Libnet.ro
UNICEF

18:00

Autorizatia Euroins

Libnet Ro
Plafonarea RCA, la Guvern, dupa retragerea licentei Euroins. Preturile asigurarilor vor fi inghetate 6 luni la nivelul din 28 februarie 2023

Plafonarea RCA, la Guvern, dupa retragerea licentei Euroins. Preturile asigurarilor vor fi inghetate 6 luni la nivelul din 28 februarie 2023

Plafonarea preturilor asigurarilor RCA este pe masa Guvernului, in sedinta din 29 martie 2023, dupa ce ASF a retras autorizatia de functionare a Euroins. in varianta actuala, se prevede inghetarea preturilor RCA timp de jumatate de an la nivelul din.

Denuntare polita RCA Euroins. Pasii pe care trebuie sa ii urmezi

Situatie dificila pentru romanii care aveau asigurari la compania Euroins, avand in vedere ca ASF a retras autorizatia de functionare. Iata ce trebuie sa faci pentru denuntare polita Euroins ca sa iti recuperezi banii si sa iti poti face o alta asigurare. Euroins, in insolventa. ASF i-a retras autorizatia Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) .

Care sunt cele mai ieftine polite RCA dupa insolventa Euroins. Unde poti sa ai asigurare cu bani putini

La finalul saptamanii trecute, ASF a luat decizia de a retrage autorizatia celui mai mare asigurator din Romania. Soferii sunt ingrijorati cu privire la tarifele pe care trebuie sa le achite pentru asigurarea de raspundere civila. Afla in randurile de mai jos care sunt cele mai ieftine polite RCA dupa insolventa Euroins. De unde poti .

Criza de la Euroins: Statul ar vrea CEC pe piata RCA, dar va fi o oportunitate sau pas un drum falimentar?

Decizia Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) de a ridica autorizatia de functionare a Euroins si propunerea deschiderii procedurii de faliment aduce piata politelor RCA intr-un nou punct de restart.

Seful ASF, Nicu Marcu, trebuie sa explice cum a fost posibil falimentul Euroins (VIDEO)

Seful ASF, Nicu Marcu va merge in comisiile de specialitate din Parlament pentru a prezenta concluziile intregilor analize activitatii de control si supraveghere, in mod special cu trimitere la situatia Euroins, decizia care a fost luata de catre ASF de a retrage autorizatia de functionare a Euroins. Seful ASF, Nicu Marcu, a fost propus in functie de PNL .

ASF explica cum s-a ajuns la falimentul Euroins: Nu sunt cauze economice

Autorizatia de functionare a Euroins a fost retrasa pentru ca firma nu a respectat regulamentele, si nu din cauze economice.

Nou cutremur pe piata asigurarilor - ASF decide insolventa Euroins

La doar un an si jumatate dupa ce a hotarat insolventa celui mai mare asigurator din piata noastra - City Insurance -, Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a hotarat, ieri, 17 martie, ca urmatorul jucator din sector - Euroins - sa intre in insolventa, retragandu-i autorizatia de functionare.

Semnal de alarma al transportatorilor dupa falimentul Euroins: Riscul iminent este ca multi operatori de transport sa fie serios afectati

Transportatorii rutieri au transmis un semnal de alarma dupa ce o noua companie de pe piata asigurarilor este in pragul falimentului. Dupa ce Euroins a pierdut autorizatia de functionare ca urmar a deciziei ASF, Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) isi manifesta ingrijorarea in ceea ce priveste destabilizarea pietei RCA. Semnal de alarma transmis de transportatori, in plin scandal RCA .

Adrian Caciu, despre o eventuala plafonare a preturilor RCA: Nu va fi la nivelul tarifelor de referinta recent publicate de ASF O propunere va fi in jurul valorii din luna august 2022 (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Adrian Caciu, a declarat vineri seara intr-o interventie pentru B1 TV ca Guvernul va lua masuri in cursul saptamanii viitoare pentru a proteja consumatorii in fata unei eventuale cresteri de preturi la politele RCA dupa ce ASF a retras autorizatia de functionare pentru Euroins.

