Libnet.ro
UNICEF

18:15

Avioane Mig

Libnet Ro
 Primele MiG 29 slovace sunt deja in Ucraina

Primele MiG 29 slovace sunt deja in Ucraina

Slovacia a predat deja Ucrainei primele patru avioane de lupta MiG-29, a declarat ministrul Apararii, Iaroslav Nagy, pe Facebook.

Slovacia primeste elicoptere americane dupa ce a trimis avioane in Ucraina

Statele Unite s-au oferit sa vanda Slovaciei 12 noi elicoptere Bell AH-1Z Viper cu o reducere de doua treimi din pret dupa ce Bratislava si-a trimis in Ucraina avioanele sale de lupta MiG-29, a anuntat astazi Ministrul slovac al Apararii, Jaroslav Nad.

Slovacia va primi elicoptere de atac Bell AH-1Z Viper dupa ce si-a donat avioanele MiG-29 Ucrainei

Statele Unite s-au oferit sa vanda Slovaciei 12 elicoptere de atac Bell AH-1Z Viper cu un discount de 66% dupa ce Bratislava si-a donat cele 11 avioane de lupta MiG-29 Ucrainei, a anuntat miercuri ministrul slovac al Apararii Jaroslav Nad, citat de Reuters.

Kremlinul ameninta ca va distruge avioanele trimise Ucrainei de Polonia si Slovacia

Kremlinul a amenintat ca va distruge toate avioanele de vanatoare oferite Ucrainei de catre aliatii sai, dupa ce doua tari au promis avioane din epoca sovietica. Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a condamnat planurile tarilor NATO Slovacia a devenit vineri a doua tara NATO care a promis Kievului cateva avioane MiG-29, la o zi dupa Polonia. Flota Slovaciei a fost oprita la sol anul trecut iar tara nu mai foloseste aceste avioane.

Rusia anunta ce a pregatit in reactie la avioanele MiG 29 promise Ucrainei de Polonia si Slovacia

Rusia a reactionat oficial, prin purtatorul de cuvant de la Kremlin, la anunturile conform carora Polonia si Slovacia vor trimite Ucrainei avioane MiG 29 din perioada sovietica.

Reactia Kremlinului dupa ce Polonia si Slovacia au promis avioane de lupta Ucrainei

Kremlinul a reactionat vineri la anuntul statelor membre NATO Polonia si Slovacia ca urmeaza sa trimita avioane de lupta MiG-29 Kievului, relateaza Reuters.

Rusia ameninta ca avioanele de lupta trimise Ucrainei vor fi distruse

Rusia a anuntat astazi ca toate avioanele de lupta furnizate Ucrainei de statele occidentale vor fi distruse, dupa ce statele membre NATO Polonia si Slovacia s-au angajat sa trimita avioane de lupta MiG-29 Kievului.

Dupa Polonia, Slovacia anunta ca va trimite 13 avioane de lupta MIG-29 Ucrainei

Guvernul Slovaciei a anuntat, vineri, ca va trimite 13 avioane de lupta de productie sovietica in Ucraina, la o zi dupa un anunt similar al presedintelui Poloniei, scrie The New York Times.

Coalitia avioanelor de vanatoare capata amploare. Slovacia trimite si ea Mig 29 Ucrainei dupa anuntul Poloniei

Slovacia, tara care se invecineaza cu Ucraina invadata, a decis sa trimita 13 avioane de vanatoare Mig 29 Kievului, dupa anuntul similar al Poloniei, care declarase deja ca va oferi astfel de aparate militarilor ucraineni.

Slovacia trimite avioane Mig-29 in Ucraina dar nu se stie cate dintre ele sunt functionale

Guvernul slovac a aprobat trimiterea de avioane de lupta Mig-29 in Ucraina, a declarat vineri premierul Eduard Heger. Avioanele trimise de Slovacia sunt vechi si nu sunt tocmai intr-o stare buna Reuters relateaza ca flota de 11 avioane MiG-29 a fost retrasa vara trecuta, iar cele mai multe dintre ele nu mai sunt in stare operationala.

