Libnet.ro
UNICEF

05:30

Autostrazii Centura

Libnet Ro
Sorin Grindeanu: S-a deschis circulatia pe inca 8,7 km ai Autostrazii de Centura Bucuresti

Sorin Grindeanu: S-a deschis circulatia pe inca 8,7 km ai Autostrazii de Centura Bucuresti

Inca 8,7 kilometri din Autostrada de Centura Bucuresti au fost dati in trafic sambata, realizandu-se astfel legatura rutiera la profil de autostrada intre DN5 Jilava1 Decembrie) si DN6 BragadiruCornetu) pe semi-inelul sudic al A0, a anuntat ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

S-a deschis circulatia pe inca o portiune a Autostrazii de Centura Bucuresti. Anuntul ministrului Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anuntat deschiderea circulatiei pe inca un tronson al Autostrazii de Centura Bucuresti.

Proaspat inauguratul tronson al Autostrazii A0, incercat deja de vitezomani. Viteza cu care circula un tanar pe noua centura a capitalei

Noul tronson de doar 10 kilometri al Autostrazii A0 a fost deja marcat de un incident in care un tanar circula cu viteza excesiva.

Prima bucata a Autostrazii de Centura Bucuresti (A0) a fost data in folosinta VIDEO

Un prim lot din autostrada de Centura a Capitalei A0 a fost dat in folosinta miercuri, 29 noiembrie. Lucrarile au fost terminate cu sapte luni mai devreme decat era prevazut in contract.

Primii kilometri ai Autostrazii Bucurestiului (A0) s-au deschis. Ministrul Transporturilor a publicat primele imagini de la inaugurare

In cursul zilei de astazi, la ora 15:00 s-a deschis circulatia pe lotul 2 al Autostrazii de Centura Bucuresti A0) Nord intre nodul rutier cu DN1 si nodul rutier cu A3 Autostrada Bucuresti Ploiesti).

Cum arata primii 10 km din Autostrada de Centura Bucuresti, care se deschide miercuri (FOTO)

Primii 10 km din Autostrada A0 se deschid circulatiei incepand de miercuri, anunta Asociatia Pro Infrastructura: Prima bucata din A0, noua centura a Capitalei. Maine, 29. 2023, se deschide circulatia pe lotul 2 al Autostrazii A0 Nord, insa doar intre nodurile cu DN1 si A3, o distanta de 9,5 kilometri din totalul de 19 ai tronsonului, restul fiind muzeu fiindca iresponsabilii CNAIR n-au fost in stare sa faca o descarcare provizorie promisa, de nenumarate ori, mai bine de un an.

VIDEO Se deschide traficul pe primul tronson din Autostrada Bucurestiului A0: Lot construit de UMB, dar dat in trafic doar partial

Primul tronson al autostrazii de centura a Capitalei A0 va fi deschis miercuri de la ora 15. Constructorul roman UMB practic va finaliza lucrarile la Lotul 2 din A0 Nord mult inainte de termenul oficial, insa traficul va fi deschis doar pe aproape 10 km din cei 19 km ai lotului, intre DN1 si Autostrada A3.

Se deschide circulatia pe aproape 10 kilometri din A0 Nord. Grindeanu promite aproape 70 de kilometri noi de sosele pana la sfarsitul anului

Se deschide circulatia pe lotul 2 al Autostrazii de Centura Bucuresti A0) Nord intre nodul rutier cu DN1 si nodul rutier cu A3 Autostrada Bucuresti Ploiesti).

Lotul 2 al Autostrazii de Centura Bucuresti se deschide fara festivisme

Lotul 2 al Autostrazii de Centura Bucuresti se deschide miercuri, de la ora 15. Lucrarile au fost finalizate cu sapte luni mai devreme fata de termenul contractual, a explicat directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere Cristian Pistol.

Primii kilometri ai Autostrazii Bucurestiului (A0) se deschid miercuri. UMB a terminat lotul cu sapte luni inainte de termen

Miercuri, de la ora 15:00, se deschide circulatia pe lotul 2 al Autostrazii de Centura Bucuresti A0) Nord intre nodul rutier cu DN1 si nodul rutier cu A3 Autostrada Bucuresti Ploiesti).