Ce trebuie sa faca romanii care au asigurare auto la Euroins daca va intra compania in faliment

Autoritatea de Supraveghere Financiara a anuntat, vineri, ca retrage autorizatia de functionare a Euroins Romania si va promova o cerere pentru deschiderea procedurii de faliment, astfel ca multi romani se intreaba ce le ramane de facut in cazul in care au polita RCA de la aceasta companie.

Important pentru clientii Euroins! Cat timp mai este valabila polita si ce se intampla in cazul unui accident

Cutremur pe piata asigurarilor, dupa ce ASF a decis sa retraga autorizatia companiei Euroins si a constatat starea de insolventa. Asiguratii sunt extrem de ingrijorati cu privire la ce va urma.

Soferi cu RCA Euroins: ce trebuie sa faci in cazul in care ai fost implicat intr-un accident

ASF a decis sa ridice autorizatia de functionare a Euroins si sa propuna deschiderea procedurii de faliment a asiguratorului care detine cea mai mare cota de piata pe segmentul RCA din Romania. iti prezentam in acest material ce trebuie sa faci in.

PAID, mesaj pentru populatie, dupa dezastrul Euroins

Asigurarea impotriva dezastrelor naturale ramane valabila si permite instrumentarea daunelor, chiar si in situatia in care distribuitorul intra in faliment, a anuntat vineri Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale PAID). Dupa ce ConsiliulASF a decis sa retraga autorizatia de functionare a societatii Euroins Romania, PAID aduce clarificari cu privire la intrarea in faliment a unui .

Eurohold va pastra si proteja activele Euroins Romania

Eurohold, compania care detine Euroins Romania, a raspuns la decizia ASF de a retrage autorizatia de functionare a companiei si de a constata insolventa asiguratorului.

Eurohold: Decizia ASF este o preluare ostila a activelor filialei din Romania

ACTUALIZARE - Tanja Blatnik, CEO Euroins Romania: ASF a ales sa comunice joi seara, prin scurgere de informatii catre mass-media, inainte de orice comunicare oficiala, in loc sa stabileasca o discutie profesionala solida cu Euroins si actionarii sai --- Eurohold, compania care detine Euroins Romania, a raspuns la decizia ASF de a retrage autorizatia de functionare a companiei si de a constata insolventa asiguratorului.

Ce trebuie sa stie clientii Euroins: Cat timp mai este valabila polita RCA

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a decis sa retraga autorizatia de functionare a societatii Euroins Romania, constatand indiciile starii de insolventa a companiei.

ASF retrage autorizatia de functionare a Euroins Romania

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a decis sa retraga autorizatia de functionare a societatii Euroins Romania, constatand indiciile starii de insolventa a companiei, a anuntat vineri, institutia. Consiliul a mai hotarat promovarea de catre ASF a unei cereri pentru deschiderea procedurii de faliment si numirea Fondului de Garantare a Asiguratilor FGA) ca administrator interimar .

Oficial: Euroins, aproape de insolventa. ASF i-a retras autorizatia de functionare

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a decis sa retraga autorizatia de functionare a societatii Euroins Romania, constatand indiciile starii de insolventa a companiei.

ASF retrage oficial autorizatia Euroins si anunta o cerere pentru deschiderea procedurii de faliment

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a decis sa retraga autorizatia de functionare a societatii Euroins Romania, constatand indiciile starii de insolventa a companiei, se arata intr-un comunicat transmis vineri de ASF. ASF retrage oficial autorizatia Euroins Romania .

ASF retrage oficial autorizatia Euroins si anunta o cerere pentru deschiderea procedurii de faliment

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a decis sa retraga autorizatia de functionare a societatii Euroins Romania, constatand indiciile starii de insolventa a companiei, se arata intr-un comunicat transmis vineri de ASF. ASF retrage oficial autorizatia Euroins Romania .

actualitate, 18:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1664 seconds )