Slovacia a anuntat ca trimite 13 avioane de vanatoare MiG-29 in Ucraina

Slovacia a anuntat ca va trimite 13 avioane de vanatoare MiG-29 in Ucraina, fiind a doua tara membra NATO care trimite aeronave de lupta dupa Polonia.

inca o tara europeana anunta ca va trimite avioane de lupta MiG-29 Ucrainei

Slovacia a devenit vineri a doua tara europeana care a anuntat oficial ca va trimite avioane de lupta MiG-29 Ucrainei pentru a-si consolida asistenta militara acordata Kievului, relateaza Reuters.

Dupa ce presedintele Poloniei a spus ca va indeplini dorinta Ucrainei, SUA si Germania spun ca nu planuiesc sa trimita avioane de lupta

Presedintele Poloniei a declarat, joi, ca tara sa planuieste sa ofere Ucrainei aproximativ o duzina de avioane de lupta MiG-29, ceea ce ar face din aceasta tara primul membru al NATO care ar indeplini cererile tot mai urgente ale guvernului ucrainean pentru avioane de razboi. Germania a parut surprinsa de anuntul lui Duda. SUA a subliniat ca decizia Poloniei nu va avea nicio influenta asupra presedintelui Joe Biden .

Casa Alba: Decizia Poloniei de a trimite avioane de lupta MiG-29 in Ucraina nu va determina SUA sa trimita avioane F-16

Casa Alba a declarat ca decizia Poloniei de a oferi Ucrainei avioane de lupta MiG-29 este o decizie suverana care nu il va determina pe presedintele Joe Biden sa furnizeze Kievului avioane americane F-16. Casa Alba, despre decizia Poloniei Angajamentul presedintelui polonez, Andrzej Duda, de astazi, ca tara sa va preda patru dintre avioanele de razboi de fabricatie sovietica in urmatoarele zile nu modifica luarea deciziilor de catre administratia Biden, spune purtatorul de cuvant al Casei Albe, John Kirby, potrivit The Guardian.

Reactia SUA dupa ce Polonia a decis sa trimita in Ucraina avioane MiG 29

Statele Unite au reactionat la anuntul facut de Polonia, conform caruia guvernul de la Varsovia va expedia Kievului avioane de lupta sovietice MiG 29.

Decizia Poloniei de a trimite avioane in Ucraina nu va determina SUA sa trimita F-16

Casa Alba a declarat ca decizia Poloniei de a oferi Ucrainei avioane de vanatoare MiG-29 este o decizie suverana care nu il va determina pe presedintele Joe Biden sa furnizeze Kievului avioane americane F-16, potrivit The Guardian.

Polonia trimite Ucrainei avioane MiG-29 in zilele urmatoare. E prima tara membra NATO care face pasul. Reactia SUA

Presedintele polonez Andrzej Duda a declarat ca natiunea este pregatita sa predea Ucrainei avioane de lupta MiG-29 de fabricatie sovietica in zilele urmatoare. Ucraina va primi avioane de.

Polonia trimite avioane de lupta Ucrainei in cateva zile

Polonia va transfera Ucrainei in zilele urmatoare patru avioane de vanatoare MIG-29, a anuntat joi presedintele polonez Andrzej Duda. De asemenea, Slovacia si-a manifestat disponibilitatea de a dona Ucrainei avioane de acelasi tip.

Polonia trimite Ucrainei patru avioane MIG-29

Polonia va transfera Ucrainei in zilele urmatoare patru avioane de vanatoare MIG-29, a anuntat presedintele polonez Andrzej Duda.

Polonia, prima tara NATO care va trimite Ucrainei avioane MiG-29

Presedintele polonez Andrzej Duda a anuntat ca tara sa va transfera patru avioane de lupta MiG catre Ucraina in urmatoarele zile, transmite Reuters.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1605 seconds )