Se mai dau niste kilometri de autostrada in folosinta: se deschide circulatia pe lotul 2 al Autostrazii de Centura Bucuresti

Circulatia pe lotul 2 al Autostrazii de Centura Bucuresti A0) Nord, intre nodul rutier cu DN1 si nodul rutier cu A3 Autostrada Bucuresti - Ploiesti), se deschide miercuri, incepand cu ora 15:00, a anuntat directorul general al Companiei Nationale.

VIDEO Autostrada Bucurestiului prinde forma: Primul tronson care va fi deschis, terminat de UMB inainte de termen. Cum arata acum

Primul tronson al autostrazii de centura a Capitalei A0 care va fi deschis traficului va fi inaugurat in urmatoarele zile. Constructorul roman UMB practic va finaliza lucrarile la Lotul 2 din A0 Nord mult inainte de termen. Traficul va fi deschis insa doar pe aproape 10 km din cei 19 km ai lotului, intre DN1 si Autostrada A3.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunta ca zeci de kilometri ai autostrazii de centura a Capitalei vor fi dati in circulatie foarte curand (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, promite ca in aceasta luna vor fi dati in circulatie zece kilometri din lotul 2 al autostrazii A0, iar pana la finalul anului vor fi terminate lucrarile la 44 de kilometri din din cei aproximativ 100 ai autostrazii A0. Zeci de kilometri ai autostrazii de centura a Capitalei vor fi dati in circulatie foarte curand .

Verificari pe autostrada A0 - noua Centura Bucuresti. Sorin Grindeanu: Pana la sfarsitul anului se va deschide circulatia pe aproximativ 10 kilometri

Pana la sfarsitul anului, vom putea circula pe 10 kilometri din autostrada A0 - noua Centura Bucuresti, a anuntat, astazi, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, in urma unor verificari la santierele de pe sectorul de nord al autostrazii.

Guvernul a aprobat exproprierile pentru centura ocolitoare de la Comarnic. Cati bani primesc proprietarii pentru terenurile adiacente autostrazii A3

Guvernul Romaniei a adoptat in sedinta de joi hotararea prin care se aproba amplasamentul lucrarii de utilitate publica de interes national ,,Acces rutier complementar descarcare A3 Comarnic, conform variantei finale a studiului de fezabilitate. Guvernul a aprobat exproprierea pentru imobilele pentru drumul de Comarnic De asemenea, Guvernul a dat unda verde procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privata situate pe amplasamentul care constituie coridorul de expropriere al lucrarii de utilitate publica de interes national ,,Acces rutier complementar descarcare A3 Comarnic, aflate pe raza localitatii Comarnic din judetul Prahova, expropriator fiind statul roman, reprezentat de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, prin Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.

Centura Bucuresti Nord: 800 de oameni sunt prezenti pe santierul lotului doi. Cand va fi dat in trafic

Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Ionel Irinel Scriosteanu, a prezentat, joi, stadiul lucrarilor pe santierul Lotului 2 Nord al Autostrazii Bucurestiului A0.

O persoana a fost ranita dupa ce doua masini s-au ciocnit la intersectia dintre A7 si DN2, in Bacau

O persoana a fost ranita, vineri, in urma coliziunii intre doua autoturisme, la intersectia autostrazii A7 cu drumul national DN 2, pe centura municipiului Bacau, a informat Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Centura Bucuresti Sud: care este stadiul lucrarilor pe santierul lotului trei

Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Ionel Irinel Scriosteanu a prezentat, joi, stadiul lucrarilor pe santierul lotului trei al Autostrazii de Centura Bucuresti Sud.

Centura Bucuresti Sud, vazuta din avion: stadiul lucrarilor pe fiecare lot VIDEO

Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Ionel Irinel Scriosteanu a prezentat, marti, stadiul lucrarilor pe intregul traseu al Autostrazii de Centura Bucuresti Sud.

Centura Bucuresti Sud: Lucrarile pe santierul lotului trei au intrat, in sfarsit, intr-un ritm bun

Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Ionel Irinel Scriosteanu a prezentat, marti, stadiul lucrarilor pe santierul lotului trei al Autostrazii de Centura Bucuresti Sud.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )