Libnet.ro
carturesti.ro

00:06

Avertisment MAE: Cod portocaliu de lapovita si ninsoare in Bulgaria

România Liberă România Liberă,
Avertisment MAE: Cod portocaliu de lapovita si ninsoare in Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Bulgaria ca, in conformitate cu datele transmise de Institutul bulgar de Meteorologie si Hidrologie, joi si vineri o parte insemnata a teritoriului bulgar va fi afectata de precipitatii sub forma de ploaie si ninsoare, fiind emise coduri de atentionare meteorologica. continuă pe România Liberă

MAE, avertizare de calatorie pentru Bulgaria. Cod portocaliu si galben de vreme rea

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru Bulgaria. Sunt anuntate ploi abundente in mai multe zone.

Alerta meteo 14 octombrie 2021. Cod portocaliu de ploi puternice in Bucuresti si 10 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis Cod galben si portocaliu de ploi puternice in mai multe judete. Bucurestiul si 10 judete vor fi, de joi pana sambata, sub alerta Cod portocaliu de averse.

ALERTA METEO: Cod portocaliu de ploi abundente si frig in Bucuresti si alte 10 judete

Meteorologii anunta, joi, ploi insemnate cantitativ in mai multe regiuni ale tarii, fiind emis un cod galben, valabil pana sambata dupa-amiaza. La munte se vor inregistra ninsori. De asemenea, a fost emis cod portocaliu in zece judete si in municipiul Bucuresti.

Ploi abundente in urmatoarele doua zile. Oltul, sub Cod Portocaliu

Doua avertizari meteo Cod Galben si Cod Portocaliu vor intra in vigoare in cursul zilei de astazi, 14 octombrie 2021, fiind afectate judete din Oltenia, Muntenia si sudul Banatului.

Litoralul romanesc, sub avertizare Cod Portocaliu de ploi abundente

Zona litoralului va intra din seara zilei de marti, 12 octombrie, sub avertizare de Cod Portocaliu. Sunt asteptate ploi abundentesi acumulari de apa ce depasesc 50-70 de litrimetru patrat.

Avertizare de calatorie in Bulgaria: Cod portocaliu pentru precipitatii sub forma de ploaie si ninsoare

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Bulgaria ca, in conformitate cu datele transmise de Institutulbulgarde Meteorologie si Hidrologie, in perioada 1415 octombrie 2021, o parte .

Atentionare de calatorie transmisa de MAE - Coduri portocaliu si galben de precipitatii abundente, in Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Bulgaria ca, in conformitate cu datele transmise de Institutul bulgar de Meteorologie si Hidrologie, in perioada 12 13 octombrie 2021, o parte insemnata a teritoriului va fi afectata de precipitatii sub forma de ploaie, fiind emise coduri de atentionare meteorologica.

Atentionare de calatorie in Bulgaria: Cod portocaliu si galben de ploi

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Bulgaria ca, in conformitate cu datele transmise de Institutul bulgar de Meteorologie si Hidrologie, in perioada 12 13 .

Potop de ploi in 10 judete. Meteorologii au emis cod portocaliu de vreme rea

Meteorologii anunta vreme de cosmar. Zece judete, printre care si Calarasi, se afla sub cord portocaliu de ploi abundente pana sambata dupa-amiaza. Ploi insemnate cantitativ se vor semnala in mai multe regiuni ale tarii, fiind emis un cod galben.

watchshop.ro

actualitate, 00:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )