Libnet.ro
UNICEF

22:45

Avem cele mai scazute preturi din UE la gazele naturale pentru consumatorii casnici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avem cele mai scazute preturi din UE la gazele naturale pentru consumatorii casnici

Tara noastra a consemnat cel mai mic pret mediu exprimat in euro) la gazele naturale destinate consumatorilor casnici 3,4 euro per 100 kWh), in cea de-a doua jumatate a anului trecut, tariful reprezentand mai putin de jumatate din pretul mediu din UE 28 7,1 euro per 100 kWh), conform datelor publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

EUROSTAT. Romania are cele mai mici preturi la gaze din UE

Conform studiilor facute de Oficiul European de Statistica Eurostat), Romania are cel mai mic pret mediu exprimat in euro) la gazele naturale destinate consumatorilor casnici 3,4 euro per 100 kWh), in cea de-a doua jumatate a anului trecut, tariful reprezentand mai putin de jumatate din pretul mediu din UE 28 7,1 euro per 100 kWh).

VIDEO: Care sunt cele mai populare melodii din 1946 si pana in prezent

In 1946, Billboard a inceput sa realizeze topuri anuale cu cele mai populare melodii. Astfel, Business Insider a realizat o compilatie cu cel mai iubit cantec din fiecare an.

Energie scumpa: romanii platesc cele mai mari preturi pentru electricitate din regiune. Tara noastra, pe locul al treilea din UE daca raportam pretul la salarii

Pretul mediu al energiei electrice pentru populatie din Romania a fost in a doua jumatate a anului trecut de 58,60 lei, aproximativ 13,20 euro, pentru 100 kWh, cel mai mare din regiune, in timp ce, raportat la salarii, pretul platit de consumatorii casnici romani este al treilea cel mai ridicat din Uniunea Europeana, arata datele publicate, vineri, Eurostat, serviciul european de statistica.

Cum arata si cand se va deschide unul dintre cele mai moderne aquaparcuri din Romania. Investitia de 15 milioane de euro din Ardeal s-a realizat cu banii UE

Cu o investitie ce depaseste 15 milioane de euro, buna parte bani europeni, Aquaparcul Nymphaea a fost receptionat. Complexul Wellness Termal se intinde pe sapte hectare si este considerat unul dintre cele mai moderne din tara.

Romania, cel mai mic pret mediu la gazele naturale destinate consumatorilor casnici

Romania a consemnat cel mai mic pret mediu la gazele naturale destinate consumatorilor casnici 3,4 euro per 100 kWh), conform datelor publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Care sunt cele mai bune plaje de pe litoralul romanesc

Cele mai bune plaje din Romania sunt in Mamaia. Este rezultatul unui studiu publicat de Ministerul Sanatatii, care a luat in calcul calitatea apei. Potrivit documentului, din cele 48 de sectoare de.

Cele mai frumoase simboluri din portul popular al tinerilor care mergeau la hore acum 150 de ani: musai doua cutite la brau si potcoave in picioare

Portul traditional al flacailor si al fetelor nemaritate care traiau in satele din nordul Moldovei la mijlocul secolului XIX este descris in detaliu intr-o publicatie de folclor de la 1903.

Cele mai scurte casnicii intre vedete: Britney Spears a rezistat 55 de ore alaturi de noul sot, prietenul ei din copilarie

Casatoriile vedetelor de la Hollywood nu sunt totdeauna cele mai fericite sau cele mai trainice, unele relatii putand sa reziste mult mai putin decat s-ar fi asteptat.

Dambovita, in topul judetelor cu cele mai multe cooperative agricole

Dificultatile tot mai mari in valorificarea produselor ii face pe micii fermieri sa fie din ce in ce mai receptivi la ideea asocierii intr-o cooperativa. in prezent, in Romania exista 743 de cooperative agricole, cele mai multe regasindu-se in regiunea de Nord-Est a tarii.

2016 de cosmar! Cadere infioratoare in clasamentul mondial pentru una dintre cele mai indragite tenismene romance

Una dintre cele mai populare jucatoare de tenis din Romania traverseaza o perioada extrem de nefasta in prima parte a acestui sezon.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )