri speciale, ce urmeaza a fi elaborata de minister.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )