Libnet.ro
carturesti.ro

07:46

Avertisment de tsunami, dupa eruptia unui vulcan subacvativ din Pacificul de Sud

Antena3 Antena3,
Avertisment de tsunami, dupa eruptia unui vulcan subacvativ din Pacificul de Sud

Au fost emise avertismente de tsunami pentru insulele Tonga, dupa ce un vulcan subacvatic din Pacificul de Sud a erupt. Un nor de cenusa si gaz s-a ridicat 20 de kilomentri in aer. continuă pe Antena3

Avertisment de tsunami, dupa eruptia unui vulcan subacvatic din Pacificul de Sud

Au fost emise avertismente de tsunami pentru insulele Tonga, dupa ce un vulcan subacvatic din Pacificul de Sud a erupt. Un nor de cenusa si gaz s-a ridicat 20 de kilomentri in aer.

VIDEO Tsunami in Pacificul de Sud dupa eruptia violenta a unui vulcan subacvatic

Un vulcan subacvatic din largul insulei Tonga a erupt sambata, declansand o alerta de tsunami pentru mai multe natiuni insulare din Pacificul de Sud, iar imaginile de pe retelele de socializare arata cum valurile se prabusesc peste case, transmite Reuters.

Giurgiu: Protest in Bolintin-Vale, dupa uciderea unui localnic. Oamenii spun ca familia suspectului ii terorizeaza, iar autoritatile nu iau nicio masura (VIDEO)

Zeci de persoane protesteaza, miercuri seara, in localitatea Bolintin-Vale din judetul Giurgiu, dupa ce un barbat, tata a doi copii, a fost ucis de un individ. Oamenii se plang de faptul ca familia suspectului ii .

Mircea Geoana, dupa Consiliul NATO-Rusia: Aliatii din flancul estic au in continuare un interes legitim pentru a putea vedea intarita dimensiunea de aparare si descurajare intalnirea, un lucru pozitiv

Statele din flancul estic al Aliantei Nord-Atlantice au in continuare un interes legitim pentru a putea vedea intarita dimensiunea de aparare si descurajare, a declarat secretarul general adjunct Mircea Geoana, miercuri, dupa Consiliul NATO-Rusia, fiind .

watchshop.ro

actualitate, 07:46

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1472 seconds )